gega Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 παιδια μολις ανοιγω τον υπολογιστη μου την στιγμη που κανει boot μου λεει invalid boot file booting from c:\windows\ και ξεκιναει κανονικα το pc μηπως ξερετε τι ειναι αυτο ??? και πως θα μπορεσω να το εξαφανισω απο τα boot?
GCMH Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Το boot.ini σου έχει κάποιο πρόβλημα. Έγινε ξαφνικά αυτό; Για δώσε στο Start->Run: "C:\boot.ini" και δες αν ανοίγει. Πες μας εάν έχει περιεχόμενο το αρχείο. Μοιάζει σαν αυτό; >[boot loader] timeout=3 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP" /fastdetect /NoExecute=OptOut Τώρα το γιατί άλλαξε αν τελικά είναι η πρώτη φορά που το παρουσιάσε το πρόβλημα, θα ψάξεις στους συνήθεις ύποπτους...
babisbam Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 και εγω εχω αυτο το προβλημα,εκανα αυτο που ειπε ο GCMH αλλα μου βγαζει error,τι πρεπει να κανουμε?
GCMH Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 και εγω εχω αυτο το προβλημα,εκανα αυτο που ειπε ο GCMH αλλα μου βγαζει error,τι πρεπει να κανουμε? Βασικά και χωρίς boot.ini το σύστημα ξεκινάει κανονικά. Μπορείτε όμως να το επαναδημιουργήσετε αλλά εδώ ισχύει το "κατά περίπτωση". Δηλαδή εξαρτάται από τον τύπο του δίσκου, το "boot sequence" που έχει οριστεί από το BIOS, εάν ο δίσκος είναι SATA/IDE/SCSI κλπ... Κοιτάξτε εδώ για έναν οδηγό. Εάν έχετε τα WINDOWS XP SP2 εγκατεστημένα σε IDE και στον C: (όπως εγώ) τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κώδικα που έβαλα πιο πάνω... Βασικά εάν βγάλετε το "/NoExecute=OptOut" θα κάνει και για SP1.
babisbam Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 σε μια φαση μου βγαζει ενα μπλε κουτι που λεει C/Windows\system32\cmd.exe-edit boot.ini και μετα γραφω τον κωδικα σου,τι παταω για να δουλεψει?
GCMH Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Γιατί να μπλέκεις με την κονσόλα; Πας στον C: Ανοίγεις Notepad, γράφεις τον κώδικα, σώζεις σαν "Boot.ini" στον C:. Το αρχείο μπορείς να το κάνεις "Κρυφό" (Ηidden) και "μόνο για ανάγνωση" (Read Only). Ακόμα "Start->Run: msconfig" και στην καρτέλα "Boot.ini" μπορείς πατώντας "Check All Boot Paths" να δεις εάν είναι σωστά γραμμένο. Τώρα, πώς άνοιξε η κονσόλα, μου προκαλεί απορία...
GCMH Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 παιδια δν ανοιγει καθολου!! Ποιο; το Boot.ini ή ο υπολογιστής σου;;; Έκανες τίποτα από τα παραπάνω;
gega Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 ok το προβλημα λυθηκε απλος ξαναεφτιαξα το boot.ini και ειμαι οκ thanks GCMH!
GCMH Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 ok το προβλημα λυθηκε απλος ξαναεφτιαξα το boot.ini και ειμαι οκ thanks GCMH! Με κοψοχόλιασες πάντως!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.