Προς το περιεχόμενο

ψαχνω φτηνο GPS

tornado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να πάρω μετασχηματιστή για να φορτίζω το RYE 3503 στο σπίτι.

Ο φορτιστής αυτοκινήτου που είχε το πακέτο γράφει τα εξής: 6V - 1,5A. Οι οδηγίες αναφέρουν πηγή 12V, άρα τι τελικά ισχύει? η συσκευή επάνω δεν γράφει τίποτα για volt(μόνο το polarity).

Και ένα δεύτερο θέμα είναι οτι οι 2 μετασχηματιστές που έχω γράφουν λιγότερο ρέυμα (600ma) αλλά φαντάζομαι αυτό δεν είναι πρόβλημα...

Οιποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη! ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο εμένα! Με την ευκαιρία του post αυτού θέλω και εγώ τη βοήθειά σας στο ίδιο θέμα. Ψάχνω GPS το πολύ 200? αν αξίζει τον κόπο σε σχέση με κάποιο άλλο πιο φτηνό. Με ενδιαφέρει να βρίσκει σήμα γρήγορα να κάνει γρήγορα επαναυπολογισμό πορείας και επίσης μια ερώτηση. Τι έιναι καλύτερο να έχει Destinator ή κάποιο άλλο πρόγραμμα? Περιμένω προτάσεις...Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Α ξέχασα με εδνιαφέρει καθαρά να είναι πολύ καλό σαν GPS να βρίσκει όλους τους δρόμους και όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε χωρία, εξωτερικό.Δεν με ενδιαφέρει να παίζει φωτογραφίες, video.

Δημοσ.

Και εμένα με ενδιαφέρει να βρίσκει δρόμους στην επαρχία κυρίως ...προς τα που πρέπει να κοιτάξω;

Δημοσ.
Θα σου προτεινα να παρεις το RYE απο τον Κοτσοβολο με 129 ευρω.

Ειναι ξεκλειδωτο και μπορεις να βαλεις οτι θελεις μεσα.

Οποτε βαζεις το καλυτερο....

DESTINATOR 7 σε μια SD καρτα μνημης (μπαινει στο RYE) και καθαρισες....

Απλα αντιγραφεις το προγραμμα στην καρτα μνημης και τελειωσες....

Εγω το εκανα σε παλμτοπ με εξωτερ. gps και λειτουργει κανονικοτατα το destinator6 ομως.

Δημοσ.

Οι συσκευες pda εχουν πλεονεκτηματα στο οτι ειναι ξεκλειδωτες και εχουν και αλλες λειτουργιες εκτος την πλοηγηση αλλα εχουν πιο μικρη οθονη και δεν ξερω αν ειναι το ιδιο αξιοπιστες με τις pda που ειναι αποκλειστικα για σκοπους πλοηγησης.

Προ καιρου πηγαινα απο Χαϊδαρι προς Λυκοβρυση με το pna στο αυτοκινητο και ενα φιλο με mio pda και κινητο και το δικο του εκανε λαθακια.

Δημοσ.

επειδη ειμαι ασχετος

στο RYE τι μεγεθος καρτα πρεπει να βαλεις ?

πρεπει να βαλεις οπωσδηποτε για να βαλεις το destinator?

τα mp3 τα ακους απο την ιδια συσκευη ετσι?

υποθετω οτι θα ακουγονται χαλια

Δημοσ.

Εμενα μου εκαναν δωρο αυτο

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=42539&category=606

με 129? και του περασα το destinator 7 βασει των παρακατω οδηγιων χωρις κανενα προβλημα.

"Βήματα για εγκατάσταση του Dest στο GlobalNav:

1. Αφαιρούμε το φάκελο MobileNavigator από την κάρτα μνήμης (τον κρατάμε κάπου για καλό και για κακό)

2. Δημιουργούμε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης με το ίδιο όνομα: MobileNavigator

3. Μέσα σε αυτό τον φάκελο τοποθετούμε την έκδοση του Destinator για ΡΝΑ. Βάζουμε και όποιον χάρτη θέλουμε "χύμα" μέσα στον ίδιο φάκελο (GreeceU/GreeceE ή άλλο χάρτη).

4. Μετονομάζουμε το αρχείο Destinator.exe σε MobileNavigator.exe

5. Κάνουμε επανεκκίνηση του GlobalNav πατάμε πλοήγηση από το μενού και είμαστε έτοιμοι.

ΥΓ1: Οι παραπάνω ενέργειες γίνονται μέσω σύνδεσης με το PC (στο δικό μου έβλεπε μόνο την κάρτα μνήμης σαν "αφαιρούμενο δίσκο" και όχι την συσκευή) ή μόνο με την κάρτα μνήμης σε card reader.

ΥΓ2: Ολα τα παραπάνω τα κάνετε με δική ΣΑΣ ευθύνη."

