Προς το περιεχόμενο

Νεκρος ΣΚΥΛΟΣ και αδιαφορια ....

axaxouxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
"Μπορούμε να κρίνουμε την καρδιά ενός ανθρώπου από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στα ζώα." Μανωλάκης Kant
Καλά,εδώ μερικούς αιώνες πριν λέγανε ότι οι γυναίκες δεν έχουν ψυχή,πόσο μάλλον τα ζώα..

Τότε οι γάτες θεωρούνταν εφτάψυχες.

Τότε οι γάτες λατρεύονταν σα θεές.

Οι γάτες δε θα το ξεχάσουν ποτέ αυτό...

Ειρωνικά το'πα χάπι,και γω τους γάτους μου σαν θεούς τους έχω. ^^

...στεναχωρηθηκα για το σκυλι αλλα πιο πολυ στεναχωρηθηκα για τον προφυλακτηρα του αυτοκινητου

Εγώ στέκομαι εδώ.Μόνο αυτό μου αρκεί για να καταλάβω την στάση σου απέναντι στα ζώα.

Κανείς δεν κυνηγάει κατοικίδια στο δρόμο, 1ον) γιατί θα γίνει ζημιά στο αμάξι που σημαίνει έξοδα

Tα γατιά δεν είναι αρκετά μεγαλόσωμα για να κάνουν ζημιά στο προφυλακτίρα. Αλλά όχι,όλα τα γατάκια που είναι πατημένα στο δρόμο φταίγανε,οι οδηγοί είναι ψυχούλες.

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tο κατάλαβα καλέ papous_soulis !:-)

Απλά βρήκα "πάτημα" στο ποστ σου να γράψω κι εγώ τα "δικά μου".

Απορώ πάντως με την επιμονή σας να μεταπείσετε ανθρώπους (?), που θεωρούν τον προφυλκτήρα τους πολυτιμότερο από μια ζωή...

αλλά ξέχασα... η ζωή των (υπολοίπων) ζώων δεν είναι και τόσο πολύτιμη... Γιατί άραγε στο σχεδιασμό ταχέων οδικών αξόνων, που διακόπτουν οικοσύστημα υποχρεούνται οι μελετητές να σχεδιάζουν γέφυρες κατά μήκος του άξονα, ώστε να συνδέονται τα ανάντη με τα κατάντη του οικοσυστήματος ? Τόσα λεφτά πια για να περάσει απέναντι το ελάφι, η αρκούδα ή το αδέσποτο σκυλί... ΑΙΣΧΟΣ ! :P

Δημοσ.
Μάλιστα.

Κοίτα τι μαθαίνουμε σήμερα: τα ζώα είναι τριχωτά από πάνω ως κάτω. Υπ' αυτή την έννοια, οι κατσαρίδες, οι οποίες δεν είναι τριχωτές από πάνω ως κάτω, δεν είναι ζώα.

Τότε τι είναι;

Μήπως είναι... άνθρωποι; :lol:

Πολυ καλο !!!!

ΕΓΡΑΨΕΣ :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Βασικά όπως είπα και πριν όλα είναι σχετικά! Αν ας πούμε ο σκύλος που χτύπησες από ΔΙΚΟ σου λάθος ήταν δικός μου, όχι απλά θα φώναζα αλλά θα φρόντιζα να έχεις την τύχη του! Αυτό που δεν μπορείτε να κατάλαβετε είναι το γεγονός πως ακόμη και ένας σκύλος ο οποίος ζει με μια οικογένεια, αποτελεί ΚΟΜΑΤΙ της και είναι λογικό να αντιμετωπίζεται αντίστοιχα από τα μέλη της!

Την επόμενη φορά δηλαδή που θα χάσετε άλλο ένα μικρό παιδί, να περιμένουμε πως πάνω στη αγανάκτησή σου θα πατήσεις και κανέναν πεζό και δεν θα το καταλάβεις καν?

Αρκετά με τις αμπελο-φιλοσοφίες και τις δακρύβεχτες αναλύσεις!

B)

ΑΚΡΙΒΩΣ ....

Να συμπληρωσω οτι εκτος απο ολα αυτα αν το εκανε στο δικο μου σκυλι

1ον . Θα του εκανα μηνυση που θα ηταν ΟΛΗ ΔΙΚΗ του

2ον . ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑ ΤΑ α....α ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ....ο ΛΑΠΑΣ - ΛΑΚΑΜΑΣ

Δημοσ.

