George1981 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Γεια σας.... Προσπαθώ να συνδεθώ στο ίντερνετ από το κινητό μου και αντιμετοπίζω κάποιες δυσκολίες. Ακολούθησα τις οδηγίες εδω για να έχω 2 μερες απεριόριστο. Συνδέω το κινητό μου N73 με το PC μέσω του καλωδίου USB. Χρησιμοποιώ το OneTouchAccess της nokia. (Στο PC έχω Vista). Επίσης στα properties του modem του κινητου στο advanced έχω προσθέσει στο πεδίο extra intiliazation commands το string: +cgdcont=1,"ID","gind.b-online.gr". Πηγαίνοντας στο OneTouchAccess και πατώντας connect μου δείχνει πςσ συνδέομαι αλλα δεν τελικώς δεν είμαι στο internet... Ούτε browsing ούτε τίποτα... Καμία βοήθεια???
nim0 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=162674
George1981 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δυστιχώς αυτό είναι άλλο πράγμα... Εγώ μιλάω για ADSM. Αυτό χρησιμοποιεί WAP και το NON STOP πρόγραμμα της WIND και οι ταχύτητες είναι ελεηνές. Με το ADSM που προφανώς έχει άλλες ρυθμισεις έχεις ταχύτητα έως και 3,6 Mbps. Με το πρόγραμμα πού έχει η WIND το Wind Connection Manager λειτουργεί μια χαρα. Το πρόβλημα είναι πως λειτουργεί στο desktop μου αλλα οχι στο laptop μου που το χρειάζομαι και δεν ξέρω γιατι... γι αυτό δοκιμάζω μέσω άλλων προγραμμάτων
21century Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Προφανώς θα χρειαστείς κάποιες ρυθμίσεις στην gatreway..
George1981 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Οι κύριοι της Wind μου είπαν πως για να έχω δωρεάν ίντερνετ 2 μέρες (με όριο 1Gb την ημέρα, αλλιώς χρεώνομαι extra) αρκέι να ακολουθήσω τις οδηγίες εδω, μετά να κατεβάσω το πρόγραμμα της wind από εδω και να συνδεθώ. Το αποτέλεσμα ήταν να πληρώσω το 10ευρο και κάθε φορά που συνδεόμουνα στο ίντερνετ να χρεώνομαι επιπλέον. Στην απαράδεκτη εξυπηρέτηση πελατών, τους είπα πως χρεωνόμουν και τους ξαναείπα τι έκανα για να συνδεθώ και η απάντησή τους ήταν πως εγώ τα έκανα όλα σωστά και ότι είναι πρόβλημα της wind αυτο και πως τα λεφτα θα μου επιστραφούν. Όχι μόνο αυτό αλλα μου είπαν να βάζω κάρτες και πως θα μου επιστραφούν πλήρως όλα τα λεφτά. Φυσικά και δεν εβαλα κάρτες. Αν είναι δυνατόν να πρέπει να επενδύσουμε ένα ολόκληρο κεφάλαιο στη wind για να συνδεθούμε στο νετ και μετα να μας επιστραφούν ως υπόλοιπο στο κινητό και ΟΧΙ ως μετρητα στο χέρι. Αυτό είχε σαν συνέπεια να πληρώσω το 10ευρο να χρησιμοποιήσω το νετ για 30' περίπου και να μου τελειώσει η καρτα όλη. Και αφού φυσικά δεν ξαναέβαλα καρτα πλήρωσα για 2 μέρες και τελικώς είχα ένα μισάωρο. Αφού, κύριοι της Wind, οφείλεται σε ελλάτωμα του δικτύου σας δεν θα πρέπει αφού πλέον εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ για 2 μέρες που πλήρωσα, να μου επιστρέψετε και το 10ευρο??? Όλα αυτά έγιναν την παρασκευή. Σήμερα έλαβα μήνυμα στο κινητό μου πως δεν θα μου επιστρέψουν ούτε ένα cent επειδή το πρόγραμμα που μου είπανε από το 1260 να κατεβάσω (και επισημένοντας πως έχω πληρώσει για τις 2 μέρες δωρεάν νετ) συνδέεται στο wind plus. Φανταστείται να έβαζα κάρτες όπως μου πρότειναν στο 1260.... Σε κάθε συνομηλία μου μαζί τους τους έλεγα πως έχω προπληρώσει για τις 2 μέρες δωρεάν.... Κύριοι της wind... εγώ πάντως θα πάω σε cosmote...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.