Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά το iPod της Apple, ήρθε και σειρά της HP να προβεί στις δικές της αποκαλύψεις. Η εν λόγω εταιρία παραδέχθηκε πως κάποια από τα USB στικάκια της που βγήκαν στην αγορά ήταν προσβεβλημένα με malware προγράμματα.

Καλή η εξοικονόμηση χρημάτων με την παραγωγή εμπορευμάτων σε τρίτες χώρες (αναπτυσσόμενες), αλλά μάλλον πρέπει να αρχίσει να γίνεται ενδελεχής έλεγχος ποιότητας για την προστασία των χρηστών. Με τέτοια φαινόμενα θα κλονιστεί η πίστη των καταναλωτών και ίσως δημιουργηθεί σύγχηση περί της αξιοπιστίας ακόμη και των πιο εύρωστων εταιριών.

Source.png Πηγή: techbay.gr

Δημοσ.

Και το disclaimer φυσικα τους καλυπτει. "Δεν ευθυνομαστε για οποιεσδηποτε ζημιες προκυψουν από αγγιγμα, χρηση, αγορα του προϊόντος"

Το μονο που χαιρομαι ειναι ότι ειναι αδυνατον να βαλουν disclaimer στο xbox 360, και ετσι ειναι υποχρεωμενοι να αντικαθιστουν το 40% των σαβουριων του redmond που βγηκαν ελλατωματικα.

Και στο κατω κατω, εγω βαζω τον 11 χρονο ξαδερφο μου να παταει το "Accept" στο EULA, και κανεις δεν μπορει να αποδειξει το αντιθετο. Αρα ο συμβολαιο ειναι void, αρα, αμα μου το κανανε εμενα αυτο, θα ζητουσα αποζημίωση. Ακους εκει malware σε πληρωμενη συσκευη. Μολις ξυπνησα και δοθηκα. Και σε περιπτωση που η hp και η sony (με τα rootkit) ακουνε, το περασμενο βραδυ κατεβασα το castlevania για την κονσολα μου, και ενα σωρο τραγουδια, και ΔΕΝ εχουν malware.

Δημοσ.
hp.gif
Μετά το iPod της Apple, ήρθε και σειρά της HP να προβεί στις δικές της αποκαλύψεις. Η εν λόγω εταιρία παραδέχθηκε πως κάποια από τα USB στικάκια της που βγήκαν στην αγορά ήταν προσβεβλημένα με malware προγράμματα.

Καλή η εξοικονόμηση χρημάτων με την παραγωγή εμπορευμάτων σε τρίτες χώρες (αναπτυσσόμενες), αλλά μάλλον πρέπει να αρχίσει να γίνεται ενδελεχής έλεγχος ποιότητας για την προστασία των χρηστών. Με τέτοια φαινόμενα θα κλονιστεί η πίστη των καταναλωτών και ίσως δημιουργηθεί σύγχηση περί της αξιοπιστίας ακόμη και των πιο εύρωστων εταιριών.

Source.png Πηγή: techbay.gr

ό,τι και να τους πεις είναι λίγο...Λες και δεν έχουν υπερκέρδη πρέπει και να βάζουν malware στα προϊόντα τους.Αντε να βγάλεις άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...