szaf Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Πήρα ένα flashάκι από ebay το οποίο δείχνει ότι είναι 4GB ενώ στην πραγματικότητα είναι 2GB (οτιδήποτε γράψω πάνω από 2GB το βγάζει corrupted, ενώ δείχνει ότι το παιρνάει κανονικά). Πώς μπορώ να του κάνω format και να το επαναφέρω στην κανονική του χωρητικότητα;
jakegate7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Πατάς δεξί κλικ και διαλέγεις σε τι σύστημα αρχείων θέλεις να το formareis(fat,ntfs) και πατας εκκίνηση
gusteg Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 με δεξι κλικ στο εικονιδιο του δισκου στον υπολογιστη και επιλογη του format. ελπιζω να μην εχουν κανει το κολπο που διπλασιαζει φαινομενικα την χωρητικοτητα αλλα στην πραγματικοτητα ειναι η μιση. αν θες κατι πιο καλο για format δες στο site του κατασκευαστη του.(deep format ή οπως το λεει)
szaf Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 ελπιζω να μην εχουν κανει το κολπο που διπλασιαζει φαινομενικα την χωρητικοτητα αλλα στην πραγματικοτητα ειναι η μιση. αυτό έχουν κάνει..το ξέρω αυτό που λέτε για το δεξί κλικ αλλά όταν πάω να το κάνω μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί ο δίσκος χρησιμοποιείται και κάτι τέτοια..
iceman79 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Αστα την εχω πατησει με καινουργιο του κουτιου μαρκα μ' εκαψες. Απλα ηταν χαλασμενο! Εδειχνε οτι γραφονται κανονικα τα αρχεια αλλα στην αναγνωση τα εβγαζε corrupted. Απο τότε μόνο επώνυμα.
szaf Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Αστα την εχω πατησει με καινουργιο του κουτιου μαρκα μ' εκαψες.Απλα ηταν χαλασμενο! Εδειχνε οτι γραφονται κανονικα τα αρχεια αλλα στην αναγνωση τα εβγαζε corrupted. Απο τότε μόνο επώνυμα. βασικά σ΄αυτό μέχρι τα 2GB κανονικά γράφονται, απο κει και πέρα όμως τα βγάζει corrupted..γι΄αυτό θέλω να το κάνω να έχει 2GB χωρητικότητα, για να μην μπορεί να γράψει παραπάνω..
alex89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Ποιο flashaki είναι; Μάρκα, τύπος, για να δεις στο site της εταιρίας μήπως έχει support και να στείλεις email.
szaf Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 δεν έχει μάρκα παιδιά..κατάφερα να κάνω format με το δεξί κλικ αλλά μου βγάζει μόνο τα 4GB στην χωρητικότητα, δεν με αφήνει να την αλλάξω...καμιά ιδέα κανείς;
alex89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Κοίταξε μήπως βοηθήσουν αυτά τα sites: http://www.quickonlinetips.com/archives/2005/08/fix-format-usb-flash-drives/ http://www.bay-wolf.com/usbmemstick.htm. Από το το site κατέβασε το Step 1 - Download and install the Windows based HP USB Disk Format Tool. For your convenience, you can download it from HERE. Ίσως κάνει δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.