Lucifer Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Αντί να είναι οι vision στα πεζοδρόμια, είναι τα σκυλάκια. Και ο γονιδιακός εκφυλισμός εκτυλίσσεται ανενόχλητα σε κάποιο ντιβάνι ενώ το αθώο και υπερνοήμον τετράποδο ξεψυχάει. Τι σκατά πήγε στραβά στον κόσμο.
nikos_e34 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Ενω περνουσα απο Πετρου Ραλλη την Παρασκευη το μεσημερι με Λεωφορειοειδα ακριβως στην γωνια Πετρου Ραλλη και Κηφισου κατω απο την γεφυρα ενα σκυλο ο οποιος ηταν ξαπλωμενος με το κεφαλι κατω απο μια διαφημιστικη πινακιδα το οποιο εξειχε στο κρασπεδο ακριβως διπλα στον δρομο να ηταν γυρω στα 10 εκατοστα. Ηταν Ασαλευτος και αφου τον παρατηρησα απο το τζαμι ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.... Εχτες ξαναπερασα το βραδυ με το λεωφορειο και τον ΕΙΔΑ παλι ετσι ακριβως οπως ηταν την Παρασκευη.... Και σκεφτηκα ποσο μικροι ειμαστε σαν ΑΠΑνθρωποι που οσο ΕΥΚΟΛΑ λεμε πως Ο ΣΚΥΛΟΣ ειναι ο καλυτερος φιλος μας ακομη πιο ΕΥΚΟΛΑ τον αφηνουμε στην ΜΟΙΡΑ του ειτε γιατι δεν τον ΧΩΡΑΕΙ το σπιτι ειτε γιατι τον ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ κτλ. Καλα απο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ αν ειναι νεκρο το ζωντανο απο τοτε ... μεχρις και ΧΤΕΣ το βραδυ δεν βρεθηκε ενας ΑΝΘΡΩΠΟΣ να το μαζεψει ??? Παρακαλω λοιπον (κανω ΕΚΚΛΗΣΗ) σε οποιον γνωριζει καποια υπηρεσια να το αναφερει γιατι ειναι ΝΤΡΟΠΗ να αντικρυζουμε τετοιο θεαμα ... ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Αν μπορουσα και ειχα αυτοκινητο θα τον μαζευα ΕΓΩ (χωρις πλακα) Ειδικα τα σκυλια τα ποναω πιο πολυ ακομη κι απο τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .... (ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ , ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ) εφοσον εισαι τοσο φιλοζωος να τα παρεις ολα τα αδεσποτα σπιτι σου η να ψαξεις να βρεις υπηρεσια που να τα μαζευει τα νεκρα κλπ... αλλα θεματα που μας προσβαλλουν σαν ανθρωπους ειναι το ασφαλιστικο,το ντοπαρισμα,η ανεργια...το οτι ενας σκυλος τον μαζεψε ενα αυτοκινητο//νταλικα κλπ δεν νομιζω οτι ειναι θεμα του φορουμ...τα αγαπω τα σκυλια δεν λεω αλλα να πεφτουμε σε τετοια σημεια υπερβολης ειναι χαζο,βλακωδες,ηλιθιο...το πολυ-πολυ να επερνες τηλ το δημο να παει να το μαζεψει...αν κανω ενα μπλογκ και αρχισω και γραφω σημεια-τερατα του ελληνικου δημοσιου συστηματος υγειας και τι περναω στο νοσοκομειο καθε μερα εδω στο κρατος που ειμαι? πριν 3 μερες χασαμε ενα κοριτσακι 16 χρονων απο λευχεμια...3 μερες παλευε στην κυριολεξια να παρει αναπνοη και να γραφει στο τεφτερακι του "καντε κατι να σταματησει το μαρτυριο"και εσυ να κοιτας σαν μαλακας? στο γυρισμο σπιτι δεν προσεξα και κοπανησα ενα κοπροσκυλο και αρχισε ενας λαπας σαν εσενα να φωναζει και να βριζει..αλλα φωναζετε και βριζετε με τον ιδιο τροπο οταν το σαθρο συστημα υγειας της ελλαδας στερει απο φαρμακα και κρεβατια για παιδια που εχουν ογκολογικα προβληματα? στο λεω ξεκαθαρα..δεν ειμαι βιαιος ανθρωπος πιστευω οτι καθε ζωντανο πλασμα πρεπει να το σεβομαστε αλλα μεχρι εκει...δεν μπορω να καθομαι να ασχολουμαι με τον καθε τυχαρπαστο που ειδε ενα κοπροσκυλο στο δρομο και μπαινει εδω και τσιριζει σαν παιδακι που του εκλεψαν το παγωτο..παρε τηλ το δημο την επομενη φορα η ακομα καλυτερα παρε το πραμα στα χερια σου..παρε ενα φτυαρι και θαψτο αν ειναι νεκρο και τελειωσε η υποθεση