...αμπελοφιλοσοφιες και δακρυβρεχτα επομενως τα λες εσυ φιλε μου οχι εγω και το αν θα μοιραστω την τυχη του σκυλου ΠΑΙΔΙΟΥ δεν θα το ελεγα διοτι αν δω ενα υστερικο ατομο να ερχεται καταπανω μου το πολυ πολυ φωναζω και την αστηνομια και σου κανω και μυνηση διοτι ερχεσαι καταπανω μου με απειλητικες διαθεσεις και χρηζεις ψυχιατρικης παρακολουθησης διοτι για ενα σκυλο η γατα η ΠΑΙΔΙεισαι ετοιμος να αφαιρεσεις η να βλαψεις ανθρωπινη ζωη...και θα μου πληρωσεις και τα εξοδα επισκευης του αυτοκινητου και αυτο επειδη απο δικο σου φταιξιμο αφησες το σκυλακι ΠΑΙΔΑΚΙ να τρεχει δεξια και αριστερα...

παραθετω την λεξη παιδι για να καταλαβετε σε τι τυπο πεσαμε

Δηλαδη αν στην θεση του καθε ''ζωντανου'' βρισκοταν ενα παιδακι ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ

ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΙΝ ....

Δημοσ.

Ότι θέλετε καταλαβαίνετε μου φαίνεται και καταλήγετε και σε ότι να'ναι συμπεράσματα...

Συγχαρητήρια...

Μπορείτε να αρχίσετε να τον βρίζετε και επίσης να τον πετροβολήσετε στην πρώτη ευκαιρία..

Βάλτε και το σκυλάκι σας να τον χέσει.. μια χαρά...

Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε παραπάνω, κάποιος που δεν είχε ποτέ του σκυλι/γατί (οι περισσότεροι που έχουν μεγαλώσει σε αστικό περιβάλλον) ΧΕΣΤΗΚΕ για τα σκυλιά/γατιά σε σύγκριση πάντα με εσάς που έχετε/είχατε/θα έχετε...

You can't teach an old dog..

Εσείς μπορεί να βλέπετε στα μάτια απο το ψοφίμι(η μήπως πτώμα?) τον αζόρ.. ο άλλος βλέπει όμως ένα ακόμα "κωλόσκυλο" όπως το ακούς και ενοχλείσαι washcloud γιατί πολύ απλά μέχρι εκεί μπορεί να δεί.

Υπάρχουν τρομερά πολλοί ζωντανοί οργανισμοί (για να μην αναφέρω ανθρώπους) που βλέπουμε να πεθαίνουν γύρω μας και αδιαφορούμε.. Τώρα αν εσάς ο σκύλος ή η γάτα σας κάνει κλίκ επειδή έχετε και απο 2-3 στο σπίτι σας δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνει και σε κάποιον άλλο...

Ποιός απο εσάς τους λάτρεις της ζωής θα μάζευε απο το δρόμο ένα ψόφιο ποντικό ή ένα περιστέρι;

Σηκώστε τα χέρια παρακαλώ..

Ή μήπως δεν είναι το ίδιο; Η μήπως εμείς οι άνθρωποι/ζώα είμαστε ανώτεροι απο ένα ψόφιο ποντίκι..

Δημοσ.

κακως που πηρα μερος στη συζητηση και κακως που δινω σημασια σε ατομα με ειδικες ψυχολογικες αναγκες και μαλιστα τους προκαλω αναγουλα,αηδια κλπ επειδη το σκυλι το ειπα κοπροσκυλο και επειδη εδωσα σημασια στον προφυλακτηρα του αυτοκινητου και δεν εκατσα εκεινη τη στιγμη να κανω κηδεια το σκυλο...αλλος παλι τροποποιει τα γραπτα μου αλλαζοντας το σκυλο με το παιδι και καλα και πως αν ηταν παιδι θα κοιταγα τον προφυλακτηρα και δεν θα κοιταγα πως θα το σωσω...ελεος!θα ελεγα και αλλα αλλα σεβομαι το φορουμ και τους κανονες του...ο καθενας πιστευω εβγαλε τα συμπερασμα τα του απο το νημα και το ποιος προκαλει αναγουλα και οργη :-)