Το μονο που χρειαστηκε μετα την εγκατασταση ηταν να επαναρυθμισω το gps γιατι το εψαχνε στην com5 ενω ηταν στην com1.

Στο συγκεκριμενο pna εαν κρατωντας πατημενα ταυτοχρονα τα πληκτρο menu και volume up ανοιξεις την συσκευη μπαινεις σε περιβαλλον wince και απο κει μπορεις να κανεις διαφορα πραγματα.

Αν και συμφωνω με αυτο που ειπε ο Γιαννης δηλαδη στην ουσια δεν συστηνω την αγορα του συγκεκριμενου pna εαν παρολα αυτα καποιος παρει το συγκεκριμενο pna ας μου πει πως θελει να του στειλω τον φακελο του destinator 7 για να το περασει στην καρτα του. (Εχει μεγεθος 43,5MB zipαρισμενος).

Υ.Γ. Η βεντουζα δεν θελει σαλιο εχει εναν περιστρεφομενο βραχιονα στην βαση που μολις βαλεις την βεντουζα στο τζαμι και τον γυρισεις δεν ξεκολαει με τιποτα.

post-691-129062965449_thumb.jpg

Δημοσ.
Εμενα μου εκαναν δωρο αυτο

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=42539&category=606

με 129? και του περασα το destinator 7 βασει των παρακατω οδηγιων χωρις κανενα προβλημα.

"Βήματα για εγκατάσταση του Dest στο GlobalNav:

1. Αφαιρούμε το φάκελο MobileNavigator από την κάρτα μνήμης (τον κρατάμε κάπου για καλό και για κακό)

2. Δημιουργούμε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης με το ίδιο όνομα: MobileNavigator

3. Μέσα σε αυτό τον φάκελο τοποθετούμε την έκδοση του Destinator για ΡΝΑ. Βάζουμε και όποιον χάρτη θέλουμε "χύμα" μέσα στον ίδιο φάκελο (GreeceU/GreeceE ή άλλο χάρτη).

4. Μετονομάζουμε το αρχείο Destinator.exe σε MobileNavigator.exe

5. Κάνουμε επανεκκίνηση του GlobalNav πατάμε πλοήγηση από το μενού και είμαστε έτοιμοι.

ΥΓ1: Οι παραπάνω ενέργειες γίνονται μέσω σύνδεσης με το PC (στο δικό μου έβλεπε μόνο την κάρτα μνήμης σαν "αφαιρούμενο δίσκο" και όχι την συσκευή) ή μόνο με την κάρτα μνήμης σε card reader.

ΥΓ2: Ολα τα παραπάνω τα κάνετε με δική ΣΑΣ ευθύνη."

Το μονο που χρειαστηκε μετα την εγκατασταση ηταν να επαναρυθμισω το gps γιατι το εψαχνε στην com5 ενω ηταν στην com1.

Στο συγκεκριμενο pna εαν κρατωντας πατημενα ταυτοχρονα τα πληκτρο menu και volume up ανοιξεις την συσκευη μπαινεις σε περιβαλλον wince και απο κει μπορεις να κανεις διαφορα πραγματα.

Αν και συμφωνω με αυτο που ειπε ο Γιαννης δηλαδη στην ουσια δεν συστηνω την αγορα του συγκεκριμενου pna εαν παρολα αυτα καποιος παρει το συγκεκριμενο pna ας μου πει πως θελει να του στειλω τον φακελο του destinator 7 για να το περασει στην καρτα του. (Εχει μεγεθος 43,5MB zipαρισμενος).

Υ.Γ. Η βεντουζα δεν θελει σαλιο εχει εναν περιστρεφομενο βραχιονα στην βαση που μολις βαλεις την βεντουζα στο τζαμι και τον γυρισεις δεν ξεκολαει με τιποτα.

Αγόρασα την Τετάρτη το συγκεκριμένο μηχανάκι και είναι απίστευτα καλό. Το πακέτο έχει τα πάντα, μέχρι και φορτιστή σπιτιού. Με το Destinator 7 είναι super. Μπήκα σε περιβάλλον wince και απο εκεί μπορείς να φορτώσεις ότι θέλεις.

Δημοσ.

Ρε guys, θέλω gps με μεγαλύτερη οθονη (4.3) και αποτι βλέπω το eshop εδινε ενα και ειχε μεσα και καρτα 1 GB , αλλα σημερα εχει εξαφανιστεί η προσφορά, ειχε μονο 160 ?!

Αυτό λέει? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926009

Παίρνει και το Destinator κλπ?

Και τι ακριβώς ειναι αυτο? "δυνατότητα για χρήση κεραίας TMC (διατίθεται ξεχωριστά)"

'Η να προτημίσω το άλλο που δίνει ο Γερμανός?

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...