mika79 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους πριν αναφερθώ στο πρόβλημα μου σας παραθέτω ρυθμίσεις της Mysql Mysql Server version : 5.0.20 Odbc Connector version : 5.01.03.00 (MySql ODBC Driver 5.1) To connection string που έχω στην VB ειναι το παρακάτω : Conn.ConnectionString = "DRIVER={MySQL ODBC 5.1 Driver};" _ & "SERVER=" & Me.Txt_Server & ";" _ & "DATABASE=paraggelia;" _ & "Port=" & Me.Txt_Port & "; " _ & "OPTION=" & 1 + 2 + 8 + 32 + 2048 + 16384 + 256 character set TF8 και collation UTF8_general_ci για όλη την βάση Λοιπόν το πρόβλημα μου ειναι ότι σε ένα πεδίο ενος πίνακα της βάσης μου θέλω να έχω δεκαδικό αριθμό πχ (10,4) άρα ο τύπος του πεδιου θα είναι double.όμως οταν απο την vb πάω να κάνω εγγραφή εναν δεκαδικο ο πίνακας μου χτυπάει error(data truncated) Βλέπω ότι η vb τους δεκαδικούς του χωρίζει με κόμμα(,) ένω η mysql με τελεία(.) Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να περάσω τους δεκαδικούς όπως θέλει η Mysql ???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
mika79 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 δοκιμασε CDbl(Replace(txtSum.text,",",".")) Αφαιρει το "," αλλα δεν προσθέτει την τελεία....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.