καλη σα;ς μερα

Δημοσ.

axaxouxa, επειδη βλεπω οτι εχεις αποψη (και καλα κανεις)

εσυ που ειναι Ο ανθρωπος τι εκανες;

το σχολιαζεις στο insomnia και εισαι πιο ανθρωπος απο τους αλλους;

δεν ειναι απαραιτητο να εφταιγε ο ανθρωπος που το χτυπησε με το αυτοκινητο, ξερεις μερικες φορες τα σκυλια πεταγονται απο το πουθενα, και δεν ειναι κακοι οσοι δεν προλαβαινουν να φρεναρουν

σιγουρα εφταιγε αυτος που αγορασε ενα σκυλο αλλαξε γνωμη και τον αφησε στον δρομο, δεν φρονισε να στειρωσει τον μπαμπα του η την μαμα του και ετσι εχουμε γενμισει με αδεσποτα

Επειδη μιλαμε για ΣΚΥΛΟ (Ο καλυτερος φιλος του ΑΝΘΡΩΠΟΥ)

Ο αχα'ι'ρευτος που το χτυπησε θα μπορουσε να το παει σε καποιον κτηνιατρο

και να αναλαβει την περιθαλψη του οσο γινοταν (αφου ο υπαιτιος ηταν αυτος)

η στην χειροτερη των περιπτωσεων θα μπορουσε να το παει καπου να το θαψει ...

Να αναλαβει την ευθυνη του βρε αδελφε ....

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ , ΕΔΩ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ....

Δημοσ.

Ποντικι οχι αν και γι' αυτα λυπαμαι (με πιανει ενα σφιξιμο στο στηθος)

αλλα ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ ΕΧΩ ΒΟΗΘΗΣΕΙ δυο φορες

οταν ετυχε και μπορουσα

Δημοσ.

Απο όλα τα παραπάνω μπορώ πάντως να πω, πως ο αχαχούχας είναι ο μόνος που δεν είναι κακοπροαίρετος... απλά καλόψυχος και σε κάποιες φάσεις λίγο υπερβολικός...

Οι περισσότεροι απο τους υπόλοιπους λένε για να λένε...

Σόρυ για το άκυρο ;p

υγ: με βάση πάντα τα όσα έχω διαβάσει παραπάνω..

Δημοσ.

Δεν εγραψα πουθενα οτι ειμαι πιο Ανθρωπος απο τους αλλους....

Απλα σχολιασα την φαση του οτι παρα πολλοι εχουμε χασει την υπευθυνοτητα των πραξεων μας....

Μπορει αυτος που το χτυπησε ΑΝ το χτυπησε και δεν ηταν αρρωστο να το κοιταξει λιγο (οχι να το παει σπιτι του )

Δεν εχει λογικη αυτο το (πεταχτηκε το ζωο στο αμαξι και φταιει ο ιδιοκτητης που το ειχε)

γιατι πολυ ευκολα μπορει να ξεφυγει και καποιο παιδακι απο την πλατεια και να το ΠΑΤΗΣΕΙ αυτοκινητο ....

Τοτε τι θα πουμε ? οτι φταιει ο γονιος που του ξεφυγε ?

Και ο οδηγος που τα ειχε τα ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ του ?

στο ΚΙΝΗΤΟ μηπως η στην ΓΚΟΜΕΝΑ που ηταν διπλα του ???

Δημοσ.

Απλα σχολιασα την φαση του οτι παρα πολλοι εχουμε χασει την υπευθυνοτητα των πραξεων μας....

Μπορει αυτος που το χτυπησε ΑΝ το χτυπησε και δεν ηταν αρρωστο να το κοιταξει λιγο (οχι να το παει σπιτι του )

Δεν εχει λογικη αυτο το (πεταχτηκε το ζωο στο αμαξι και φταιει ο ιδιοκτητης που το ειχε)

γιατι πολυ ευκολα μπορει να ξεφυγει και καποιο παιδακι απο την πλατεια και να το ΠΑΤΗΣΕΙ αυτοκινητο ....

Υπερβάλεις και πάλι...

Και με 40 να πηγαίνεις μέσα στην πόλη αν θέλει να πεταχτεί ο άλλος μπροστά σου ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα θα πεταχτεί...

