newentry Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 καλησπέρα έχω την GA-Q35M-S2 της Gigabyte και έχω φάει τον κόσμο να βρω τον 'ανταπρορα' για να πάρω spdif in out απο την μητρική αλλά τίποτα.... Ο ακριβές κωδικός είναι S/N:12CR1-1SPINO-11R και σας δίνω και μία φωτό...Αν κάποιος έχει κάτι τέτοιο και δεν το χρειάζεται,θα του είμουν ευγνόμων αν μου το έδινε...
nasmania Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Τυχερός είσαι... Επειδή σήμερα εψαχνα και εγώ κάτι αντίστοιχο για μια Asus μητρική να σου στείλω 2 links που βρήκα και πιθανότατα σου κάνουν. http://www.hawkfire.gr/store/index.php?main_page=product_info&products_id=3368&ref=pathfinder http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=72E179E18A9B754C9E491B2ECC63F0C5&pa=46CFF2E31E4AE04BB5FF8579D3E1B91B&ref=pathfinder Cheers !
1000 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Με το spdif τι μπορούμε να κάνουμε; Η μητρική μου έχει τέτοια έξοδο αλλά δε ξέρω που χρησιμεύει.
nik00ss Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Με το spdif τι μπορούμε να κάνουμε; Η μητρική μου έχει τέτοια έξοδο αλλά δε ξέρω που χρησιμεύει. Το SPDIF χρησιμοποιειται για την μεταφορα στερεοφωνικου ψηφιακου ηχου σηματων σε ,πολυκαναλους ενισχητες,PC καρτες ηχου, CD players, DVD players ,κ.α ετσι εχει ''καθαρο'' σημα χωρις παρασιτα-βομβους απο τυχον κοντινες παρεμβολες, που υπαρχουν στα χαλκινα καλωδια-βυσματα
nasmania Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Το SPDIF χρησιμοποιειται για την μεταφορα στερεοφωνικου ψηφιακου ηχου σηματων σε ,πολυκαναλους ενισχητες,PC καρτες ηχου, CD players, DVD players ,κ.αετσι εχει ''καθαρο'' σημα χωρις παρασιτα-βομβους απο τυχον κοντινες παρεμβολες, που υπαρχουν στα χαλκινα καλωδια-βυσματα Επίσης να συμπληρώσω οτι το σήμα είναι καθαρά ψηφιακό και μέσω αυτού του καλωδίου εκτός απο στερεοφωνικό ήχο μπορεί να στείλει Dolby Digital,DTS κτλ (στην κλασσική περίπτωση κάρτας ηχου θα χρειαζόταν ενα καλώδιο για κάθε κανάλι και ο ήχος θα ηταν αναλογικός) Αν εχεις λοιπόν ενισχυτή με είσοδο οπτικής ίνας και πολλά ηχεία συνδεμένα πάνω του εννοείται οτι θα τα συνδέσεις με τέτοιο καλώδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.