paul_w810i Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Visa Electron νομιζω οτι λεγεται η προπληρωμενη καρτα που δινουν τραπεζες οπως Αττικης και Κυπρου με την Gift Card και την Prepaid Card αντιστοιχα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν μπορω να αγορασω κατι απο το eBay χρησιμοποιωντας μια τετοια καρτα. Ευχαριστω..
melenegiorgo Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Υπάρχουν ebay shops που την δέχονται υπαρχουν και αλλοι που προτιμουν μονο το Paypal...
Predatorkill Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μπορεις να ανοιξεις εναν Paypal λογαριασμο με αυτη τη καρτα. (το 90% των χρηστων του eBay δεχονται Paypal) Για λογους ασφαλειας θα σε χρεωσουν 1 ευρω περιπου κατα τη δηλωση της καρτας σου. Μετα απο 3 περιπου μερες αυτη η χρεωση θα εμφανιστει στη καρτα σου μαζι με εναν κωδικο απο διπλα (π.χ. PAYPAL* 2344). εσυ πρεπει να παρεις τηλεφωνο το τμημα καρτων της τραπεζας και να τους ζητησεις να σου πουν αυτον τον κωδικο διπλα απο το "PAYPAL". Στη συνεχεια πας στο Paypal.com και βαζεις αυτον τον κωδικο ωστε να πιστοποιηθει οτι εισαι πραγματι ο κατοχος της καρτας (και σου επιστρεφουν το 1 ευρω). Εαν δεν κανεις αυτη τη διαδικασια θα σε αφησει να αγοραζεις αλλα νομιζω οτι υπαρχει "φραγη" στα 100 ευρω max. Αυτη η διαδικασια υπηρχε πριν απο 6 χρονια που εγινα χρηστης του Paypal, τωρα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι. Ολα αυτα τα χρονια δεν ειχα το παραμικρό προβλημα και εχω κανει περιπου 150 συναλλαγες.
paul_w810i Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Θα το δοκιμασω λοιπον. Αν και δε καταλαβα καλα τη διαδικασια [επειδη τη διαβασα μια φορα :Ρ] ειμαι σιγουρος οτι δε θα παρξη προβλημα.. Ευχαριστω
kostastnt Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Κάνε ότι σου "βγαίνει" με το paypal. Έχει τόσο καλές οδηγίες που δεν παίζει να κάνεις λάθος. Όσο για το 1 ευρώ ο φίλος από πάνω το περιέγραψε καλύτερα από το ίδιο το paypal!
pusher Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Η Visa electron ή η Visa Debit είναι περισσότερο αναγνωρίσιμη παγκοσμίως;
dreaming123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Αυτο το κωδικό που μπορώ να το βρω τώρα? Έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και τυχαίως η παραγγελίες μου μου έχουν φτάσει έως 98e αλλά θέλω να το κάνω ωστε να μην έχω πρόβλημα σε μελλοντική αγόρα μου που θα ξεπερνάει τα 100e. Nα πάω απο την τράπεζα?
opts Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Η Visa electron ή η Visa Debit είναι περισσότερο αναγνωρίσιμη παγκοσμίως; Η μία είναι πιστωτική με μικρό όριο και η άλλη χρεωστική Και οι δύο είναι γνωστές στο εξωτερικό και δουλεύουν ΟΚ Απο την εμπειρία μου και οι δύο έχουν προβλήματα σε λίγες περιπτώσεις όμως Η μόνη που είναι εντάξει παντού είναι η classic visa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.