st2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 νεος νεοτατος πειτε μου πως μπορω να ακουω ραδιοφωνο απο νετ στο ubunt 7,04 ???? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Εφόσον έχεις βάλει codecs, βάζεις τον amarok και αυτό εδώ. Αλλιώς κατεβάζεις απλά αυτό εδώ και παίρνεις τις διευθύνσεις ανοίγοντας το αρχείο με που περιέχεται με κειμενογράφο και τις βάζεις στον player σου.(υποθέτω audacious) . Αυτά για greek radios... Νέος και 7.04 ? Κοντεύουμε στην 8.04 και εσύ ακόμα 7.04....Why? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 ΣΚΑΙ 100,3 και ΣΚΑΙ TV http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=212152&highlight=skai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 ναι γιατι ο υπολογιστης οπου ειμαι ειναι ενα acer aspire 1640 γαλλικο !!!! ειναι της αδερφης μου και μονο το 7.04 παιζει με εγκατασταση wubi τωρα γιατι συμβαινει αυτο δεν ξερω αλλα αφου γινεται και λιγη παλια τεχνολογια δεν κανει κακο εγω στο δικο μου εχω 8.04 βετα αλλα δεν την παλευει πολυ αλλα πιστευω πως σε 16 μερες θα ειμαι κομπλε εχω βαλει το VLC για player ελπιζω να ειναι καλα ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Ο vlc μια χαρά είναι...μπορείς όμως να βάλεις και ένα καθαρό audio player. Μπορείς να κάνεις upgrade απο 7.04 σε 7.10 και μετά σε 8.04 (ίσως και απο 7.04 σε 8.04 αλλά δεν είμαι σίγουρος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 το προσπαθησα και δεν .... απο οτι καταλαβα σε 8.04 πηγε να το κανει αλλα μετα εκανα ρεσταρτ και δεν εμπαινε τωρα γιατι δεν ξερω οσο για τους σταθμους δεν το εχω προσπαθησει ακομα αλλα θα το κανω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 το εφτιαξα και ολα καλα σε ευχαριστω ξερεις πως μπορω να προσθεσω σταθμο συγκεκριμενα τo radio24 ???? eyxaristw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δοκίμασε αυτήν την διεύθυνση... mms://64.124.106.254/radio24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 η διευθηνση πρεπει να ειναι σωστη αλλα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει αποκωδικοποιητης??? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 η διευθυνση πρεπει να ειναι σωστη αλλα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει αποκωδικοποιητης??? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 η διευθυνση πρεπει να ειναι σωστη αλλα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει αποκωδικοποιητης??? ευχαριστω πρέπει να εχεις το /usr/lib/win32/wma9dmod.dll, /usr/local/lib/win32/wma9dmod.dll ειναι στο πακετο win32-codecs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι με το radio.Παο να κάνω paste το αρχείο για το amarok και δεν με αφήνει να κάνω paste μέσα στο φάκελο του amarok.Δεν έχω δικαιώματα.Τι πρέπει να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Ο amarok δεν μπορεί να ανοίξει όλα τα αρχεία.Αν πχ κατεβάσεις ένα αρχείο asx και ο amarok δεν το παίζει ή δεν το δέχεται τότε μπορείς να το ανοίξεις με τον vlc και να δείς ποιά είναι η url που περιέχει.Συνήθως mms:// .Την κάνεις copy και paste στο add stream του amarok και την ανοίγεις απο εκεί όταν θές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 αλλη μια απλη ερωτησουλα μηπως ξερετε αν μπορω να πηγαινω για παραδειγμα μιας και ηδη το εχω ξαναναφερει στο σπορτ24 και να κανω κλικ ραδιο24 και να παιζει κατευθειαν γινεται???? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 μπες στο synaptic και εγκατέστησε το flashplugin-nonfree και το mozilla-mplayer για firefox.Επίσης εγκατέστησε το win32-codecs . Θα πρέπει αν δεν το έχεις κάνει να βάλεις το repository του medibuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.