Mary40 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Καλησπέρα παιδία έχω την εντύπωση οτι παρακολουθήται και το κινητο μου και το σταθερό μου. Εψαξα στο internet και βρήκα οτι πολύ ευκολα μπορουν να παρακολουθήσουν το κινητό σου και ας μην μιλάσ στο τηλ, απλα να ακούνε οτιδήποτε γίνεται στον χώρο που βρίσκεται το κινητο. Θελω να μου πει οποιοσ ξέρει ένα τρόπο για να εντοπίσω αν παρακολου΄θείται το κινητό μου και πως φυσικά μπορώ να σταματήσω την παρακολούθηση. Προκειται για επαγκελματικο ζήτημα και πραγματικά έχω ανάγκη να βρω εναν τρόπο να το ανακαλύψω.
titikos46 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Νομιμα μονο με εντολη εισαγγελεα.Και μονο εαν υπαρχει σοβαρος λογος
Mary40 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Υπάρχουν και καποια προγράμματα ή εταιρείες, νομίζω οτι με παρακολουθούν απο παντού, και για καμερεσ στο γραφείο ψαχνω!!!! Κάπως μπορείς να εντοπήσεις τα σήματα!
laantonios Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 υπάρχουν συσκευές ανίχνευσης σημάτων 'κοριών' κτλ ψάξε λίγο
Mary40 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 αυτο που εχω καταλάβει οτι έχω στο κινητό μου , γίνεται απλα με μια αναπάντητη, δεν πρόκειται για κοριο!
laantonios Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 το πρόβλημα που έχεις το είχα και εγώ (και ίσως ακόμη το έχω). Καθημερινά και επι 6-8 μήνες απο τις 11-12 το βράδυ με 4-5 το πρωί αναπάντητες στο κινητό μου. Κατα διαστήματα σταματά. Έχεις εύκολο νούμερο; το δικό μου είναι της μορφής 69ΧΧΥΟΜΧΧΧ και ίσως ...
alexisgt Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Τι κινητό έχεις? Αν έχεις s60 τράβα του ένα format.
laantonios Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 τουλάχιστον σε εμένα δεν χρειάστηκε κάτι τέτοιο και στις 4-5 συσκευές που δοκίμασα
N.I.C Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 το πρόβλημα που έχεις το είχα και εγώ (και ίσως ακόμη το έχω). Καθημερινά και επι 6-8 μήνες απο τις 11-12 το βράδυ με 4-5 το πρωί αναπάντητες στο κινητό μου. Κατα διαστήματα σταματά. Έχεις εύκολο νούμερο; το δικό μου είναι της μορφής 69ΧΧΥΟΜΧΧΧ και ίσως ... Και εγώ έχω αναπάντητες στο κινητό από τις 9-11, για ένα μεγάλο διάστημα τώρα(4 μήνες) και όπως είπες σταματά για λίγο καιρό (καμμιά εβδομάδα) και μετά ξανά... αυτό σημαίνει ότι ο μεγάλος αδερφός μας βλέπει;; @mary40: ρίξε μια ματιά εδώ θα βρεις κάτι χρήσιμο..
Mary40 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 ισως το format να ειναι καλη λύση αλλα μπορουν να με ξαναπαρακολουθήσουν
Mary40 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 εννοω οτι αν σου κανουν μια αναπαντητη περνανε στο κινητο σου προγραμμα που παρακολουθεί τα παντα και οταν δεν μιλάς στην συσκευή
N.I.C Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δες και εδώ http://www.xaris1.gr/LANGUAGE/GREEK/index.htm. Πάλι όμως ποιοι είμαστε και να μας παρακολουθούν δηλαδή; ούτε υπουργοί είμαστε ούτε τίποτα...τι όφελος έχουν;
Mary40 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 κοιταξε σε εμενα ξερω ποιοσ με παρακολουθεί και πρόκειται για παλίοσ συνεργάτης που πραγματικά εχει να εποφεληθεί πολλα.... για χρηματικο ποσο μιλαμε Το ξερω καιρο αλλα δεν ειχα ασχολειθει, ειχα πει ας βγαλει τα ματια του, αλλα εχω και προσωπικη ζωη και δεν μου αρέσει να ξέρει τα παντα
N.I.C Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μου θυμίζει μια ανάλογη περίπτωση ενός φίλου...τέσπα δες σε αυτό το site πάνω (εάν είναι πραγματικά βέβαια, δεν το έχω ψάξει) και εάν δεν μπορείς να βγάλεις τους κοριούς του, κάνε το ίδιο σε αυτόν (λίγο πρακτορικό βέβαια...) αλλιώς αστυνομία για καταγγελία, εάν έχεις όμως στοιχεία... τον πάνε μέσα για παραβίαση προσωπικού απορρήτου και ένα σωρό..
outlaw star Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 για αρχή άλλαξε κινητό και νούμερο... το ποιο απλό πράγμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.