johnfocus Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Εχω εγκατεστημενα τα XPpro sp2 αλλα την τελευταια βδομαδα εχει προκυψει το εξης προβλημα:Οταν πηγαινω να ανοιξω εναν συγκεκριμενο φακελο(τοπικος δισκος C-->Documents and Settings-->Ονομα μου--->Application Data {ο οποιος ειναι κρυφος φακελος}) κολλαει για κανα λεπτο-2 λεπτα και επειτα μου ανοιγει, ενω πιο παλια δεν μου το εκανε.Τι μπορει να φταιει???Ιός πάντος δεν υπάρχει σίγουρα.Μήπως έχει παθει καμια ο σκληρός(WD)?Επίσης οταν κολλαει ο explorer τα υπολοιπα προγραμματα λειτουργουν κανονικα
nick#18 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 δοκιμασε να κανεις ανασυγκροτιση δισκων και βλεπουμε....
nick#18 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 format ποσο καιρο εχεις να κανεις γιατι μου εκανε και εμενα κατι τετοια αλλα ειχα να του κανο format 5 χρονια (το παλιο pc) γιατι δεν ειχα χρονο ....μην προχορισεις κατευθειαν σε αφτη τη λυση να δουμε μηπως ξερει κανενας τιποτε αλλο....
nick#18 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 του βαζεις διαφορα προγραμματα (ξερεις αφτα τα διαφορα για διαφορες δουλειες που ειναι free στο internet )??
johnfocus Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Οχι απο το Ιντερνετ δεν βαζω προγραμματα.Απλα προ 10ημερου ειχε πεσει το ρευμα λογω κακοκαιριας και εγω εκεινη την ωρα κατεβαζα αρχεια.Δεν ξερω εαν παιζει αυτο ρόλο.Επισης σε εκεινον τον φακελο που λεω οτι κολλαει οταν παταω διπλο κλικ και κολλαει βλεπω να αναβει συνεχως η λυχνια του σκληρου απο τον πυργο του υπολογιστη
kanenas_0 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Αφου ανοιγει σε κανα-δυο λεπτα, κανε παλι διπλο κλικ σε καθε folder που ειναι εκει μεσα. Καποια απο αυτα θα αργουν. Ψαχτα με τον ιδιο τροπο. Καπου εκει ισως να εχει καποιο πειραγμενο αρχειο (π.χ. χαλασμενο video αρχειο) που καθυστερει την προεπισκοπηση του Explorer, καποιου plugin του, η κατι αλλο που τρεχει. Σβησε το πειραγμενο αρχειο η folder. Τσεκαρε και το antivirus που εχεις. Ισως ελεγχει τα Read εκτος απο τα Execute. Μπορει να εχεις μεγαλα συμπεπιεσμενα αρχεια που αργει να τα ανοιξει και να τα ψαξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.