Προς το περιεχόμενο

Μητρική Εγγυήση Πρόβλημα

andress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Ήθελα να σας περιγράψω το πρόβλημα μου μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί πάω να τρελαθώ.

Πριν από 4 ημέρες αγόρασα από το e-shop μια μητρική msi neo 3. Την εγκατάστησα στο μηχάνημά μου με καινούργια μνήμη 2x512 800 MHz, και το παλιό μου επεξεργαστή Pentium 4.

Κάθε 4 ώρες περίπου μου κολλούσε ( πάγωμα των πάντων, ούτε Cltr+alt+del δεν δεχόταν ) αναγκαζόμουν και τον έκλεινα από το κεντρικό διακόπτη και μετά όταν το άναβα δεν ξεκινούσε το ξαναέκλεινα και ξεκινούσε κανονικά.

Αυτό έγινε μέχρι εχτές που μου έκανε πάλι τα ίδια, το ξεκινάω από την αρχή και μου ζητούσε password setup που εγώ ποτέ δεν είχα βάλει. Το κλείνω, και από τότε δεν ξανάνοιξε ποτέ. Δεν ερχόταν καθόλου ρεύμα.

Πήρα ένα δεύτερο τροφοδοτικό και ούτε με αυτό δούλευε οπότε σιγουρεύτηκα ότι είναι η μητρική και πήγα στο e-shop να την επιστρέψω.

Και τώρα αρχίζει το γέλιο…

Ο υπάλληλος την κοιτούσε πολύ ώρα και ξαφνικά μου λέει ότι στο πίσω μέρος βλέπει κάτι ʽυγράʼ και ότι κάτι ʽέχει χυθεί εκεί και προφανώς μάλλον δεν θα μου την αλλάξουν.

Τα ʽυγράʼ αυτά μου θύμιζαν κάτι σαν γράσο ήταν κολλώδη.

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν θυμάμαι να έκανα τίποτα με υγρά. Έβαλα κατευθείαν την μητρική στο μηχάνημα.

Ήθελα να ρωτήσω τα εξής :

1)Μπορεί αυτά τα ʽυγράʼ να ήταν εξ αρχής από το εργοστάσιο? Έχει κάποιος δει παρόμοια περίπτωση? Η ταινία που κλείνει μέσα στο πλαστικό την μητρική ήταν κολλημένη

2) Μπορεί τα υγρά αυτά να προέρχονται από κάποιον πυκνωτή ή κάτι άλλο?

3)το μόνο που μπορώ να φανταστώ από την μεριά μου είναι να ήταν λερωμένα τα χέρια μου. μπορεί και πάλι οποιαδήποτε υγρό να την βραχυκυκλώσει τόσο εύκολα?

Έτσι ο υπάλληλος ισχυρίζεται ότι εγώ κάτι έκανα και έτσι έχασα και την εγγύηση.

Αν κάποιος έχει αντίστοιχες εμπειρίες να μου πει τι να κάνω γιατί από την μεριά τους δεν βλέπω καμία πρόθεση να σε βοηθήσουν απλά θα μου ρίξουν το φταίξιμο και καθάρισαν.

Ελπίζω να μην σας κούρασα

Ευχαριστώ

Δημοσ.

1.ΔΕΝ αγοραζουμε απο το συγκεκριμενο καταστημα,τωρα καταλαβες γιατι....

τι εννοεις πισω μερος? αν καταλαβα καλα καποιος πυκνωτης σου ''παρεδωσε'' πνευμα.δοκιμασε να παρεις τηλεφωνο και οχι να πας σε καποιο υποκαταστημα.τα καλληματα που σου εκανε ηταν μαλλον απο την υπερβολικη θερμοκρασια ,στο οποιο μπορει να οφειλοταν και στον μισοχαλασμενο πυκνωτη.

Δημοσ.

αυτά τα υγρά είναι περιφεριακά της μητρικής ή κάπου στη μέση?Αν έιναι στις άκρες ίσως να φταις εσυ...Αν ελιναι στη μέση μπορείς να ισχυριστείς οτι τη μ ητρική δεν την έπιασες σε εκείνο το σημείο κλπ...Το άλλο που μπορείς να κάνεις, εφόσον ο πωλητής δε καταχώρησε τπτ στο σύστημα, είναι να πας σε ένα άλλο eshop και να τους πεις : Ετσι ήταν όταν την άνοιξα και την έφερα πίσω ή το καλυτερο: πηγαινέ τη πίσω και πες τους ότι μετανιωσες και θες να πάρεις κατι άλλο!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά

το πάθημα θα μου γίνει μάθημα...

Δεν πρόκειται να ξαναψωνίσω από αυτό το μαγαζί

θα το κυνηγήσω όσο μπορώ

Δημοσ.
αυτά τα υγρά είναι περιφεριακά της μητρικής ή κάπου στη μέση?Αν έιναι στις άκρες ίσως να φταις εσυ...Αν ελιναι στη μέση μπορείς να ισχυριστείς οτι τη μ ητρική δεν την έπιασες σε εκείνο το σημείο κλπ...Το άλλο που μπορείς να κάνεις, εφόσον ο πωλητής δε καταχώρησε τπτ στο σύστημα, είναι να πας σε ένα άλλο eshop και να τους πεις : Ετσι ήταν όταν την άνοιξα και την έφερα πίσω ή το καλυτερο: πηγαινέ τη πίσω και πες τους ότι μετανιωσες και θες να πάρεις κατι άλλο!

σωστος ο ελληναρας αλλα ισως να το ειχε κανει και ο προηγουμενος:devil:

Δημοσ.
σωστος ο ελληναρας αλλα ισως να το ειχε κανει και ο προηγουμενος:devil:

Φίλε στανταρ κατι τέτοιο 8α παίζει...Το συγκεκριμένο μαγαζάκι όσο και αν το πάω και ψωνίζω από εκεί, κατι τέτοια ακούω οτι κάνει και χάνω πάσα ιδέα...anyway το θέμα είναι να ικανοποιηθεί ο φίλος whatever the cost!Στην Ελλάδα ζούμε!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...