NUKE2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Πηρα σημερα αυτον http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1079778 Και μου ειπαν οτι δεν θα μπορω να βαλω xp και δεν θα βρω drivers.Ισχυει?Δεν τα γουσταρω τα Vista.... Ευχαριστω,
ApSiMan Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 αν και δεν ξέρω για το συγκεκριμένο, ξέρω ότι για τα toshiba Υπάρχουν κάποια κολλήματα όσον αναφορά τα Xp. Ψάξε στο φορουμ έχει αναφερθεί αρκετές φορές το συγκεκριμένο.... Πάρε τηλ την Toshiba να τους ρωτήσεις. Αφού βέβαια διαβάσεις τα αντίστοιχα θέματα εδώ για να πάρεις μια ιδέα.
bilco Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Για drivers δεν ρωτάς. Κοιτάς στο site του κατασκευαστή http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU
sdermi Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Καλησπέρα και καλορίζικο το νέο laptop. Επειδή δεν γνωρίζω ακριβώς τι περιέχει το laptop αυτό, καλό είναι να ψάξεις με τη βοήθεια του everest τι περιέχει το laptop και να δεις αν υπάρχουν drivers για κάθε εξάρτημα. Είμαι 90% σίγουρος οτι δεν θα λειτουργεί η διπλή χρήση του touchpad αλλά θα λειτουργούν ως Mouse. Πάντως αν πας στη σελίδα http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU θα βρεις πράγματα τα οποία θα σε βοηθήσουν.
NUKE2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Παιδια,ευχαριστω για τις απαντησεις.Θα παρω τηλεφωνο απο δευτερα. Γενικα εχω ξενερωσει.Δεν τα παει καλα τα βιστα.Εν τω μεταξυ αν δεν μπορει να παρει xp θα ειναι τσαμπα τα λεφτα.... Και εχει και chipset καρτα γραφικων και βλεπω να δημιουργει ολο προβληματα.Ας πουμε,το battlefield to 2 δεν το τρεχει.... Παιδια οτι βοηθεια μπορει να δωθει θα ειμαι ευγνωμων....
achilleashormovas Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Αφού το μηχάνημα είναι καινούργιο (κάτι που λογικά σημαίνει ότι δεν έχεις ακόμα περασμένα προγράμματα και αρχεία σημαντικά για σενα) γιατί δεν περνάς τα XP και εφόσον παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να λύσεις τότε εγκαταστείς και πάλι τα σVista. Αλλωστε με το Recovery CD (εάν το δίνει ακόμα η εταιρεία) το να περάσεις κάποιο λειτουργικό παίρνει πολύ λιγο χρόνο.
achilleashormovas Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Βασικό πιο πριν είναι να έχεις προετοιμαστεί και να βρεις drivers για τα XP που , πιθανόν, να ταιριάζουν στο συγκεκριμένο μοντέλο.
NUKE2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Ναι,καταλαβα.Τωρα τα εχω μεσα τα vista,αλλα απο δευτερα θα το δοκιμασω....
bilco Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μα στην σελίδα που σου έδωσα υπάρχουν drivers για τα xp για το δικό σου μοντέλο (το short model no είναι PSL48E για το L40 που αναφέρεις)
NUKE2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Το θεμα ειναι αν υπαρχουν ολοι οι drivers...Οι υπαρουν σχεδον ολοι και θα μου λυπει κανας πολυ σημαντικος?
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ε αυτό μπορείς να το βγάλεις ως συμπέρασμα τσεκάροντας την διαθεσιμότητα σε drivers για xp ΚΑΙ vista στη σελίδα που σου υπέδειξε ο bilco...Τί παραπάνω να κάνει δηλαδή, να έρθει από το σπίτι να σου κάνει την εγκατάσταση ; Τέλος πάντων, κάνε μια καλή σύγκριση μόνος.Εγώ με μια γρήγορη ματιά είδα ότι για xp λείπει μόνο "driver για dvd player" ( ; ! ) - O,ΤΙ κι αν σημαίνει αυτό. Κάνε μια ερώτηση στην Toshiba για διευκρίνηση. (...τώρα βέβαια, DRIVER κοντά τα 40 μέγα...πάει πολύ. Καμία αηδία θα είναι, αλλά ρώτα τους...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.