KalEL Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Αν όμως σε ενδιαφέρει μόνο η εμφάνιση, δεν έχει νόημα να ρωτάς εμάς αλίμονο αν με ενδιέφερε μόνο η εμφάνιση! την πάτησα! καταρχάς δεν είπα κάτι τέτοιο... είπα ακριβώς κατά λέξη: "Για να είμαι ειλικρινής κοιτάω και λίγο την εμφάνιση..." :-)
com_hs Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Πάντως και για φίατ που αναθέρφηκε πιο πάνω, είναι πολύ καλά
Gabriel Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 γιατί τα γιαπωνέζικα υπερεκτιμημένα δυσκολεύονται τόσο πολύ να πάρουν 5 αστέρια στο euro ncap?? Polo από μένα αν και το 207 είναι πιό φρέσκο σαν αυτοκίνητο και πλέον οι διαφορές είναι πολύ μικρές.
ALdaperan Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 προσωπικα εχω το πολο 1 χρονο και ειμαι πολυ ικανοποιημενος για τη χρηση που του κανω(οντας φοιτητης) παρολα αυτα εμενα μου αρεσει και το suzuki swift πολυ! ριξτου και αυτου μια ματια ;)
KalEL Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 το peugeot 207 δεν εχει κλιματισμο στα φθηνα μοντελα του σε αντίθεση με το polo... Κριμα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Λοιπον...Ειχα το polo 1.4 για 10 μηνες και ηταν αξιοπιστοτατο και με αυτοματο κιβωτιο. Εχει η κορη μου το Peugeot 206 cc και ειναι μια μαλακια σχετη. Κοιτα σχετικο ποστ μου εδω. Εχω τωρα το Jazz με αυτοματο κιβωτιο CVT στα 1,4 και το θεωρω ιδανικη λυση. Τιμη 15500 με το κλειδι στο χερι.
Gabriel Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Ναι αλλά είναι πανάσχημο το τζάζ και με λαμαρίνα αλουμινόχαρτο. Το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο κινητήρας...
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Ναι αλλά είναι πανάσχημο το τζάζ . Αυτο ειναι υποκειμενικο παντα.Ειδα και την ομορφια του 206cc.... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=247756&highlight=peugeot
KalEL Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο κινητήρας... αυτό είναι σίγουρο...
agpr Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Εντάξει, μπορεί να μην είναι πεντάστερο, αλλά δεν το λες και αλουμινόχαρτο.
The_Judas Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Αλλωστε και το Polo 4 αστέρια έχει όχι πέντε. Να μην ξεχνάμε όμως οτι είναι και παλιό μοντέλο. Σίγουρα όμως η Χόντα είναι απαράδεκτη σε αυτόν τον τομέα... ακόμη και το Civic τέσσερα αστέρια έχει. Παρόλα αυτά τα αυτοκίνητα της είναι αρκετά ακριβά.
Gabriel Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Για αυτό χρησιμοποίησα τη λέξη υπερεκτιμημένο. Καλώς η κακώς οι περισσότεροι βλέπουν μόνο το μοτέρ. Εντάξει άμα είναι να παίρνουμε ένα κουτί με ρόδες επειδή έχει καλό μοτέρ,πάω πασο...
agpr Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Gabriel, ασφαλώς και έχεις δίκιο όταν λες πως το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο κινητήρας. Φαντάζομαι πως θα συμφωνήσεις και εσύ πως δεν υπάρχει μια μόνο σωστή επιλογή, αλλά πολλές πιθανές ανάλογα με τον αγοραστή. Απλώς νομίζω πως η επιλογή πρέπει να γίνεται βασισμένη κατά το δυνατόν σε ορθή πληροφόρηση και όχι σε μια γενική εντύπωση.
Gabriel Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ναι οκ απλώς μεμονωμένα περιστατικά όμως δε μπορεί να στιγματίζουν μια ολόκληρη εταιρεία.Το λέω βάσει του παραδείγματος που αναφέρθη παραπάνω-ίσως και λογικά όταν έχει περάσει τέτοιο γολγοθά ο άνθρωπος. Ο καθένας υποστηρίζει την άποψη του βάσει της προσωπικής του εμπειρίας με το εκάστοτε όχημα. Εν προκειμένω είπα ότι θεωρώ το 207 πιό σύγχρονο και φρέσκο αν και στο παλιάς κοπής πιά Polo ποντάρω στο ότι οι περισσότερες παιδικές ασθένειες θα έχουν εξαλειφθεί.
KalEL Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δυστυχώς σήμερα αυτό που πιστεύω εγώ είναι οτι γενικά στα σχετικά φθηνά αυτοκίνητα είναι θέμα τύχης και χρήσης το τι θα σου βγει τελικά. Τελικά αυτό με τις εμπειρίες δεν βγάζει πουθενά μάλλον... Όχι οτι δεν βοηθάει βέβαια - αυτό είναι άλλο... Υ.Γ.: Χτες έμαθα οτι το πρώτο σε πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη αυτοκίνητο ήταν το 207! Καλό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.