Προς το περιεχόμενο

Αφη Ολυμπιακης Φλογας - Διαμαρτυρια Θιβετιανων

alexiou92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Greek police break up Tibetans' Olympia torch ceremony

Σε αυτο το video μπορειτε να δειτε καποια πραγματα τα οποια παρελειψαν τα καναλια να δειξουν.

Για να μαθουμε ολοι πως λειτουργει η δημοκρατια. Στην Ελλαδα και σε ολοκληρο τον κοσμο.

Αυτη ειναι η πιο ειρηνική διαμαρτυρια που εχω δει. Και ομως αυτους σταματησε η αστυνομια.

Οταν το ειδα ντραπηκα επειδη αυτα εγιναν στη χωρα μας και μαλιστα μεσα στην Αρχαια Ολυμπια, ενα χωρα απο τον οποιο μονο θεωρητικά απ οτι φαινεται πηγαζει το μήνυμα της ειρηνης.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!!

Brabantfeatures

Εδω μπορειτε να δειτα αρκετα βιντεο απο θεματα τα οποια αποσιωπούνται στην Ελλαδα

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα του προβλήματος του Θιβετ με την Κίνα, υπάρχει κάνα λινκ ή καμια συζήτηση, όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, που να μπορώ να τα τσεκάρω για να ενημερωθώ;

Μου κάνει εντύπωση που δεν εχει υπάρξει τέτοια συζήτηση στο ινσομνια.

Δημοσ.

Δες το 7 χρονια στο Θιβετ θα σε καλυψει!!!

Παντως νομιζω οτι επαιξε το θεμα με την διαμαρτυρια στην Τηλεοραση.

* Αν και νομιζω οτι ο λογος που ανοιγεις το θεμα ειναι για να υπαρξει αλλος ενας κυκλος συζητησεων για αυτο το βιαιο καθεστως που μας κυβερνα και μας ελεγχει προβαλλοντας μεσω των ΜΜΕ αυτα που θελει να βλεπουμε.

Δημοσ.

Έχεις ποιος είναι ο λόγος. Το καθεστώς καταπίεσης που κυριαρχεί και δεν το καταλαβαίνουμε.

Αλλά αυτές τις σκηνές δεν τις είδα πουθενά στην τηλεόραση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...