mynam3 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μπορώ να το σπάσω; Σκέφτομαι να αγοράσω ένα. Πόσο θα πάει το σπάσιμο;
kabamaru21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 κοιταξε να δεις... εξω ζητανε 80.... εγω με 20 ερχομαι στον χωρο σου και.... το σουταρω απο το παραθυρο! μαζι και μια γλαστρα απο πανω! ΜΗΝ φοβασαι για BRICK!!!!
darth_revan Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Έχει βοϊξει ο τόπος για το πώς μπορείς να το κάνεις αυτό και μόνος σου. Ο λόγος είναι γιατί είναι απλώς θέμα firmware και όχι hardware. Το ζήτημα είναι αν αξίζει τον κόπο να κάνεις κάτι τέτοιο. Φαντάσου ότι ένα παιχνίδι PSP μπορεί να φτάσει νομίζω μέχρι λίγο κάτω από 2GB. Εγώ δεν θα σου το πρότεινα απ' όλες τις απόψεις...
iNorganic Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 εδω κ αρκετα χρονια αδερφε γινεται να το χακαρεις . και οσο για τον χωρο μην ανησυχεις μεχρι 1.8gb φτανει το καθε game αρα με μια 2gb καρτουλα θα εισαι κυριλε . Ασε που τα πιο πολλα παιχνιδια ειναι κατω απο 1gb
clicker_gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Γεια χαρά, Φυσικά και μπορείς να το "σπάσεις". Πλέον, η μέθοδος έχει απλοποιηθεί αρκετά, όσον αφορά το software κομμάτι. Φυσικά θα χρειαστείς Pandora battery, κάτι που στην ουσία είναι και το δυσκολότερο κομμάτι. Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, στείλε PM… Φιλικά,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.