Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

poulinos δε διαφωνω αλλα καλο ειναι να μας υπενθυμίζεται η κατασταση στην οποια βρισκομαστε. ναι, μπορει να καταντα γραφικο το θεμα αλλα αν δε κανουμε και εμεις κατι, αν δε συνειδητοποιησουμε οτι η κατασταση πρεπει να αλλαξει (τουλαχιστον οσο αφορα το συγκεκριμενο θεμα που ανοιχτηκε) και οτι εμεις εχουμε τη φωνη για να αντισταθουμε, στα ιδια χαλια θα ημαστε και μετα απο 10 χρονια. αυτη ειναι η γνωμη μου

Δημοσ.
Δε πιστεύω

Πώς σχηματίστηκε αυτή σου η άποψη; Πάντως τα στοιχεία της wikipedia λένε μια διαφορετική ιστορία. Ίσως έχεις στα χέρια σου μελέτες που τα διαψεύδουν;

Για να μη μακρυγορώ πολύ απαντώντας και στα υπόλοιπα άστοχα σχόλια δεν είπα πως η Ελλάδα είναι μία απ' τις 25 μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμες αλλά πως είναι μία απ' τις 25 μεγαλύτερες οικονομίες χωρίς βέβαια το ένα να είναι άσχετο απ' το άλλο. Για δες εδώ και εδώ. Ελπίζω να κατάλαβες τώρα το λόγο που ανεφερα το μικρό μας πληθυσμό.

Είναι γνωστό πως είμαστε περιφερειακή οικονομική δύναμη αλλά στις 8 το βράδυ δεν ενημερώνουν και είναι καιρός να το πάρουμε χαμπάρι αυτό. Μεγάλωσε η Ελλάδα, ισχυροποιήθηκε και τώρα είναι καιρός να αλλάξουμε νοοτροπία αγαπητοί μου φίλοι.

Δημοσ.
Πώς σχηματίστηκε αυτή σου η άποψη; Πάντως τα στοιχεία της wikipedia λένε μια διαφορετική ιστορία. Ίσως έχεις στα χέρια σου μελέτες που τα διαψεύδουν;

Για να μη μακρυγορώ πολύ απαντώντας και στα υπόλοιπα άστοχα σχόλια δεν είπα πως η Ελλάδα είναι μία απ' τις 25 μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμες αλλά πως είναι μία απ' τις 25 μεγαλύτερες οικονομίες χωρίς βέβαια το ένα να είναι άσχετο απ' το άλλο. Για δες εδώ και εδώ. Ελπίζω να κατάλαβες τώρα το λόγο που ανεφερα το μικρό μας πληθυσμό.

Είναι γνωστό πως είμαστε περιφερειακή οικονομική δύναμη αλλά στις 8 το βράδυ δεν ενημερώνουν και είναι καιρός να το πάρουμε χαμπάρι αυτό. Μεγάλωσε η Ελλάδα, ισχυροποιήθηκε και τώρα είναι καιρός να αλλάξουμε νοοτροπία αγαπητοί μου φίλοι.

Έτσι...

Γιατι το εχουμε χάσει ο καθενας οτι βλέπει στο χαζοκούτι την tv και οτι ακούει λέει...

Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο skylined!!

Δημοσ.

S.M.Greek εγώ και εσύ το ξέρουμε το νέο. Τώρα πρέπει να το μάθουν όλοι οι Έλληνες.

Είμαστε ένα απ' τα πιο ανεπτυγμένα κράτη του κόσμου

σοκαριστικό ε..

Δημοσ.

Πρώτον τα στοιχεία που παραθέτεις μας κατατάσουν στην 27η θέση για το έτος 2007.

Δεύτερον ο όρος "Gross domestic product" δεν αναφέρεται στο κεφάλαιο ενός κράτους αλλά στο συνολικό ποσό που έχει δαπανηθεί σε μια χώρα μέσα σε ένα χρόνο.

GDP (or GDI - Gross Domestic Income) is concerned with the region in which income is generated. It is the market value of all the output produced in a nation in one year. GDP focuses on where the output is produced rather than who produced it. GDP measures all, disregarding the firms' nationality.

Και τρίτον όλα τα παραπάνω δε λένε τίποτα περί τεχνολογικής ανάπτυξης. Το ότι η Apple πχ. σημείωσε αυξήσεις στη πώληση Η/Υ στη χώρα μας το χρόνο που πέρασε ή το ότι η Manchester πούλησε περισσότερες φανέλες δεν έχει καμία σχέση με το θέμα μας.