Είτε παιδάκι είτε οτιδήποτε.. Άλλωστε αυτές οι βλακείες γίνονται σε στενά που βγαίνουν όπως να'ναι.. Σε μεγάλους δρόμους ευτυχώς οι περισσότεροι έχουν το νού τους.

Πλέον εδώ και πολύ καιρό είναι καλό να έχεις τα μάτια σου ΚΑΙ στο πεζοδρόμιο.. :rolleyes:

Δεν φταίνει για όλα οι οδηγοί..

Δημοσ.
κακως που πηρα μερος στη συζητηση και κακως που δινω σημασια σε ατομα με ειδικες ψυχολογικες αναγκες και μαλιστα τους προκαλω αναγουλα,αηδια κλπ επειδη το σκυλι το ειπα κοπροσκυλο και επειδη εδωσα σημασια στον προφυλακτηρα του αυτοκινητου και δεν εκατσα εκεινη τη στιγμη να κανω κηδεια το σκυλο...αλλος παλι τροποποιει τα γραπτα μου αλλαζοντας το σκυλο με το παιδι και καλα και πως αν ηταν παιδι θα κοιταγα τον προφυλακτηρα και δεν θα κοιταγα πως θα το σωσω...ελεος!θα ελεγα και αλλα αλλα σεβομαι το φορουμ και τους κανονες του...ο καθενας πιστευω εβγαλε τα συμπερασμα τα του απο το νημα και το ποιος προκαλει αναγουλα και οργη :-)

καλη σα;ς μερα

Φιλε μου παλι δεν καταλαβες ....

Το νοημα δεν ειναι η πραξη (χτυπημα του καθε οντος) αλλα οι συνεπειες της απροσεξιας και η υπευθυνοτητα που θα πρεπει να εχουν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ....

Δημοσ.
Υπερβάλεις και πάλι...

Και με 40 να πηγαίνεις μέσα στην πόλη αν θέλει να πεταχτεί ο άλλος μπροστά σου ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα θα πεταχτεί...

Είτε παιδάκι είτε οτιδήποτε.. Άλλωστε αυτές οι βλακείες γίνονται σε στενά που βγαίνουν όπως να'ναι.. Σε μεγάλους δρόμους ευτυχώς οι περισσότεροι έχουν το νού τους.

Πλέον εδώ και πολύ καιρό είναι καλό να έχεις τα μάτια σου ΚΑΙ στο πεζοδρόμιο.. :rolleyes:

Δεν φταίνει για όλα οι οδηγοί..

Δηλαδη τωρα τα παιδακια βρηκαν νεο παιχνιδι ....:X:X:X

Οποιος εχει λιγοτερα τραυματα κερδιζει το νεο τευχος του ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ :lol::lol::lol:

Σοβαρα τωρα, ο οδηγος δεν πρεπει να εχει τον νου του στον δρομο ΚΑΙ στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ???

Δημοσ.

νομιζω οτι για να εισαι εσυ οκ ηθικα με τον ευατο σου θα επρεπε να ειχες παρει ενα τηλεφωνο στην υπηρεσια καθαριοπτητας του δημου που ειδες το περιστατικο (μην μου πεις οτι επρεπε να υπαρχει ενορεια για να διαβαζουν τα... εκοιμησμενα σκυλια) για την ωρα εισαι το ιδιο απανθρωπος (οπως και με εμενα) και με οποινδηποτε αλλο

εαν εχεις οδηγησει ποτε σου, ξερεις οτι εαν κινεισαι σε λεωφορο (οπως το σημειο που μας λες) εαν ο αλλος θελησει να κανει μαλακια δεν προλαβαινεις να φρεναρεις με τιποτα (μιλαω για την ΝΟΜΙΜΗ ταχυτητα των 50χιλιομετρων/ωρα μεσα σε κατοικημενη περιοχη)

ναι το παιδακι επειδη δεν εχει συναισθηση των πραξεων του ειναι υπευθυνος ο γονιος του η ο κηδεμονας του

δεν λεω να πας να το σκοτωσεις επειδη γουσταρεις αλλα εαν καποιο παιδι ξεφυγει απο την επιβλεψη ενηλικου και βγει σε λεωφορο δεν θα φταινε οι οδηγοι αλλα ο ανευθυνος ενηλικας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...