Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση παλιου PC

plasticPunch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία γεια χαρά έχω έναν παλιό υπολογιστή πενταετίας που θέλω να του κάνω μια μικρή αναβάθμιση. Μέσω του ebay βρήκα έναν επεξεργαστή 2,8 p4 533 fsb για να αντικαταστήσω τον P4 2 ghz 333 fsb ,στα 50 ευρω με τα έξοδα Αποστόλης .Τι λέτε αξίζει η αναβάθμιση , εχουν αξιοσημείωτη διαφορά οι δυο επεξεργαστές .Το PC το χρησιμοποιώ κυρίως για μουσική παραγωγή και φωτογραφία και σε κανα χρόνο ενάμιση υπολογίζω να έχω αγοράσει καινούργιο..

Ευχαριστω

Δημοσ.

Dreaming εχω μια του ενος γιγα και δυο απο 256.Η μνημη ειναι αρκετη απλα ειναι στα 333 mhz...

Πιστευεις με την αλλαγη του επεξεργαστη δεν θα δω διαφορα ? Σε εφαρμογες που τρεχω εχω 70% memory usage και 90% cpu usage

Δημοσ.

Δεν αξιζει στην καμια...

με 50 ευρω διαφορα πηγαινοντας απο 2ghz σε 2,8ghz θα εχεις ~30% αυξηση των επιδοσεων.

Τωρα αν επαιρνες εναν Dual core 1200 με 50ευρω θα ειχες 200%+ αυξηση(σε προγραμματα που χρησιμοποιουν και τους 2 πυρηνες).

προφανως στην παραπανω αλλαγη θα χρειαζοσουν μητρικη και μνημες(τα οποια τα βρισκεις πλεον με ~80-90 ευρω: για μια g31 και 2x1gb ram 800)

Δημοσ.
Παιδία γεια χαρά έχω έναν παλιό υπολογιστή πενταετίας ...

για τη χρηση που κανεις εσυ, νομιζω ειναι ανεκτο για λιγο καιρο ακομα,ενα τετοιο pc.

με 500 παιρνεις καινουριο και εκει θα δεις πραγματικη διαφορα.

πηγαινε πιες 5-6 μπυρες με τα 50 ευρω και μετα στο pc για παραγωγη μουσικης! :mrgreen:

Δημοσ.
για τη χρηση που κανεις εσυ, νομιζω ειναι ανεκτο για λιγο καιρο ακομα,ενα τετοιο pc.

με 500 παιρνεις καινουριο και εκει θα δεις πραγματικη διαφορα.

πηγαινε πιες 5-6 μπυρες με τα 50 ευρω και μετα στο pc για παραγωγη μουσικης! :mrgreen:

χαχα καλο!!

Παιδια ευχαριστω για τις αποψεις , μου φαινετε θα κανω υπομονη για καινουργιο pc και θα κρατησω αυτόν για internet

Παντως για dual core μητρικη μνημες τροφοδοτικο θελω ένα 200ευρω …που δεν συμφερει σιγουρα

thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...