RapMaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Καταρχην για σας . προσφατα ειδα πωσ το antivirus μου τα εφτυσε...δεν ξερω τι ακριβος επαθε μα μου εβγαζε σφαλματα χωρις να ξερω το γιατι ετσι και εγο το εβγαλα.. θα ηθελα απο εσας να με βοηθησετε να βρω ενα αλλο προγραμμα antivirus full version για να μπορω να προστατεψω τον Υ/Η μου χωρις το προγραμμα δν νιοθω και τοσο ασφαλης.... σασ παρακαλω πολλη οπιοσ γνοριζει κατι σχετικο με το που θα βρω ενα καλο προγραμμα antivirus και δωρεαν θα σασ παρακολουσα να με βοηθισετε
Susi Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 δωρεαν μονο avg & avast, τα οποια δεν ειναι και τοσο α3ιοπιστα, σε αντιθεση με το kaspersky 7 .internet.security. το οποιο ειναι απιστευτο , δεν περναει ουτε kb "βρωμικο". αλλα οχι δωρεαν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Απο τα λιγα αγορασμενα προγραμματα μου το NOD32 Καλο και ελαφρυ. www.eset.com
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=239608
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.