Thail Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 πρεπει...η μαλλον σιγουρα υπαρχει και αλλο topic για τα ωραια του ΟΤΕ κλπ,κλπ...λοιπον:ενταξει εχω conn-x κλπ,εχω παρει 50χιλιαδες φορες τον ΟΤΕ,μου λεει οτι δεν εχει προβλημα η γραμμη αλλα...ενταξει πριν απο λιγο καιρο δεν εμπαινε καθολου...τωρα μπαινει αλλα εχει πολυ μα πολυ χαμηλη ταχυτητα...τι κανουμε....οποιαδηποτε βοηθεια ειναι εξαιρετικα χρησιμη καθως θα τον σπασω(στη κυριολεξια) αν συνεχισει....
N.I.C Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=241128
titikos46 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 εκτος απ'το να βριζω τον ΟΤΕ,μπορω να κανω κατι αλλο? Αλλαζεις παροχο και υσηχαζεις.
poihths Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Αλλάζεις πάροχο και βρίζεις άλλον χαχαχαχα ωραιος δεν εχεις και αδικο.. παντως αν ειναι να αλλάξεις παροχο καλυτερα μην πας σε forthnet..γιατι στο τελος σε βλεπω για δολοφόνο
kosmasgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗ ε με τόση αναμονή στο support και ο πιό υπομονετικός άνθρωπος θα τα έριχνε τα μπινελίκια του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ενώ οι υπόλοιποι δεν έχουν αναμονή στο support? και αν παίζουν όλα οκ ποιος ο λόγος να παίρνεις τηλέφωνο στην ΤΥ?
-WISE- Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ακουστε σκηνικο.πριν βαλω netone επαιρνα τηλ τη βιβοντι (γενικα μαζευα προσφορες και πληροφοριες) και εκανε πολυ ωρα να το σηκωσει.ε καποια στιγμη το σηκωνουν και της λεω "καλα ρε τι κανετε τοση ωρα και δεν το σηκωνετε".και μου λεει "ε,ειμαστε μονο 3 ατομα" και της απανταω "ε ειστε μονο 3 ατομα,οι 2 παιζουν ταυλι,σας καταλαβαινω σκοτωνεστε"χοχοχο!
xmperop1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 πρεπει...η μαλλον σιγουρα υπαρχει και αλλο topic για τα ωραια του ΟΤΕ κλπ,κλπ...λοιπον:ενταξει εχω conn-x κλπ,εχω παρει 50χιλιαδες φορες τον ΟΤΕ,μου λεει οτι δεν εχει προβλημα η γραμμη αλλα...ενταξει πριν απο λιγο καιρο δεν εμπαινε καθολου...τωρα μπαινει αλλα εχει πολυ μα πολυ χαμηλη ταχυτητα...τι κανουμε....οποιαδηποτε βοηθεια ειναι εξαιρετικα χρησιμη καθως θα τον σπασω(στη κυριολεξια) αν συνεχισει.... 1. Δηλώνεις βλάβη γραμμής ότι σώνει και καλά έχεις συνακροάσεις για να γίνει ένας καλός έλεγχος της γραμμής σου . 2. Ελέγχεις το αποτέλεσμα μετά από μερικές μέρες και αν δεν έχεις δει βελτίωση τότε δηλώνεις βλάβη μόντεμ adsl με κάποια δικαιολογία και περιμένεις επίσκεψη του τεχνικού στο σπίτι.Υπάρχει βέβαια περίπτωση να σε χρεώσουν επίσκεψη για αυτό πρέπει να είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την δική σου μεριά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.