Προς το περιεχόμενο

Εισόδημα από το Internet.

Pirancha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυρίες και κύριοι , :-)

--Θα ήθελα από εδώ, να μοιραστούμε όλοι όποιες πληροφορίες πιθανόν έχουμε , σχετικά με την δυνατότητα να αυξήσει κάποιος τα εισοδήματά του , εργαζόμενος από το σπίτι και κατά προτίμηση από το Internet.

--Όλοι γνωρίζουμε πιστεύω, οτι ένα μεγάλο ποσοστό (το 95% ίσως )από τις τοποθεσίες που υπόσχονται "γρήγορα κέρδη" από το Internet , πρόκειται είτε για απάτη , είτε για κάτι που είναι μεν δυνατό να γίνει, αλλά με πάρα πολύ κόπο και χρόνο και που δεν απευθύνεται σε όλους , αλλά μόνο σε ανθρώπους μιας συγκεκριμένης νοοτροπίας και με συγκεκριμένα προσόντα.

--Από την άλλη , είμαι σχεδόν σίγουρος, οτι υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις , όπου πράγματι κάποιος μπορεί να εργαστεί από το Internet , και να έχει κάποια καλά αποτελέσματα , αναλόγως πάντα των ικανοτήτων του και της προσπάθειας την οποία είναι διατεθιμένος να καταβάλει.

--Σαν παράδειγμα θα αναφέρω , κάποιες εταιρίες που σε πληρώνουν για να διαβάζεις

e-mail, από άλλους διαφιμιζόμενους. Τα ποσά είναι πολύ μικρά και παίρνει πολύ χρόνο , αλλά τουλάχιστον είναι αληθινά.

--Επίσης έχω ακούσει (μάλλον διαβάσει) οτι υπάρχει τρόπος να εργαστείς για μεγάλες εταιρίες που φτιάχνουν videogames,ως δοκιμαστής αυτών των παιχνιδιών πριν αυτά φτάσουν στο τελικό τους στάδιο.

--Τέλος, κάτι άλλο που νομίζω οτι υφίσταται, είναι η δυνατότητα για data entry (εισαγωγή δεδομένων) από κάποιες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο Internet.

--Οποιαδήποτε πληροφορία,θα ήταν πιστεύω αρκετά ενδιαφέρουσα για όλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...