Προς το περιεχόμενο

Ζήτηση spdif αντάπτορα για μητρική.

newentry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα έχω την GA-Q35M-S2 της Gigabyte και έχω φάει τον κόσμο να βρω τον 'ανταπρορα' για να πάρω spdif in out απο την μητρική αλλά τίποτα....

Ο ακριβές κωδικός είναι S/N:12CR1-1SPINO-11R και σας δίνω και μία φωτό...Αν κάποιος έχει κάτι τέτοιο και δεν το χρειάζεται,θα του είμουν ευγνόμων αν μου το έδινε...

post-16802-129062963783_thumb.jpg

Δημοσ.

Τυχερός είσαι...

Επειδή σήμερα εψαχνα και εγώ κάτι αντίστοιχο για μια Asus μητρική να σου στείλω 2 links που βρήκα και πιθανότατα σου κάνουν.

http://www.hawkfire.gr/store/index.php?main_page=product_info&products_id=3368&ref=pathfinder

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=72E179E18A9B754C9E491B2ECC63F0C5&pa=46CFF2E31E4AE04BB5FF8579D3E1B91B&ref=pathfinder

Cheers !

Δημοσ.

Με το spdif τι μπορούμε να κάνουμε; Η μητρική μου έχει τέτοια έξοδο αλλά δε ξέρω που χρησιμεύει.

Δημοσ.
Με το spdif τι μπορούμε να κάνουμε; Η μητρική μου έχει τέτοια έξοδο αλλά δε ξέρω που χρησιμεύει.

Το SPDIF χρησιμοποιειται για την μεταφορα στερεοφωνικου ψηφιακου ηχου σηματων σε ,πολυκαναλους ενισχητες,PC καρτες ηχου, CD players, DVD players ,κ.α

ετσι εχει ''καθαρο'' σημα χωρις παρασιτα-βομβους απο τυχον κοντινες παρεμβολες, που υπαρχουν στα χαλκινα καλωδια-βυσματα

Δημοσ.
Το SPDIF χρησιμοποιειται για την μεταφορα στερεοφωνικου ψηφιακου ηχου σηματων σε ,πολυκαναλους ενισχητες,PC καρτες ηχου, CD players, DVD players ,κ.α

ετσι εχει ''καθαρο'' σημα χωρις παρασιτα-βομβους απο τυχον κοντινες παρεμβολες, που υπαρχουν στα χαλκινα καλωδια-βυσματα

Επίσης να συμπληρώσω οτι το σήμα είναι καθαρά ψηφιακό και μέσω αυτού του καλωδίου εκτός απο στερεοφωνικό ήχο μπορεί να στείλει Dolby Digital,DTS κτλ

(στην κλασσική περίπτωση κάρτας ηχου θα χρειαζόταν ενα καλώδιο για κάθε κανάλι και ο ήχος θα ηταν αναλογικός)

Αν εχεις λοιπόν ενισχυτή με είσοδο οπτικής ίνας και πολλά ηχεία συνδεμένα πάνω του εννοείται οτι θα τα συνδέσεις με τέτοιο καλώδιο ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...