Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οκ καποιοι δεν εχουν βαλει μυαλο και νομιζουν οτι γλυτωνουν 17 ευρω το μηνα επειδη εφυγαν απο τον οτε .

Τι γλιτώνουν?

Χαχαχαχαχαχχα :devil:

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όχι, να υποθέσεις ότι αφορά όλους του εναλλακτικούς. Η μόνη ώρα που βρίσκω αμέσως κάποιον να μιλήσω για κάποιο πρόβλημα είναι 7-8 το πρωί (HOL). Που τότε βέβαια δεν είμαι στο σπίτι για να κάνω δουλειά αλλά στο γραφείο μου οπότε δε μπορώ να δοκιμάσω τίποτα. Οι δικοί μου χρόνοι αναμονής είναι (μέσος όρος) 40 λεπτά .... και δοκιμάστηκαν από τα περασμένα Χριστούγεννα μέχρι και πριν 2 εβδομάδες ....

Ένα πράγμα μόνο θα σας πω: ο Ιώβ έπαιζε Γ'ερασιτεχνική .... :mad:

δεν εχεις αδικο. τα ιδια και χειροτερα με τις πληροφοριες καταλογου. ελευθερη αγορα σου λεει ο αλλος, και για να μαθεις πχ το τηλεφωνο απο τον σταθμο κτελ πληρωνεις 1,50 ευρω. γιατι ειναι (πολυ) σπανιες οι φορες που η κληση θα διαρκεσει λιγοτερο απο 1λ...

Δημοσ.

Εγώ ...έφτυνα το γάλα της μάνας μου για να σηκώσουν το ρημάδι το τηλέφωνο στην on trelecoms και από τότε που πήγα στα γραφεία τους για να βγάλω άκρη ανακάλυψα ότι η εξυπηρέτηση πελατών αποτελείται από 1 και μόνο άτομο!!! Δηλαδή είτε πατούσες το

1 για να συνδεθείς με Κάιρο

2 για κρουαζιέρα στο Νείλο

3 για πυραμίδες

4 για βόλτα με καμήλες στις οάσεις,

Πάλι η .... Παναγιώτα απαντούσε!!!!

Δημοσ.

Μακαρι να υπαρξει και συνεχεια πιεσης απο το ΙΝΚΑ μηπως καποιοι γινονουν ανθρωποι.

Πριν λιγο καιρο με ειχε παρει τηλ. υπαλληλος της forthnet να μου πει να βαλουμε το νουμερο μου στο δικτυο τους και οταν αρχισα να του αραδιαζω παραπονα για την ...υποστηριξη εκανε τον κινεζο λεγοντας οτι δεν ειναι ετσι και κατι τετοια.

Ελπιζω να πεσουν αλλα να πεσουν καμπανες μηπως και η κοροιδια περιοριστει και απο τον ΟΤΕ για τις τιμες του και τα αλλα ...καλα του αλλα και για τα χρεπια-ψευτες παροχους.

• Super Moderators
Δημοσ.
οκ καποιοι δεν εχουν βαλει μυαλο και νομιζουν οτι γλυτωνουν 17 ευρω το μηνα επειδη εφυγαν απο τον οτε . Αλλα εφοσον ολες εχουν τραγικα support ,προβληματα ποιοτητας υπηρεσιας, αξιοπιστιας υπηρεσιας,θορυβοι στο τηλεφονικο δικτυο και αλλα τοσα....πλεον τουλ εγω οι φιλοι μου και οι γνωστοι μου τον οτε δεν τον αλλαζουμε με τιποτα .16 συνδεσεις 24αρες και ολες ειναι πανω απο τα 19Μβ κατεβασμα σταθερο.

αφού είστε κοντά στο dslam είναι προφανείς οι ταχύτητες αυτές...για να είσασταν όμως στα 2.5-3km και θα έβλεπες πόσο θα συγχρονίζατε...

δεν παίζει ρόλο ΟΤΕ λοιπόν

Δημοσ.
αφού είστε κοντά στο dslam είναι προφανείς οι ταχύτητες αυτές...για να είσασταν όμως στα 2.5-3km και θα έβλεπες πόσο θα συγχρονίζατε...

δεν παίζει ρόλο ΟΤΕ λοιπόν

α αδερφη μου παντος που μενει 2 οροφους πιο κατω,ειναι με 23 mbit με οτε,και εγω με forthnet ειμαι με 19.μην λεμε οτι να'ναι,ο οτε εχει αξιοπιστια που κανενας ενανακτικος δεν προκειται να σου προσφερει,ουτε σε 100 χρονια.ειναι απατεωνες απλα,και τιποτα αλλο.

• Super Moderators
Δημοσ.
α αδερφη μου παντος που μενει 2 οροφους πιο κατω,ειναι με 23 mbit με οτε,και εγω με forthnet ειμαι με 19.μην λεμε οτι να'ναι,ο οτε εχει αξιοπιστια που κανενας ενανακτικος δεν προκειται να σου προσφερει,ουτε σε 100 χρονια.ειναι απατεωνες απλα,και τιποτα αλλο.

εσωτερική καλωδίωση ftw? :P

αξιοπιστία όπως το p2p TS που έχωσε η OTEnet και σερνόταν το σύμπαν στα p2p programs χωρίς καν να το παραδεχτεί? :P

Δημοσ.
εσωτερική καλωδίωση ftw? :P

αξιοπιστία όπως το p2p TS που έχωσε η OTEnet και σερνόταν το σύμπαν στα p2p programs χωρίς καν να το παραδεχτεί? :P

εκανε κατι παρανομο? εκτος και αν τους νομους τους βγαζεις εσυ.... :-)

Δημοσ.

Παράνομο ή μη, δεν είναι δικό μας θέμα συζήτησης.

Δικό μας θέμα συζήτησης είναι η αξιοπιστία. Και όταν ο ΟΤΕ κοροιδεύει τους πελάτες του έτσι, αν μη τι άλλο θίγεται η αξιοπιστία του. :-)

Δημοσ.

καιρος ηταν να γινει αυτη η κινηση, ΑΚΟΜΑ ομως δεν εγινε τιποτα, προτασεις ειναι ολα και προσωπικα δεν εμπιστευομαι οτι θα λυθει γρηγορα το θεμα.... Απ την αλλη ποσα χρονια υποφερουμε απο αυτο και ποσα χρονια υπαρχει το ινκα? αργησε πολυ...

εστω ας γινει επιτελους το βημα μπρος εστω και με μορφη προτασης...

Δημοσ.

Υπάρχει νόμος στην ΕΛΛΑΔΑ για τα p2p?Kαι να υπήρχε δεν θα εφαρμοζόταν γιατί θα πέρναν τον ****λο οι ISP's θα ζήταγαν όλοι μετά dial up flat rate :P.Και ναι φίλε είναι παράνομο να κάνει κάτι που δεν υπογράφεις στο συμβόλαιο γιατί άλλο μη εγγυημένη ταχύτητα και άλλο χάλια ταχύτητα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ πρωτόκολλο.:mad. Btw για όσους ρώτησαν . http://www.inka.gr/

• Super Moderators
Δημοσ.

γράφει ότι θα φας στην μάπα τέτοιο πράγμα όταν υπογράφεις συμβόλαιο? ΑΜΦΙΒΑΛΩ...και αυτός είναι ένας λόγος που σπας συμβόλαιο...

επιπλέον το γεγονός ότι δεν παραδέχονται ότι το εφαρμόζουν μόνο αξιόπιστους δεν τους κάνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...