Προς το περιεχόμενο

Peugeot 207 ή Volkswagen Polo?

KalEL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Τίποτα, ένα honda civic πολύ καλύτερο (αλλά ακριβώ).

Πεζό θα προτιμήσω το γιατί δεν μπορώ να το απαντήσω τώρα

Δεν έχω λεφτά για ιαπωνικά! Αμα είχα θα δεν θα κοίταγα κάν ερωπαικά αυτοκίνητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε σχέση με το 207 το Polo έχει καλύτερη ποιότητα υλικών στο εσωτερικό.Στο Polo η θέση του οδηγού και η κονσόλα βοηθούν στο να έχεις όσο το δυνατό καλύτερη ορατότητα στο δρόμο,ενώ στο 207 η υπερβολικά μεγάλη κονσόλα σου δίνει την αίσθηση οτι οδηγάς ενα πολύ μεγαλύτερο αμάξι (τουλάχιστον αυτή την εντύπωση σχημάτισα στο test drive) και δέν μπορείς να είσαι σίγουρος μέχρι που φτάνει η μούρη του "αμαξιού".Απο κρατήματα το 207 τα πάει καλύτερα αφού έχει καλύτερο στήσιμο απο το Polo.Απο μηχανικά μπορώ να πώ οτι το Polo μου (9Ν 101ps) με έχει αφήσει με ανάμεικτα συναισθήματα...ναί μέν δέν έχω συναντήσει βλάβες,αλλά καίει αρκετό λάδι όταν και όποτε του καπνίσει.Στο manual λέει οτι μέχρι 1lt/1000km είναι νορμάλ,εγώ πάλι έχω αντίθετη άποψη.

Και τέλος ,το σημαντικότερο,κόστος συντήρησης!Πρίν 2 μέρες έκανα το service των 40000km+τακάκια+υαλοκαθαριστήρες.Πόσο;479 ευρώ και κάτι ψιλά!!!Kαι τα service των Peugeot απ όσο ξέρω είναι αρκετά ακριβά.

Η γνώμη μου είναι να κοιτάξεις το skoda fabia.Ιδιος κινητήρας (VAG group),καλή κατασκευή και πιο φτηνό service.

Καταρχην δεν θεωρω οτι τα Ιαπωνικα ειναι καλύτερα απο τα ευρωπαϊκα. Εαν ενα αμαξι εχει 18.000 και το αλλο εχει 14.000 ειναι λογικό το πρώτο να είναι καλύτερο. Αλλά σε ιδιες τιμές τα ευρωπαϊκα και ειδικά τα Γερμανικά ειναι καλύτερα.

Νομιζω το Polo ειναι η καλύτερη επιλογή.

Τα παραπάνω αποτελούν προσωπική αποψη και δεν θελω να μπω σε καμμία αντιπαράθεση.

Δεν έχω λεφτά για ιαπωνικά! Αμα είχα θα δεν θα κοίταγα κάν ερωπαικά αυτοκίνητα.

Υπάρχουν πολλά γιαπωνέζικα στην ίδια τιμή.

Μια καλή πρόταση είναι και το καινούργιο Mazda2, κοίταξε το και αυτό.

Η γνώμη μου είναι να κοιτάξεις το skoda fabia.Ιδιος κινητήρας (VAG group),καλή κατασκευή και πιο φτηνό service.

τι skoda τι VW τα ίδια δεν είναι πάνω κάτω? νομίζω συναργασία δεν είναι? ή κάνω λάθος....:whistle:

Υπάρχουν πολλά γιαπωνέζικα στην ίδια τιμή.

Μια καλή πρόταση είναι και το καινούργιο Mazda2, κοίταξε το και αυτό.

δεν νομίζω οτι αξίζει να πάρεις ένα φθηνό ιαπωνέζικο.

Για να είμαι ειλικρινής κοιτάω και λίγο την εμφάνιση και πιστεύω οτι όλοι θα παραδεχτούμε οτι μπροστά στο polo το 207 είναι κλάσης ανώτερο στο συγκεκριμένο σημείο. Το θέμα είναι να μην "πληρώσω ακριβά" αυτή την εμφάνιση... Εκεί είναι το κώλυμα...

δεν νομίζω οτι αξίζει να πάρεις ένα φθηνό ιαπωνέζικο.

Το ίδιο μπορείς να πεις και για τα ευρωπαϊκά... καμμία σχέση το Polo με Porsche και Ferrari.

Για να είμαι ειλικρινής κοιτάω και λίγο την εμφάνιση και πιστεύω οτι όλοι θα παραδεχτούμε οτι μπροστά στο polo το 207 είναι κλάσης ανώτερο στο συγκεκριμένο σημείο. Το θέμα είναι να μην "πληρώσω ακριβά" αυτή την εμφάνιση... Εκεί είναι το κώλυμα...

Tο Polo είναι παλιό μοντέλο. 4 αστέρια έχει στο Ncap την στιγμή που όλα τα καινούργια έχουν 5...αν σε ενδιαφέρει η τουλάχιστον η ασφάλεια.

Το polo έχει πανάκριβα σέρβις... το 207 κυμαίνεται σε πιο λογικές τιμές.

Αν όμως σε ενδιαφέρει μόνο η εμφάνιση, δεν έχει νόημα να ρωτάς εμάς :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...