niknax Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους! Προσπαθώ να μάθω πως συντάσσεται ο κώδικας για να εισάγει ο χρήστης ένα String και ενώ βρήκα κάτι,δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τρέχει και που έχω κάνει λάθος.Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς? Κώδικας: import java.io.*; public class Νικ { public static void main(String[] args) throws IOException { InputStreamReader InStream new InputStreamReader (System.in); BufferedReader stdin = new BufferedReader (InStream); String Onoma; System.out.println("Δώσε το όνομα σου παρακαλώ: "); Onoma = stdin.readLine(); System.out.println("Το όνομα σου είναι: "+Onoma); } } Ευχαριστώ!
pga21ole Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Την ταξη σου την εχεις ονομασει Νικ?Ειναι απαραιτητο με streams?Αν οχι δοκιμασε τη Scanner
drmetal Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ελληνικό όνομα στη κλάση γιατι ? InputStreamReader InStream = new InputStreamReader (System.in); έχει αφήσει ένα = πίσω Και στη κονσόλα δεν νομίζω να σου βγάλει τα ελληνικά σωστά (στα System.out.println)
niknax Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Έκανα ό,τι μου είπατε,αλλά τίποτα! Ευχαριστώ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.