Προς το περιεχόμενο

Vista και ασταμάτητη λειτουργία σκληρού δίσκου

memento out of matrix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει παιδιά ότι ο δίσκος λειτουργεί συνέχεια, διαβάζει μόνιμα τώρα το τι δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι κάπου στο φόρουμ έχει αναφερθεί αλλά δυστυχώς όσο και αν έψαξα δεν το βρίσκω. Είχε αναφέρει κάποιος ότι είναι κάποιο service αυτό που το προκαλεί και δεν είμαι σίγουρος αν αναφερόταν σε κάποιο άλλο εκτός του indexing service.

Αν κάποιος γνωρίζει από τι προκαλείτε η θυμάται το post θα με βοηθούσε πολύ!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Έχω παρατηρήσει παιδιά ότι ο δίσκος λειτουργεί συνέχεια, διαβάζει μόνιμα τώρα το τι δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι κάπου στο φόρουμ έχει αναφερθεί αλλά δυστυχώς όσο και αν έψαξα δεν το βρίσκω. Είχε αναφέρει κάποιος ότι είναι κάποιο service αυτό που το προκαλεί και δεν είμαι σίγουρος αν αναφερόταν σε κάποιο άλλο εκτός του indexing service.

Αν κάποιος γνωρίζει από τι προκαλείτε η θυμάται το post θα με βοηθούσε πολύ!

Ευχαριστώ!

vistadisk_services.jpg

Απενεργοποίησε το 'windows search' service. Πηγαίνοντας > 'windows search' service. Δεξί κλικ και 'properties', 'startup type' άλλαξε το σε 'disabled'.

Δημοσ.
Με τίποτα όμως....

Με τι λογική το λες αυτό ;

Συμφωνω!

Αν απενεργοποιηθει σε ενα μεσο συστημα με μνημη 2Gb απλα το συστημα θα τρεχει πιο αργα

Δημοσ.

και απο την ιδια πηγή με του Chrisad σχετικά με το superfetch

''The penalty for disabling superfetch? Your system will essentially revert to Windows XP-like usage, where the entire application is loaded as needed. This means a little more time to load each commonly-used app, but less disk thrashing and wear and tear for the rest of the time.''

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2262&page=4

...καθώς και ολόκληρο το άρθρο http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2262&page=1

Δημοσ.

Αυτά είναι τελείως άκυρα.

Το Superfetch χρειάζεται βαριά 5-6 μέρες να βελτιστοποιήσει τον αλγόριθμο που χρησιμοιποιεί για Fetching, συν το γεγονός ότι φορτώνει και πολλά στοιχεία του λειτουργικού κάνοντας όχι μόνο τις εφαρμογές να εκκινούν γηγορότερα αλλά και το σύστημα πιο αποκρίσιμο. Ναι στην αρχή από την εκκίνηση κιόλας τις πρώτες μέρες στην αρχή κάθε session θα παρατηρείτε χρήση του δίσκου που σηκώνει στην μνήμη.

Αυτό που είναι πραγματικά καταστροφή είναι το Indexing.

Anyway, Κρατήστε το αφού επιμένετε. Αφήστε την μνήμη σας να ξύνεται και τον σκληρό στο γράτσα γρούτσα....

Δημοσ.
Αυτά είναι τελείως άκυρα.

Το Superfetch χρειάζεται βαριά 5-6 μέρες να βελτιστοποιήσει τον αλγόριθμο που χρησιμοιποιεί για Fetching, συν το γεγονός ότι φορτώνει και πολλά στοιχεία του λειτουργικού κάνοντας όχι μόνο τις εφαρμογές να εκκινούν γηγορότερα αλλά και το σύστημα πιο αποκρίσιμο. Ναι στην αρχή από την εκκίνηση κιόλας τις πρώτες μέρες στην αρχή κάθε session θα παρατηρείτε χρήση του δίσκου που σηκώνει στην μνήμη.

Αυτό που είναι πραγματικά καταστροφή είναι το Indexing.

Anyway, Κρατήστε το αφού επιμένετε. Αφήστε την μνήμη σας να ξύνεται και τον σκληρό στο γράτσα γρούτσα....

Συμφωνω αλλη μια φορα. Μια δοκιμη με αυτα που αναφερει ο manosdoc θα σας πεισει (σε ενα μεσο pc)

Δημοσ.
παιδιά ευχαριστώ πολύ το πρόβλημα λύθικε με το windows search.

Nαι, αυτό είναι στο 99%, εκτός και αν βάλεις άλλα προγράμματα π.χ. Nero που σου προσθέτουν υπηρεσίες ετσι-θέλω Indexing..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...