Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ολα καλα ηταν στη παραγκα της forthnet,η nova τους μαρανε..

αντι να βελτιωσουν τις απαραδεκτες υπηρεσιες τους κανουν εξαγορες..

Δημοσ.

Η παροχη τριπλ-πλαυ υπηρεσιών με νοβα σημαίνει ότι θα περιέχει όλα τα επίχει δωρεάν όπως το πακέτο της ον σωστά;

το περιμένω σαν τρελός το τριπλ πλαυ της φορθνετ... δεν αντέχω άλλο!

αλήθεια τι θα γίνει τώρα με την επινοικίαση της νοβα στην ον;

χαμός γίνεται...

Δημοσ.
Η παροχη τριπλ-πλαυ υπηρεσιών με νοβα σημαίνει ότι θα περιέχει όλα τα επίχει δωρεάν όπως το πακέτο της ον σωστά;

...

αχαχααχαχαχαχχ!!!!

καλο...

το ιδιο ακριβως λεγανε απο το τηλεφωνο στην κοπελια μου...οτι "ειναι τσαμπα η νοβα στην τιμη των 35 ευρω..."

και ΑΦΟΥ το εβαλε δεν ειχε νοβα... παιρνει τηλεφωνο και της λενε ... "εεε ναι, βεβαια και δεν βλεπετε νοβα γιατι πρεπει να δωσετε αλλα 45 ευρω στο παγιο..."

το τι επακολουθησε, δε λεγεται...λιγο πριν το δικηγορο ημασταν...

τελικα απλα κοψαμε την τηλεοραση και κρατησαμε το 2play

Δημοσ.

προσωπικα με αφηνει αδιαφορο τελειως.Η νοβα μετραει για μπαλα και για ταινιες.Μπαλα δεν βλεπω καθολου,ταινιες κατεβαζω σε HD οποτε θελω να δω,οποτε...

(το ιδιο ισχυει για πολυ κοσμο...)

Δημοσ.
προσωπικα με αφηνει αδιαφορο τελειως.Η νοβα μετραει για μπαλα και για ταινιες.Μπαλα δεν βλεπω καθολου,ταινιες κατεβαζω σε HD οποτε θελω να δω,οποτε...

(το ιδιο ισχυει για πολυ κοσμο...)

Ισχύει για πολύ κόσμο αλλά όχι για τον περισσότερο.

Για σκέψου την επαρχία που δεν πιάνει ΕΡΤ ούτε με σφαίρες ....ειδικά σε νησιά ανατολικού Αιγαίου και Έβρο μαθαίνουν εύκολα την τουρκικήν ανευ χρεώσεως....

• Super Moderators
Δημοσ.
Mακαρι να μην επιβαρυνθει η τιμη αλλο με το τριπλ πλει ...θα πω ενα μπραβο στη φορθ αν γινει ετσι

ναι έσκασε 460m euro για να την προσφέρει τσάμπα...

ειλικρινά που ζεις? φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι η Forthnet? :P

Δημοσ.

Σιγά μωρέ, τι είναι τα 460 εκατομύρια μπροστά σε ένα αυθεντικό και μεγαλοπρεπές ''μπράβο''?

• Super Moderators
Δημοσ.

Forthnet Double Play...αξία 39.5 euro (το μήνα)

Εξαγορά Nova...αξία 460m euro

ένα "μπράβο"...αξία ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν νομίζω να επηρεάσει τους σημερινούς συνδρομητές τις nova.

Και αυτό γιατί η σημερινή Nova εξαρτάται και ζει από τους έλληνες του εξωτερικού κατά 30-40%.

Άρα οι σημερινές υπηρεσίες θα μείνουν όπως έχουν και απλός θα προστεθούν στα πακέτα τις forthnet μετέπειτα και τα κανάλια τις Nova.

Δηλαδή όποιος κάνει από δω και στο εξεις συμβόλαιο με forthnet μπορεί να επιλέξει και τα κανάλια μαζί αν θέλει και να τα έχει όλα μέσου internet.

Τo δορυφορικό τμήμα δεν νομίζω να σταματήσει στο άμεσο μέλλον.

Δημοσ.

Tη στιγμη που ο ανταγωνισμος προσφερει iptv στις ιδιες τιμες δεν βλεπω γιατι αν αυξηθει η τιμη της συνδρομης.Απλα η φορθ απο δω και στο εξης θα τ απερνει απο αυτους που θα εχουν νοβα μεσω δορ. πιατου.

Δημοσ.

Με παιρνουν περυσι τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ και μου λενε ειστε ενα απο τα 200 σπιτια που σε πειραματικο σταδιο θα σας εγκαταστησουμε δωρεαν ιντερνετ 2mbps και IPTV με NOVA και online videoclub, το πακετο λεγεται CONNX IPTV και θα το εχετε για 6 μηνες ,...απλα θα περασουμε μια μερα για συντεντευξη να μας πειτε τι σας αρεσε και τι οχι,ωστε οταν θα βγει στην αγορα να ειναι τελειο ...

Εχει περασει ενας χρονος και ακομα να μου το κοψουνε (ποσα λεφτα εχω γλιτωσει περιπου?)

Προχτες που διαβασα αυτη την ειδηση τρομαξα και με λυπη παρατηρησα οτι οντως μου χαν κοψει τη nova και ειχα μονο το internet!!!

Πραγμα που σημαινει οτι το CONNX IPTV with NOVA project του ΟΤΕ που θα εκανε την εμφανιση του σε λιγο καιρο, πηγε απατο!!!

Μεγαλες αλλαγες στη ψυχαγωγικη σκηνη προβλεπονται .... το triple play του ΟΤΕ εγινε Forthnet...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...