Jacksonas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Γεια σας παιδια.Εχω μια SAMSUNG SyncMaster 206BW.Την εχω περιπου 5 μηνες και προχθες διαπιστωσα πως εχει 1 καμμενο Pixel,(αν και πολλες ωρες μπροστα στο pc δεν το ειχα προσεξει αφου ειναι σχεδον τερμα κατω στην γωνια).Πηγα λοιπον χθες στο πλαισιο -εκει απο οπου την αγορασα- και ο υπαλληλος μου απαντησε οτι δεν μπορουνε να κανει τιποτα γιατι η αντικατασταση της οθονης γινεται μετα απο 7 καμμενα pixel.Αυτο ειναι αληθεια ή μου ελεγε οτι να'ναι???? Παρακαλω αν γνωριζει καποιος κατι ας απαντησει....:mrgreen:
Darkman_dd Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Η κάθε εταιρεία έχει διαφορετική πολιτική σε σχέση με τα καμμένα pixels. Δοκίμασε να επικοινωνήσεις και κατ'ευθείαν με την εταιρεία για να δεις τι θα σου πουν.
_69_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 ναι ειναι αλη8εια..πανv απο 20' δεν σου δινει zero pixel EGGYHSH
Jacksonas Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 ok Σας ευχαριστω πολυ παιδια, να'στε καλα!!!!
angmar Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Συγκεκριμένα η Samsung δεν δίνει καθόλου ZERO PIXEL, άσχετα με τις ίντσες της οθόνης. Όντως πρέπει να σου καούν άλλα 6 μέσα στη 3ετία της εγγύησης για να στην αλλάξει η samsung.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.