Προς το περιεχόμενο

Μπορω να βαλω XP σε αυτον?

NUKE2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και δεν ξέρω για το συγκεκριμένο, ξέρω ότι για τα toshiba Υπάρχουν κάποια κολλήματα όσον αναφορά τα Xp.

Ψάξε στο φορουμ έχει αναφερθεί αρκετές φορές το συγκεκριμένο....

Πάρε τηλ την Toshiba να τους ρωτήσεις. Αφού βέβαια διαβάσεις τα αντίστοιχα θέματα εδώ για να πάρεις μια ιδέα.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλορίζικο το νέο laptop. Επειδή δεν γνωρίζω ακριβώς τι περιέχει το laptop αυτό, καλό είναι να ψάξεις με τη βοήθεια του everest τι περιέχει το laptop και να δεις αν υπάρχουν drivers για κάθε εξάρτημα. Είμαι 90% σίγουρος οτι δεν θα λειτουργεί η διπλή χρήση του touchpad αλλά θα λειτουργούν ως Mouse. Πάντως αν πας στη σελίδα http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU θα βρεις πράγματα τα οποία θα σε βοηθήσουν.

Δημοσ.

Παιδια,ευχαριστω για τις απαντησεις.Θα παρω τηλεφωνο απο δευτερα.

Γενικα εχω ξενερωσει.Δεν τα παει καλα τα βιστα.Εν τω μεταξυ αν δεν μπορει να παρει xp θα ειναι τσαμπα τα λεφτα....

Και εχει και chipset καρτα γραφικων και βλεπω να δημιουργει ολο προβληματα.Ας πουμε,το battlefield to 2 δεν το τρεχει....

Παιδια οτι βοηθεια μπορει να δωθει θα ειμαι ευγνωμων....

Δημοσ.

Αφού το μηχάνημα είναι καινούργιο (κάτι που λογικά σημαίνει ότι δεν έχεις ακόμα περασμένα προγράμματα και αρχεία σημαντικά για σενα) γιατί δεν περνάς τα XP και εφόσον παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να λύσεις τότε εγκαταστείς και πάλι τα σVista. Αλλωστε με το Recovery CD (εάν το δίνει ακόμα η εταιρεία) το να περάσεις κάποιο λειτουργικό παίρνει πολύ λιγο χρόνο.

Δημοσ.

Μα στην σελίδα που σου έδωσα υπάρχουν drivers για τα xp για το δικό σου μοντέλο (το short model no είναι PSL48E για το L40 που αναφέρεις)

Δημοσ.

Το θεμα ειναι αν υπαρχουν ολοι οι drivers...Οι υπαρουν σχεδον ολοι και θα μου λυπει κανας πολυ σημαντικος?

Δημοσ.

Ε αυτό μπορείς να το βγάλεις ως συμπέρασμα τσεκάροντας την διαθεσιμότητα σε drivers για xp ΚΑΙ vista στη σελίδα που σου υπέδειξε ο bilco...Τί παραπάνω να κάνει δηλαδή, να έρθει από το σπίτι να σου κάνει την εγκατάσταση ;

Τέλος πάντων, κάνε μια καλή σύγκριση μόνος.Εγώ με μια γρήγορη ματιά είδα ότι για xp λείπει μόνο "driver για dvd player" ( ; ! ) - O,ΤΙ κι αν σημαίνει αυτό. Κάνε μια ερώτηση στην Toshiba για διευκρίνηση.

(...τώρα βέβαια, DRIVER κοντά τα 40 μέγα...πάει πολύ. Καμία αηδία θα είναι, αλλά ρώτα τους...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...