Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων

BALAMATSIAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το συστημα μου ειναι intel p4 2.6 ghz και 1gb ram εχω agp καρτα την Ge Force fx 5200

εδω και πεντε χρονια δεν ειμαι GAMER εχω βρει στο eshop την GeForce 7600 GS 256 mb

73.00 euro. θα δω αλλαγη στο συστημα μου με αυτη την καρτα? ευχαριστω

Δημοσ.
το συστημα μου ειναι intel p4 2.6 ghz και 1gb ram εχω agp καρτα την Ge Force fx 5200

εδω και πεντε χρονια δεν ειμαι GAMER εχω βρει στο eshop την GeForce 7600 GS 256 mb

φυσικα και θα δεις

Δημοσ.

ενταξει δεν ειναι gamer αλλα αν θελει να παιξει κανα pro2008 καλο ειναι να αλλαξει γιατι δεν προκειται αλλιως... Δεν ειπε να παρει καμια 8800GT...

Δημοσ.

φιλε μου ειλικρινα δεν βρισκω τον λογο να δωσεις αυτα τα χρηματα/ αφου δεν εισαι κ gamer:-)πριν καποια χρονια,ειχα κ εγω το ιδιο συστημα σου,ιντελ 2,66,με 512μβ,αλλα σε pci,oxi agp με fx 5200 με οθονη 17"crt, και πηγα σε 7600gs 256mb, δεν ειδα καποιες διαφορες!

Τωρα βεβαια με την samsung 22", βλεπω καποιες διαφορες,αλλα οχι τιποτα τρελλες:-)

Γνωμη μου κρατα τα λεφτουδακια σου,κ πηγαινε σε ολικη αναβαθμιση επεξεργαστη,core duo, μητρικης socket s775, κ μνημες ddr2, 667Mhz h 800Mhz,κ γραφικα,ισως κ οθονης,μια κ δεν αναφερεις τι εχεις.

Νομιζω οτι με 200 εως 300ευρω το πολυ(χωρις οθονη),θα εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματαB)

Δημοσ.
φιλε μου ειλικρινα δεν βρισκω τον λογο να δωσεις αυτα τα χρηματα/ αφου δεν εισαι κ gamer:-)πριν καποια χρονια,ειχα κ εγω το ιδιο συστημα σου,ιντελ 2,66,με 512μβ,αλλα σε pci,oxi agp με fx 5200 με οθονη 17"crt, και πηγα σε 7600gs 256mb, δεν ειδα καποιες διαφορες!

Τωρα βεβαια με την samsung 22", βλεπω καποιες διαφορες,αλλα οχι τιποτα τρελλες:-)

Γνωμη μου κρατα τα λεφτουδακια σου,κ πηγαινε σε ολικη αναβαθμιση επεξεργαστη,core duo, μητρικης socket s775, κ μνημες ddr2, 667Mhz h 800Mhz,κ γραφικα,ισως κ οθονης,μια κ δεν αναφερεις τι εχεις.

Νομιζω οτι με 200 εως 300ευρω το πολυ(χωρις οθονη),θα εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματαB)

δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειδες διαφορα με τετοια αλλαγη καρτας σε αποδοση παιχνιδιων, εκτος και αν συνεχισες να παιζεις τα ιδια παιχνιδια που επαιζες πριν 5 χρονια

Δημοσ.

Μονο με την αλλαγη της οθονης, ειδα διαφορες.

Στο Call of duty που επαιζα κ με τα δυο,ειδα πολυ ελαχιστες διαφορες στο ματι με crt17".

Βεβαια δεν μπηκα ποτε στην διαδικασια να μετρησω frames:-D Οτι λενε τα ματακια μου λεω,κ βλεπω πολυ καλα,πιστεψε με.

Aλλα τωρα λεμε χαζα,αφου το παιδι, δεν παιζει παιχνιδια,εμεις τι ψαχνουμε αδελφια??B)\

Υ.Γ. Υποψιν οτι τις διαφορες τις λιγες,τις ειδα αφου ειχα αλλαξει,επεξεργαστη,μνημες και καρτα γραφικων,ενω ο φιλος BALAMATSIAS, μιλαει μονο για καρτα γραφικων,νετη σκετη!

Δημοσ.

νομίζω από τη στιγμή που δεν ενδιαφέρεσαι για games δεν υπάρχει λόγος αγοράς νέας κάρτας.

Τα 5 χρόνια δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι πρέπει να αλλάξεις κάρτα, θα έπρεπε να το κάνεις αν μαζί με τα χρόνια άλλαζαν και οι απαιτήσεις σου από μια κάρτα.

Δημοσ.

Η οθονη μου ειναι LCD 19 LG FLATRON 1600:1 συνεχεια στην ερωτηση για την καρτα που

θελω να παρω.για να δω αν θα αλλαξει κατι σε σχεσει με αυτο που βλεπω μεχρι τωρα.ευχαριστω για ολα.

Δημοσ.

Σου πουλάω την Χ800 ΧΤ 256 agp που έω σε άριστη κατάσταση, αν θές να δώσεις λιγότερα λεφτά.

τη πουλάω 60 Ευρό. Αν ενδιαφέρεσαι πμ .

Ευχαριστώ

Δημοσ.

εάν το θέμα σου είναι εαν θα αλλάξει κάτι οπτικά πχ στη παρακολούθηση μιας ταινίας τότε σίγουρα είναι πεταμένα λεφτά η αγορά της κάρτας...θεωρώ ότι δε θα καταλάβεις καμμία διαφορά...

Δημοσ.

Δεν αξιζει να το κανεις για καλυτερη εικονα.

Οπως και να εχει κοιτα στα μεταχειρισμενα,λογικα θα παιζουν με ~τα μισα χρηματα.

Δημοσ.
Η οθονη μου ειναι LCD 19 LG FLATRON 1600:1 συνεχεια στην ερωτηση για την καρτα που

θελω να παρω.για να δω αν θα αλλαξει κατι σε σχεσει με αυτο που βλεπω μεχρι τωρα.ευχαριστω για ολα.

οχι οπτικα δε θα δεις διαφορα, αν δεν προκειται να παιξεις και κανενα απολυτως παιχνιδι τοτε σιγουρα μην αλλαξεις κατι.

Αν θες να παιξεις κατι το οποιο δεν μπορεις αυτη τη στιγμη και σε χαλαει οπως το παιζεις τοτε αλλαξε

Δημοσ.

ΑΝ έχεις AGP 4x τότε ουτε να το σκέφτεσαι να αλλάξεις κάρτα!Αν έχεις AGP 8x εδώ κάτι γίνεται...βέβαια δε θα δεις τίποτα διαφορετικό σε απλές καθημερινές εφαρμογές παρα μόνο στα παιχνίδια τα οποία και δεν παίζεις!

Αν θες τόσο πολύ να πάρεις, ψαξε για καμια μεταχειρισμένη 7600...8α βρεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...