Δημοσ.
Πρώτον τα στοιχεία που παραθέτεις μας κατατάσουν στην 27η θέση για το έτος 2007.
Nα με συγχωρείτε για το λάθος, αλλά οι δύο θέσεις δεν αλλάζουν το νόημα.

Δεύτερον ο όρος "Gross domestic product" δεν αναφέρεται στο κεφάλαιο ενός κράτους
Ούτε εγώ αναφέρθηκα στο κεφάλαιο ενός κράτους.

Και τρίτον όλα τα παραπάνω δε λένε τίποτα περί τεχνολογικής ανάπτυξης.
Aντί να κάνω quote, Βαγγέλη, μπορείς να ρίξεις μια ματιά παραπάνω.
Δημοσ.

Τώρα για το θέμα μας. Σε ενάμισυ χρόνο πήγαμε απ' τα ένα με δύο mbit στα 24. Τα δίκτυα οπτικών ινών επεκτείνονται, στο παιχνίδι μπαίνουν και τα double, triple και δεν ξέρω και γω πόσα play. Η ανάπτυξη του τομέα είναι ταχύτατη και τα χαμηλά μας ποσοστά οφείλονται στο ότι η χώρα μας άργησε να εισέλθει στην εποχή της πληροφορικής και όχι σε έλλειψη ρυθμού ανάπτυξης.

Δείτε τα στατιστικά πριν από 3-4 χρόνια και θα καταλάβετε. Αν χρειαστεί θα ψάξω να τα βρω για να στηρίξω τα λόγια μου με αποδείξεις. Και η ανάπτυξη συνεχίζεται..

Δημοσ.
Τώρα για το θέμα μας. Σε ενάμισυ χρόνο πήγαμε απ' τα ένα με δύο mbit στα 24. Τα δίκτυα οπτικών ινών επεκτείνονται, στο παιχνίδι μπαίνουν και τα double, triple και δεν ξέρω και γω πόσα play. Η ανάπτυξη του τομέα είναι ταχύτατη και τα χαμηλά μας ποσοστά οφείλονται στο ότι η χώρα μας άργησε να εισέλθει στην εποχή της πληροφορικής και όχι σε έλλειψη ρυθμού ανάπτυξης.

Δείτε τα στατιστικά πριν από 3-4 χρόνια και θα καταλάβετε. Αν χρειαστεί θα ψάξω να τα βρω για να στηρίξω τα λόγια μου με αποδείξεις. Και η ανάπτυξη συνεχίζεται..

+1

S.M.Greek εγώ και εσύ το ξέρουμε το νέο. Τώρα πρέπει να το μάθουν όλοι οι Έλληνες.

Είμαστε ένα απ' τα πιο ανεπτυγμένα κράτη του κόσμου

σοκαριστικό ε..

Εμ ναι, το κακό είναι όμως οτι οι περισσότεροι μιλάνε χωρίς να ξέρουν την τύφλα τους...

Να σου πω και εο εξής...παρόμοια κουβέντα είχαμε μια μέρα και στο σχολείο, και ένα παιδί λέει η πορτογαλλία ειναι πιο ανεπτυγμένη απο την Ελλάδα(ας γελάσωχαχα)και το δικαιολόγησε μάλιστα....

συνέχισε τις κοτσάνες λέγοντας: στην Ελλάδα δεν έχουμε τουρισμό.Στην πορτογαλία έχουν βιομηχανία και επίσης τεράστιο τουρισμό:X

Καλα μιλάμε κοντεψα να τρελαθώ, αλλα δεν ξέρω...αυτό που με βιδώνει πάνω απο ολα είναι οταν κάποιος δεν ξέρει την τύφλα του και ανοίγει την στοματάρα του...τεσπα...

Δημοσ.

Όταν καταντάει το insomnia.gr να "ενημερώνεται" για τις εξελίξεις στην τεχνολογία απο το ethnos.gr, δεν μου προκαλεί καμιά έκπληξη η θέση μας στη βαθμολογία.

what's next in the news lobby? κλιπάκια του Star για το "πως βρίσκουμε ντόπα με το Google" ;

Δημοσ.

random τι εχει η ειδηση απο το εθνος; μηπως περιεχει βιντεο για να ψαχνεις ντοπα στο google οπως λες; βρισκω υπερβολικο και ειρωνικο το σχολιο σου. και που το κολλημα για την πηγη; η ειδηση εχει δημοσιευτει και αλλου. δε σε καταλαβαινω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...