Προς το περιεχόμενο

Ανίχνευση Παρακολούθησης κινητου

Mary40

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία

έχω την εντύπωση οτι παρακολουθήται και το κινητο μου και το σταθερό μου. Εψαξα στο internet και βρήκα οτι πολύ ευκολα μπορουν να παρακολουθήσουν το κινητό σου και ας μην μιλάσ στο τηλ, απλα να ακούνε οτιδήποτε γίνεται στον χώρο που βρίσκεται το κινητο.

Θελω να μου πει οποιοσ ξέρει ένα τρόπο για να εντοπίσω αν παρακολου΄θείται το κινητό μου και πως φυσικά μπορώ να σταματήσω την παρακολούθηση.

Προκειται για επαγκελματικο ζήτημα και πραγματικά έχω ανάγκη να βρω εναν τρόπο να το ανακαλύψω.

Δημοσ.

Υπάρχουν και καποια προγράμματα ή εταιρείες, νομίζω οτι με παρακολουθούν απο παντού, και για καμερεσ στο γραφείο ψαχνω!!!!

Κάπως μπορείς να εντοπήσεις τα σήματα!

Δημοσ.

αυτο που εχω καταλάβει οτι έχω στο κινητό μου , γίνεται απλα με μια αναπάντητη, δεν πρόκειται για κοριο!

Δημοσ.

το πρόβλημα που έχεις το είχα και εγώ (και ίσως ακόμη το έχω). Καθημερινά και επι 6-8 μήνες απο τις 11-12 το βράδυ με 4-5 το πρωί αναπάντητες στο κινητό μου. Κατα διαστήματα σταματά.

Έχεις εύκολο νούμερο;

το δικό μου είναι της μορφής 69ΧΧΥΟΜΧΧΧ και ίσως ...

Δημοσ.
το πρόβλημα που έχεις το είχα και εγώ (και ίσως ακόμη το έχω). Καθημερινά και επι 6-8 μήνες απο τις 11-12 το βράδυ με 4-5 το πρωί αναπάντητες στο κινητό μου. Κατα διαστήματα σταματά.

Έχεις εύκολο νούμερο;

το δικό μου είναι της μορφής 69ΧΧΥΟΜΧΧΧ και ίσως ...

Και εγώ έχω αναπάντητες στο κινητό από τις 9-11, για ένα μεγάλο διάστημα τώρα(4 μήνες) και όπως είπες σταματά για λίγο καιρό (καμμιά εβδομάδα) και μετά ξανά... αυτό σημαίνει ότι ο μεγάλος αδερφός μας βλέπει;;:-)

@mary40: ρίξε μια ματιά εδώ θα βρεις κάτι χρήσιμο..

Δημοσ.

εννοω οτι αν σου κανουν μια αναπαντητη περνανε στο κινητο σου προγραμμα που παρακολουθεί τα παντα και οταν δεν μιλάς στην συσκευή

Δημοσ.

κοιταξε σε εμενα ξερω ποιοσ με παρακολουθεί και πρόκειται για παλίοσ συνεργάτης που πραγματικά εχει να εποφεληθεί πολλα.... για χρηματικο ποσο μιλαμε

Το ξερω καιρο αλλα δεν ειχα ασχολειθει, ειχα πει ας βγαλει τα ματια του, αλλα εχω και προσωπικη ζωη και δεν μου αρέσει να ξέρει τα παντα

Δημοσ.

Μου θυμίζει μια ανάλογη περίπτωση ενός φίλου...τέσπα δες σε αυτό το site πάνω (εάν είναι πραγματικά βέβαια, δεν το έχω ψάξει) και εάν δεν μπορείς να βγάλεις τους κοριούς του, κάνε το ίδιο σε αυτόν (λίγο πρακτορικό βέβαια...:-))

αλλιώς αστυνομία για καταγγελία, εάν έχεις όμως στοιχεία... τον πάνε μέσα για παραβίαση προσωπικού απορρήτου και ένα σωρό..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...