Προς το περιεχόμενο

GIGABYTE 8800GT 512MB - OC _ PROBLHMA

thessaloniki_27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.

προσφατα αγορασα μερικα κοματια απο την παρακατω καρτα

Gigabyte GeForce 8800 GT ver 1. GV-NX88T512HP

διαβαστε αυτο σασ παρακαλω

http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1032283811&postcount=428

ποιο ειναι το προβλημα. ενω παιζει σε κανονικουσ χρονισμουσ η καρτα και κανονικα μπορει να παιξει οποιοδηποτε παιχνιδι

αδυνατει να παιξει online games. με το που μπαινεισ στο παιχνιδι ι καρτα σταματαει να δινει ταση και ο υπολογιστησ μετα μενει σε κατασταση αναμονησ.

αυτο συμβαινει μονο σε παιχνιδια online

εν το μεταξυ ο υπολογιστης με αυτη την καρτα ετρεχε με 3d mark 2006 4 μερεσ χωρισ να παρουσιασει κανενα απολυτων προβλημα.

η συνθεση του υπολογιστη ειναι η παρακατω

intel e6750 dual core

GIGABYTE P35-DS3L

GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800 GT 512MB PCX

LG L1900J-BF 19" LCD

2gb ram 800mhz kingston

υπαρχει κανεισ που να γνωριζει κατι περι του θεματοσ΄????

Δημοσ.

μπορει και να μην φταιει τιποτα απο αυτα που προανεφερες.Εαν τα παιχνιδια που κατεβαζεις δεν ειναι γνησια το serial που χρησιμοποιεις το χρησιμοποιει καποιος αλλος και γι΄αυτο δεν μπαινει το παιχνιδη

Δημοσ.
μπορει και να μην φταιει τιποτα απο αυτα που προανεφερες.Εαν τα παιχνιδια που κατεβαζεις δεν ειναι γνησια το serial που χρησιμοποιεις το χρησιμοποιει καποιος αλλος και γι΄αυτο δεν μπαινει το παιχνιδη

Και γι αυτό μπαίνει σε κατάσταση αναμονής? :/

Δημοσ.

πάντως και εγώ με μία Gigabyte 8800GTS 640MB... είχα αντιμετωπίσει ΜΟΝΟ μια φορά αυτό το πρόβλημα αλλά όχι σε οnline mode αλλα με το μόλις ξεκινησε το παιχνίδι με το τελευταίο Medal Of Honor....Βέβαια με άπειρα άλλα παιχνίδια εδώ και ενα χρόνο δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα

Δημοσ.
καλημερα.

προσφατα αγορασα μερικα κοματια απο την παρακατω καρτα

Gigabyte GeForce 8800 GT ver 1. GV-NX88T512HP

διαβαστε αυτο σασ παρακαλω

http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1032283811&postcount=428

ποιο ειναι το προβλημα. ενω παιζει σε κανονικουσ χρονισμουσ η καρτα και κανονικα μπορει να παιξει οποιοδηποτε παιχνιδι

αδυνατει να παιξει online games. με το που μπαινεισ στο παιχνιδι ι καρτα σταματαει να δινει ταση και ο υπολογιστησ μετα μενει σε κατασταση αναμονησ.

αυτο συμβαινει μονο σε παιχνιδια online

εν το μεταξυ ο υπολογιστης με αυτη την καρτα ετρεχε με 3d mark 2006 4 μερεσ χωρισ να παρουσιασει κανενα απολυτων προβλημα.

η συνθεση του υπολογιστη ειναι η παρακατω

intel e6750 dual core

GIGABYTE P35-DS3L

GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800 GT 512MB PCX

LG L1900J-BF 19" LCD

2gb ram 800mhz kingston

υπαρχει κανεισ που να γνωριζει κατι περι του θεματοσ΄????

Φιλε εγω εχω ακριβως την ιδια καρτα και εδω και αρκετο καιρο αντιμετωπιζω το προβλημα με black screen και freeze του υπολογιστη.Εχω δοκιμασει τελευταιους drivers,αλλαγη PSU,μνημες αλλα τιποτα.Εκανα και εγατασταση παλιους drivers αλλα τιποτες.Ακομη το ψαχνω και λυση δεν μπορω να βρω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
η καρτα ειναι pci-xpress 2 και ι μητρικη pci-xpress 1? αν ναι την πατησες σαν εμενα :)και πολλους αλους

επειδη απαντησα βιαστικα το εψαξα και οντος η καρτα σου ειναι pci-x 2 και η μητρικη pci-x 1 :)αλαξε μητρικη με chipset intel οχι via δεν υποστιριζουν καποιες την 8800

Δημοσ.
η καρτα ειναι pci-xpress 2 και ι μητρικη pci-xpress 1? αν ναι την πατησες σαν εμενα :)και πολλους αλους

επειδη απαντησα βιαστικα το εψαξα και οντος η καρτα σου ειναι pci-x 2 και η μητρικη pci-x 1 :)αλαξε μητρικη με chipset intel οχι via δεν υποστιριζουν καποιες την 8800

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...