Selofan Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Hey guys,αγοράζω μητρική και αντιμετωπίζω ένα διλημματάκι... Το σίγουρο είναι ότι θα έχει Intel chipset, το ερώτημα είναι ποιό..; Αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω σε X48 (Asus Rampage,Gigabyte X48-DQ6) ; Στα reviews καλές φαίνονται αλλά μου βρομάει καθαρά κερδοσκοπική κίνηση εκ μέρους της Intel να πασάρει καινούρια chipset κάθε τρεις και λίγο :-( 2η λύση είναι να πάω σε Χ38 ή ακόμα και σε P35 (το αφήνω σαν τελευταία λύση) Η cpu κατά πάσα πιθανότητα θα είναι Ε8400 και μνήμη G.Skill 2 X 2GB στα 1066 Ενδιαφέρομαι για overcloacking ("αεράτο" προς το παρόν) Αυτά τα ολίγα
panos7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 x48 για μενα ειναι και πιο φθηνη αλλα και εχει καλυτερες επιδοσεις απο τη rampage εστω και για λιγο!Επισης εχει καλυτερες συνδεσεις και καλυτερη ψυξη στο chipset... Αν θελεις Χ38 παρε την EX38 DQ6 της GIGABYTE... Σε default ρυθμισεις εχει ακριβως ιδιες επιδοσεις με την χ48 αλλα σε o/c εστω και με μικρη διαφορα επικρατει το χ48... Αυτα!!
Selofan Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Την χ48-dq6 την βρήκα με 20 δολλάρια(12 ευρώ) παραπάνω από την ex38-dq6 Διαβάζοντας απαντήσεις σε παρόμοια θέματα είδα να προτιμούνται οι gigabyte από τις asus..χμμ Να προσθέσω ότι η Rampage την βρήκα 10 δολλάρια πιο ακριβή από την x48 αλλά προσφέρεται η SupremeFX II (κάρτα ήχου). Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει γενικά απλά το αναφέρω γιατί δεν το είδα να αναφέρεται στο πλαίσιο όπως και σε άλλα ελληνικά site.. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131284 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128331
nik00ss Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Τι σου εκανε το καιμενουλικο το P35? το οποιο καλα στεκει ακομα (βλ abit ip35 pro) πιστευω οτι ειναι λιγο νωρις ακομα για το x48-ddr3 εκτος αν θελεις να γινεις και εσυ beta tester,ασε που ειναι και πανακρυβο.
HILL.K Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Τι σου εκανε το καιμενουλικο το P35? το οποιο καλα στεκει ακομα (βλ abit ip35 pro)πιστευω οτι ειναι λιγο νωρις ακομα για το x48-ddr3 εκτος αν θελεις να γινεις και εσυ beta tester,ασε που ειναι και πανακρυβο. Έχεις δίκιο φιλε μου,μια χαρα είναι το Ρ35!Προσέχτε να μη γίνεστε beta testers και θύματα του marketing... @ Selofan: Παρε κατι σίγουρο,δοκιμασμένο και φθηνότερο και παίξε με όσο overclock θες...Τωρα αν είσαι ενας υπερχακερας-οβερκλοκας που θες να πειραματιστείς οκ πάω πάσο!!!!
Selofan Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Τι σου εκανε το καιμενουλικο το P35? το οποιο καλα στεκει ακομα (βλ abit ip35 pro)πιστευω οτι ειναι λιγο νωρις ακομα για το x48-ddr3 εκτος αν θελεις να γινεις και εσυ beta tester,ασε που ειναι και πανακρυβο. Τπτ απολύτως το καημένο,είναι σε μια γωνιά και περιμένει να του δώσω λίγη σημασία Δεν πάω για ddr3,νομίζω το ξεκαθάρισα παραπάνω...πέρα από το abit ip35 ποιά άλλα P35 mobo είναι δυνατά.... @ Selofan: Παρε κατι σίγουρο,δοκιμασμένο και φθηνότερο και παίξε με όσο overclock θες...Τωρα αν είσαι ενας υπερχακερας-οβερκλοκας που θες να πειραματιστείς οκ πάω πάσο!!!! Τπτ απ΄τα 2 δεν είμαι, απλά μου δίνεται η ευκαιρία να αγοράσω κάτι σε πολύ μικρότερη τιμή απ'ότι θα έβρισκα στην Ελλάδα και λέω να την εκμεταλλευτώ. Εννοείται πως δεν ψάχνω και extreme πράγματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.