GIANNISPATRA Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Λοιπόν θέλω να αγοράσω επειγόντως ένα καλό πληκτρολόγιο το οποίο να μπορώ να κάνω τα εξής : προγραμματισμό + λίγο gaming + να είναι εμφανισιακά καλό με φωτισμό κλπ + να μπορώ να ελέγχω τα Multimedia. Κατέληξα στο g11 της logitech Τι λέτε βολέυει ? Επειδή δεν έχω ιδέα τα Macro keys Μπορώ να βάλω και διάφορες εντολές όπως π.χ. printf("") κλπ ? Ακούω απόψεις ..
Imagine Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Ναι, μπορείς, το δοκίμασα μόλις στο δικό μου! Είναι αρκετά καλό πληκτρολόγιο για την τιμή του, αν και εγώ προσωπικά δε χρησιμοποιώ πάνω από 3-4 macro keys, την στιγμή που αυτό δίνει 18... Ο φωτισμός βολεύει πολύ το βράδυ
GIANNISPATRA Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 οκ . θα βρω να χρησιμοποιήσω τα macro τόσες εντολές είναι που τις ξαναγράφουμε και ξαναγράφουμε πόσες φορές .. Γενικά όμως είναι βολεύει για πολλές ώρες γράψιμο και κλέινει ο φωτισμός την ημέρα αν δεν τον θες ?
gusteg Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 ναι κλεινει και εχει και διαβαθμισεις. δεν εχει απλα 18 makro. εχει και 3 σετ απο 18. μαλιστα αυτα τα 3 σετ ειναι αν θες ξεχωριστα για καθε εφαρμογη που χρησημοποιεις. εγω εχω το παλιο g15. ειναι καλο πληκτρολογιο αλλα δεν ειναι και οτι πιο κορυφαιο απο εργονομικης αποψης. αν και κατι τελευταιο δεν εχει ελληνικα (αν σε απασχολει)
GIANNISPATRA Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 όταν λες δεν έχει ελληνικά ? στο πληκτρολόγιο εννοείς τα ξ , ψ , ω , θ ,ς τα άλλα έτσι και αλλιώς είναι ίδια . Ελληνικά μπορώ να γράψω κανονικά όμως ε? με το shift+alt ?
Strategos Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ναι εννοει ο gusteg οτι δεν εχουν τα κουμπια πανω τους ελληνικους χαρακτηρες κατα τα αλλα μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.