mixalhs_m Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Κατεβάζω ταινίες σε μορφή avi κατεβάζω υπότιτλους μπορώ να τις δω στο macbook με το vlc αλλα.... πώς μπορώ να τις γράψω σε DVD για να τις βλέπω στο DVD-player ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkok1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Κατεβάζω ταινίες σε μορφή avi κατεβάζω υπότιτλους μπορώ να τις δω στο macbook με το vlc αλλα.... πώς μπορώ να τις γράψω σε DVD για να τις βλέπω στο DVD-player ευχαριστώ με το VizualHub Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalhs_m Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 με το VizualHub ευχαριστω....το δοκιμασα αλλα δεν μου μετατρεπει τους υπότιτλους... μου βγάζει οτι δεν μου αναγνωρίζει το format Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 θα βρεις το submerge για τους υπότιτλους πολύ καλή δουλειά και γρήγορο. Μετά με το visual hub το κάνεις ότι θέλεις. DVD, mp4, mpeg κλπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RockSoundStudio Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Με Quick Time PRO. Βαζεις το avi και το srt στον ΙΔΙΟ φάκελο, Ανοίγεις το avi με το QTpro Πηγαίνεις > QT>file> save> self contained movie (το κανεις δλδ mov με ενσωματωμένους υπότιτλους) Το καις με Toast σαν dvd και είσαι έτοιμος. ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ρε παιδια εμενα το dvd player παιζει μόνο region 2. αν κάνω αυτή τη διαδικασία θα μπορώ να τα βλέπω??? προσπάθησα με το submerge και visualhub αλλα μετα δεν μπορώ να το δώ .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Και με το iDVD μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.