thessaloniki_27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 καλημερα. προσφατα αγορασα μερικα κοματια απο την παρακατω καρτα Gigabyte GeForce 8800 GT ver 1. GV-NX88T512HP διαβαστε αυτο σασ παρακαλω http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1032283811&postcount=428 ποιο ειναι το προβλημα. ενω παιζει σε κανονικουσ χρονισμουσ η καρτα και κανονικα μπορει να παιξει οποιοδηποτε παιχνιδι αδυνατει να παιξει online games. με το που μπαινεισ στο παιχνιδι ι καρτα σταματαει να δινει ταση και ο υπολογιστησ μετα μενει σε κατασταση αναμονησ. αυτο συμβαινει μονο σε παιχνιδια online ______________ εν το μεταξυ ο υπολογιστης με αυτη την καρτα ετρεχε με 3d mark 2006 4 μερεσ χωρισ να παρουσιασει κανενα απολυτων προβλημα. η συνθεση του υπολογιστη ειναι η παρακατω intel e6750 dual core GIGABYTE P35-DS3L GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800 GT 512MB PCX LG L1900J-BF 19" LCD 2gb ram 800mhz kingston ______________________________________ υπαρχει κανεισ που να γνωριζει κατι περι του θεματοσ΄????
Dark_Sage Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 για αρχή δεν έχεις να κάνεις τπτ πιο πασιφανές απο το να κατεβάσεις του τελευταίους drivers από nvidia...
Monster15184 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 μπορει και να μην φταιει τιποτα απο αυτα που προανεφερες.Εαν τα παιχνιδια που κατεβαζεις δεν ειναι γνησια το serial που χρησιμοποιεις το χρησιμοποιει καποιος αλλος και γι΄αυτο δεν μπαινει το παιχνιδη
antonl Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 μπορει και να μην φταιει τιποτα απο αυτα που προανεφερες.Εαν τα παιχνιδια που κατεβαζεις δεν ειναι γνησια το serial που χρησιμοποιεις το χρησιμοποιει καποιος αλλος και γι΄αυτο δεν μπαινει το παιχνιδη Και γι αυτό μπαίνει σε κατάσταση αναμονής? :/
Dark_Sage Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 πάντως και εγώ με μία Gigabyte 8800GTS 640MB... είχα αντιμετωπίσει ΜΟΝΟ μια φορά αυτό το πρόβλημα αλλά όχι σε οnline mode αλλα με το μόλις ξεκινησε το παιχνίδι με το τελευταίο Medal Of Honor....Βέβαια με άπειρα άλλα παιχνίδια εδώ και ενα χρόνο δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα
outlaw star Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 τι εννοείς ότι δε δίνει τάση??σταματάει εντελώς να δουλεύει????να υποθέσω ότι είναι συνδεδεμένη με τροφοδοσία ε??
TrackM@steR Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 καλημερα.προσφατα αγορασα μερικα κοματια απο την παρακατω καρτα Gigabyte GeForce 8800 GT ver 1. GV-NX88T512HP διαβαστε αυτο σασ παρακαλω http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1032283811&postcount=428 ποιο ειναι το προβλημα. ενω παιζει σε κανονικουσ χρονισμουσ η καρτα και κανονικα μπορει να παιξει οποιοδηποτε παιχνιδι αδυνατει να παιξει online games. με το που μπαινεισ στο παιχνιδι ι καρτα σταματαει να δινει ταση και ο υπολογιστησ μετα μενει σε κατασταση αναμονησ. αυτο συμβαινει μονο σε παιχνιδια online ______________ εν το μεταξυ ο υπολογιστης με αυτη την καρτα ετρεχε με 3d mark 2006 4 μερεσ χωρισ να παρουσιασει κανενα απολυτων προβλημα. η συνθεση του υπολογιστη ειναι η παρακατω intel e6750 dual core GIGABYTE P35-DS3L GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800 GT 512MB PCX LG L1900J-BF 19" LCD 2gb ram 800mhz kingston ______________________________________ υπαρχει κανεισ που να γνωριζει κατι περι του θεματοσ΄???? Φιλε εγω εχω ακριβως την ιδια καρτα και εδω και αρκετο καιρο αντιμετωπιζω το προβλημα με black screen και freeze του υπολογιστη.Εχω δοκιμασει τελευταιους drivers,αλλαγη PSU,μνημες αλλα τιποτα.Εκανα και εγατασταση παλιους drivers αλλα τιποτες.Ακομη το ψαχνω και λυση δεν μπορω να βρω.
outlaw star Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 μήπως ήρθε η ώρα να πάνε για αντικατάσταση???διότι προβληματική παρτίδα μου μυρίζει....
D3aThLoCk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 η καρτα ειναι pci-xpress 2 και ι μητρικη pci-xpress 1? αν ναι την πατησες σαν εμενα και πολλους αλους
D3aThLoCk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 η καρτα ειναι pci-xpress 2 και ι μητρικη pci-xpress 1? αν ναι την πατησες σαν εμενα και πολλους αλους επειδη απαντησα βιαστικα το εψαξα και οντος η καρτα σου ειναι pci-x 2 και η μητρικη pci-x 1 αλαξε μητρικη με chipset intel οχι via δεν υποστιριζουν καποιες την 8800
D3aThLoCk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 η καρτα ειναι pci-xpress 2 και ι μητρικη pci-xpress 1? αν ναι την πατησες σαν εμενα και πολλους αλους επειδη απαντησα βιαστικα το εψαξα και οντος η καρτα σου ειναι pci-x 2 και η μητρικη pci-x 1 αλαξε μητρικη με chipset intel οχι via δεν υποστιριζουν καποιες την 8800
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.