soulnick Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Καλησπερα παιδες! μου εχει ξεμεινει ενας Maxtor D740X-6L 20GB, ο οποιος υπαρχει στο BIOS, αλλα δεν υπαρχει στα XP... ο σκληρος τροφοδοτειται με ρευμα και λειτουργει,αλλα υπαρχει αυτο το θεμα.. θελω να τον δει μια και μονο φορα,να κανω το backup που δεν εκανα οταν επρεπε,και να το στειλω. εχετε καμια ιδεα??? Ευχαριστω!
soulnick Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 στο δικο του μηχανημα δεν γινεται να ξαναμπει γιατι παρεδωσε πνευμα. ειναι ΑΡΧΑΙΟ, τα 2000 που εχει δεν κανουν boot, δεν υπαρχουν drivers.. tη δοκιμη εγινε στο δικο μου μηχανημα με και δεν το ειδε ουτε σαν IDE, ουτε οταν τον εβαλα σε usb box.. το δοκιμασα με ολες τις πιθανες θεσεις του jumper για να ειμαι σιγουρος. μεχρι να το δοκιμασω σε αλλο μηχανημα,ριχτε καμια ιδεα, αν υπαρχει..
stefanos_79 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Στο disc management το βλέπεις?Μηπως θελει να του ορισεις εσυ γραμμα
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 αν ομως υπαρχει sto disk management τοτε ισως να τα εχει παιξει ο δισκος και να χρειαστει reocovery αφου του κανεις assign ενα γραμμα
soulnick Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 παρελειψα να το αναφερω, αλλα ουτε στο disk management υπαρχει! τι μπορω να κανω?
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δοκίμασε το Αctive Partition Recovery ( και το υποπρόγραμμά του File Recovery ). Aν δε σου βρει αυτό αρχεία, τότε χαιρέτά τον. σημ. : παρεδωσε πνευμα. ειναι ΑΡΧΑΙΟ, τα 2000 που εχει δεν κανουν boot, δεν υπαρχουν drivers Παρέδωσε τελικά πνεύμα ή όχι ; Οι drivers (ποιοί συγκεκριμένα ; ) τί σχέση έχουν με το αν μπουτάρουν τα 2000 ή όχι ; Αν και τέλος πάντων δεν έχει καμμία σημασία, είτε στα 2000, είτε σε οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό, ο δίσκος θα έπρεπε να φαίνεται κανονικά...
kotetsi Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Εννοεί ότι δεν μπορεί να δοκιμάσει το δίσκο στο μηχάνημα αυτό (προφανώς τον έβγαλε από εκεί) διότι τρέχει Win2000, τα οποία όμως δεν εκκινούν.
soulnick Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 σωστο το κοτετσι!! τεσπα,θα δοκιμασω να κανω δουλεια με το προαναφερθεν προγραμμα και θα ενημερωσω. Ευχαριστω!
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Mωρέ o kotetsi καλά τα είπε, ΕΣΥ δεν τα είπες και τόσο καλά (αν και το θέμα το ξαναλέω δεν είναι κάτω από τί λειτουργικό θα τον δοκιμάσεις ).Οι απορία μου ήταν σχετικά με τη δήλωση ότι είναι "ΑΡΧΑΙΟ" το "παλιό pc" κι ότι "παρέδωσε πνεύμα". Κι αν απλά δεν ξεκινάνε τα win2000 δεν καταλαβαίνω που καλλάνε οι "drivers"... Aλλά τεσπα. Ενημέρωσε αν καταφέρεις κάτι.
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 κανονικα σε οποιοδηποτε pc θα πρεπε να φαινεται εστω και στην διαχειριση.αν δεν φενεται εκει τοτε...
oneofthem Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 εντάξει εγώ πιστεύω ότι εκτός από οποιαδήποτε βλάβη υπάρχει, κάπου πρέπει να έχει γίνει λάθος για να μην το βλέπει στο disk management αν μπορείς να μας περιγράψεις ακριβώς πως είναι η διάταξή σου τότε πιστεύω πως μπορεί να βρεθεί λύση, οπότε κάνε μια λίστα και βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.