theo58 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Είναι ο μοναδικός λόγος που σκέφτομαι να μην πάρω καινούργιο σύστημα....αυτή η καρτούλα... Ιδού.... HIS ATI RADEON HD3850 IceQ3 Turbo 512MB GDDR3 AGP Ορίστε και τα specs: Μετά από αυτό τι να το κάνεις το PCI.... Πείτε μου γνώμες αυτό η νέο σύστημα με μια ATI HD3870....
outlaw star Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα φίλε μου...ένα νέο σύστημα καμμία σχέση δεν θα έχει σε επιδόσεις με το τωρινό σου ακόμη και με τη 3850..ο λόγος απλός όλα θα είναι καινούργια...οπότε εάν μπορείς να πάρεις νέο pc πάρε αλλιώς πάρε την καρτούλα που λές που σίγουρα είναι ότι καλύτερο σε agp... πάντως να ξέρεις ότι θα τρως bottleneck απο επεξεργαστή....βέβαια σε σχέση με αυτή που έχεις τώρα σίγουρα θα δεις αρκετά μεγάλη διαφορά
@topos Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Eιναι ιδιαιτερα αδυναμος ο επεξεργαστης σου... Οποτε σιγουρα ειναι καλυτερα να πας σε καινουργιο συστημα.
had3s Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Επιμένω πως θα ήθελα να μάθω απο πού σκεφτόσουνα να αγοράσεις αυτή την κάρτα και πόσο, με ενδιαφέρει ..
EddieObscurant Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 had3s έχει το πλαίσιο με 189 ευρώ. Οχι της his, αλλη μάρκα. Δεν είναι δύσκολο να βρεις πάντως. Το θέμα είναι αν αξίζουν τα λεφτά τους
pappous_soulis Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Mε την καμία δεν αξίζει. Ο Pentium θα την κρατάει πολύυυ κάτω.
antonl Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μονο HIS επειδή είναι ο/κεδ? Μα εδώ λέμε πως ακόμα και η "απλή" 3850 είναι υπερβολική για το pc σου. Αν σκοπεύεις να κρατήσεις το pc σου για πάνω από ένα χρόνο ίσως να δικαιολογείται εν μέρει μια τέτοια αγορά.
theo58 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Πρώτον για όσους ρωτάνε από που και τιμή....δεν ξέρω πότε θα ρθει ακριβώς και αν έρθει στην Ελλαδά....λογικά πρέπει μέσα σε αυτό το μήνα να έρθει με τιμή από ότι έχω διαβάσει μέχρι τα 200 ευρώ....) Τώρα να απάντησω και στους άλλους φίλους....κοιτάξτε...εδώ και ένα χρόνο άρχισα να έχω σκέψεις για να αλλάξω μηχάνημα....όμως προσπάθω όσο γίνετε να το καθυστερήσω για πολλούς και δίαφορους λόγους....μείωση τιμών...νέα κομμάτια κτλ...όποτε με το που είδα αυτήν την κάρτα θεώρησα ότι είναι μια πολύ καλη ευκαιρία για να κράτησω το pc που έχω και να δω από το νέο έτος για νέο μηχάνημα.... Καταλαβαίνω αυτό που μου λέτε ότι το μηχάνημα μου είναι αργό για αυτήν την κάρτα....για αυτό έκανα μια έρευνα..και βρήκα έναν P4 3.2 με HT (1MB Cache...o δικός μου έχει 512kb)..μαζί με αυτόν θα κάνω και την μνήμη 2GB....και θεωρώ πως θα είμαι εντάξει για λίγους μήνες ακόμα.... Υ.Γ. Για να λέμε όμως και την αλήθεια....ποιος δεν θέλει καινούργιο μηχάνημα....
Tenshi Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Επειδή μέχρι πρίν ένα χρόνο είχα πανομοιότυπο μηχάνημα,μπήκα στην ίδια λογική,οτι αγοράζοντας την 1950pro θα έδινα ακόμα κανα-δυο χρόνια ζωής στο pc μου.Ε λοιπόν η ξενέρα που έφαγα, όταν είδα την 1950pro να μου δίνει μόλις 1000 πόντους παραπάνω απο την X850pro στο 3dmark05,δέν περιγράφεται.Και φυσικά δέν χρειάζεται να περιγράψω πώς ένοιωσα (mega-ultra-hyper SUCKER) όταν έμεινα με μια κάρτα 200 ευρω στο χέρι χωρίς να μπορώ να την αξιοποίήσω.
vagos1982 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 φιλε συμφωνω στο οτι περιμενες καιρο για να κανεις αναβαθμιση ετσι ωστε να πεσουν οι τιμες,να βγουνε καινουρια προιοντα κλπ κλπ αλλα τι νοημα εχει ολο αυτο απο την στιγμη που η γκαμες ολων των εταιριων ανανεωνονται συχνα και εκει που λες θα παρω αυτο το κοματι μετα βγαινει το επομενο και αρχιζουν παλι οι σκεψεις..λες να περιμενω κι αλλο λιγο να πεσει η τιμη,φαυλος κυκλος!και εγω τα ιδια εκανα και πριν 3 μηνες αναβαθμισα γιατι δεν πηγαινε αλλο!και οχι τιποτα αλλο αλλα κοιτα ποσο κανει η αντιστοιχη καρτα σε pci express!!και saphire κιολας!αυτα σορρυ για το μεγαλο κειμενο!
vagos1982 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 τελικα τωρα που το βλεπω μικρο ειναι!χιχιχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.