agpr Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Καλό για την εταιρεία και τους μετόχους, για μας τους υπόλοιπους δε σημαίνει και πολλά. Μάζεψε γνώμες, άκουσε κυρίως τα αρνητικά κάθε αυτοκινήτου και προσπάθησε να τα επιβεβαιώσεις, αλλά πάνω απ'όλα οδήγησε τα αυτοκίνητα. Αυτό είναι το πιο αξιόπιστο τεστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Πλέον υπάρχουν clubs για σχεδόν όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Θα σου πρότεινα, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να ρίξεις μια ματιά στα forums τα οποία σε ενδιαφέρουν και να διαβάσεις για βλάβες κτλ. Αν και γνώμη μου είναι πως όλα τα αυτοκίνητα πλέον έχουν ζημιές, άλλα λιγότερες άλλα περισσότερες, άλλα ακριβότερες άλλα φθηνότερες. Αυτό που ακούγεται, συχνά, πως είναι και αν θα σου βγει ελαττωματικό το αυτοκίνητο, εγώ δε μπορώ να το δεχτώ. Συμφωνώ να βγεί κάποιο ανταλλκτικό ελαττωματικό, αλλά είναι λίγο απίθανο να μαζευτούν όλα τα ελλατωματικά ανταλλακτικά και μ'αυτά να φτιάξουν ένα ελαττωματικό αυτοκίνητο που θα χαλάει συνέχεια. Κυρίως οι βλάβες γίνονται από ηθελημένη σχεδίαση / παραγωγή από τα εργοστάσια, είτε λόγω κόστους, είτε επειδή θέλουν να πουλήσουν κάποια στιγμή ανταλλακτικά. Επίσης το πόσο έχει κυκλοφορήσει ένα αυτοκίνητο ορίζει και τον αριθμό (άρα και την τιμή) των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών που θα βρεις σε μάντρες όταν χρειαστείς κάποια φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Να βάλω και εγώ ένα ερώτημα αφού και ψάχνω και εγώ για αυτοκίνητο τον τελευταίο καιρό: Kia Ceed 1.4 ή Opel Astra 1.4? Σε θέματα αξιοπιστίας-τιμών σέρβις-κατανάλωσης καυσίμου τι λένε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitr1s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Λοιπον...Ειχα το polo 1.4 για 10 μηνες και ηταν αξιοπιστοτατο και με αυτοματο κιβωτιο. Εχει η κορη μου το Peugeot 206 cc και ειναι μια μαλακια σχετη. Κοιτα σχετικο ποστ μου εδω. Εχω τωρα το Jazz με αυτοματο κιβωτιο CVT στα 1,4 και το θεωρω ιδανικη λυση. Τιμη 15500 με το κλειδι στο χερι. Και εγω φιλε δεν θα ηθελα να εχει Cabriο η κορη μου...Δεν μας ειπες γιατι ειναι μια μλκια ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitr1s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Καλισπερα Αποψη μου ειναι οτι το 207 ειναι καλητερη επιλογη.Φρεσκο μοντελο,Ιδανικη οδιγικη συμπεριφορα,Νεος κινητηρας (Peugeot-BMW) στους 95ιππους στα 1.4 με το 85% της ροπης απο τις 2.000 στροφες και στους 120 ιππους στα 1.6,Κοστος συντιρισης ουτε κορεατικο(φτηνο) ουτε Γερμανικο(ακριβο).,Ποιοτικο ταμπλο με πολυ καλη συναρμογη των πλαστικων.Πιστευω οτι αν ηταν 500ευρω φτηνοτερο θα ηταν η τελεια επιλογη στην κατηγορια του. Και μην βλεπω σιγκρισεις με Ιαπωνικα ελεος...οι ανθρωποι πουλανε 18000-20000 ευρω αυτοκινητα με τσιμεντενια πλαστικα και ακομα να ανακαλιψουν τα ζαμφορ...και αναρωτιουνται γιατι δεν στριβουν!Και μην παει το μυαλο σου οτι στριβω σημαινει τρεχω...γιατι οταν σου τυχη κατι απροοπτο και χρειαστει να στριψεις ενα ιαπωνικο δεν θα το κανει.Ισως αν ημουν αναγκασμενος να παρω ιαπωνικο να επαιρνα μονο HONDA αν και τα πλαστικα του ειναι τριτοκοσμικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 VW και από εμένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Και εγω φιλε δεν θα ηθελα να εχει Cabriο η κορη μου...Δεν μας ειπες γιατι ειναι μια μλκια ομως? Δεν πηρε το 206 cc λογω cabrio αλλα λογω ...ομορφιας !!!! Στα 8500 χλμ (13 μηνες) αλλαχτηκε ολο το αυτοματο κιβωτιο. Αρκει ή να γραψω κι αλλα ???? VW και από εμένα! Φυσικα VW και απο μενα αν δεν βαζεις σε συναγωνισμο Ιαπωνικα. Αν τα εβαζες τα ελεγε μονο μια λεξη : Jazz 1.4 cvt!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vwpolo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 VW ασυζητιτί!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Toν Γερμανό φιλαράκι!!!! VW Rulezzzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Εεεεεεε ναι αλλα αυτη η συζητηση ειχε γινει πριν 3 μηνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitr1s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Εεεεεεε ναι αλλα αυτη η συζητηση ειχε γινει πριν 3 μηνες... Ναι αλλα οπως βλεπεις ειναι διαχρονικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitr1s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δεν πηρε το 206 cc λογω cabrio αλλα λογω ...ομορφιας !!!! Στα 8500 χλμ (13 μηνες) αλλαχτηκε ολο το αυτοματο κιβωτιο. Αρκει ή να γραψω κι αλλα ???? Φυσικα VW και απο μενα αν δεν βαζεις σε συναγωνισμο Ιαπωνικα. Αν τα εβαζες τα ελεγε μονο μια λεξη : Jazz 1.4 cvt!!!! Καταλαβαινεις οτι εισαι ο ατυχος της υποθεσης...ειναι να μην σου τυχη...αμα σου τυχη η καλη παρτιδα τελειωσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 [...]Εχει η κορη μου το Peugeot 206 cc και ειναι μια μαλακια σχετη. Κοιτα σχετικο ποστ μου εδω. [...] Καταλαβαινεις οτι εισαι ο ατυχος της υποθεσης...ειναι να μην σου τυχη...αμα σου τυχη η καλη παρτιδα τελειωσες... Εντάξει, ο Γιάννης είναι άτυχος*. Κι εγώ έχω το 206cc (και μάλιστα η κόρη του το δικό μου είδε και... ζήλεψε ) αλλά δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε μηχανικό ούτε άλλο - πλην αυτών που του προξένησα εγώ. Το έχω από τον Δεκέμβριο του 2003 και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. * ή ο θεός δεν γουστάρει τους βάζελους, το οποίο βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 * ή ο θεός δεν γουστάρει τους βάζελους, το οποίο βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό... Μαλλον αλλες fun δεν γουσταρει αλλα εδω ισχυει αυτο που λενε ...αλλος γ@μ@ει και αλλος πληρωνει !!:devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μαλλον αλλες fun δεν γουσταρει αλλα εδω ισχυει αυτο που λενε ...αλλος γ@μ@ει και αλλος πληρωνει !!:devil: Τώρα να πω τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.