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 [...]όσοι θεωρούν οτι ανήκουν στα ζώα, κοινώς είναι τριχωτοί από πάνω ως κάτω (απ' ότι είδα μερικοί το παραδέχονται και επιμένουν κιόλας), ας ψάξουν να βρουν ένα καλό δήμαρχο για να τους παντρέψει γιατί παπά το βλέπω δύσκολο... Μάλιστα. Κοίτα τι μαθαίνουμε σήμερα: τα ζώα είναι τριχωτά από πάνω ως κάτω. Υπ' αυτή την έννοια, οι κατσαρίδες, οι οποίες δεν είναι τριχωτές από πάνω ως κάτω, δεν είναι ζώα. Τότε τι είναι; Μήπως είναι... άνθρωποι;
Lucifer Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 στο γυρισμο σπιτι δεν προσεξα και κοπανησα ενα κοπροσκυλο και αρχισε ενας λαπας σαν εσενα να φωναζει και να βριζει Αρχικά να λείπουν οι χαρακτηρισμοί. Δευτερευόντως, άμα η δουλειά σου σε στεναχωρεί σε σημείο να μην προσέχεις και να κοπανάς σκυλιά στο δρόμο, άλλαξε δουλειά ή χρησιμοποίησε μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα υπόλοιπα είναι σαθρή απόπειρα δικαιολόγησης του λάθους σου και η πορεία της διαφαίνεται από το γεγονός πως ξεκίνησες να αναφέρεις προβλήματα με το ασφαλιστικό (?) για να το κλιμακώσεις ως τη λευχαιμία.
Houston Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 εφοσον εισαι τοσο φιλοζωος να τα παρεις ολα τα αδεσποτα σπιτι σου η να ψαξεις να βρεις υπηρεσια που να τα μαζευει τα νεκρα κλπ...αλλα θεματα που μας προσβαλλουν σαν ανθρωπους ειναι το ασφαλιστικο,το ντοπαρισμα,η ανεργια...το οτι ενας σκυλος τον μαζεψε ενα αυτοκινητο//νταλικα κλπ δεν νομιζω οτι ειναι θεμα του φορουμ...τα αγαπω τα σκυλια δεν λεω αλλα να πεφτουμε σε τετοια σημεια υπερβολης ειναι χαζο,βλακωδες,ηλιθιο...το πολυ-πολυ να επερνες τηλ το δημο να παει να το μαζεψει...αν κανω ενα μπλογκ και αρχισω και γραφω σημεια-τερατα του ελληνικου δημοσιου συστηματος υγειας και τι περναω στο νοσοκομειο καθε μερα εδω στο κρατος που ειμαι? πριν 3 μερες χασαμε ενα κοριτσακι 16 χρονων απο λευχεμια...3 μερες παλευε στην κυριολεξια να παρει αναπνοη και να γραφει στο τεφτερακι του "καντε κατι να σταματησει το μαρτυριο"και εσυ να κοιτας σαν μαλακας? στο γυρισμο σπιτι δεν προσεξα και κοπανησα ενα κοπροσκυλο και αρχισε ενας λαπας σαν εσενα να φωναζει και να βριζει..αλλα φωναζετε και βριζετε με τον ιδιο τροπο οταν το σαθρο συστημα υγειας της ελλαδας στερει απο φαρμακα και κρεβατια για παιδια που εχουν ογκολογικα προβληματα? στο λεω ξεκαθαρα..δεν ειμαι βιαιος ανθρωπος πιστευω οτι καθε ζωντανο πλασμα πρεπει να το σεβομαστε αλλα μεχρι εκει...δεν μπορω να καθομαι να ασχολουμαι με τον καθε τυχαρπαστο που ειδε ενα κοπροσκυλο στο δρομο και μπαινει εδω και τσιριζει σαν παιδακι που του εκλεψαν το παγωτο..παρε τηλ το δημο την επομενη φορα η ακομα καλυτερα παρε το πραμα στα χερια σου..παρε ενα φτυαρι και θαψτο αν ειναι νεκρο και τελειωσε η υποθεση γεια σου ρε μάγκα... καλά τα λες και προσθέτω: Επιτρέπεται να μην υπάρχουν κρεβάτια στην εντατική?
klainmaingr Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 εφοσον εισαι τοσο φιλοζωος να τα παρεις ολα τα αδεσποτα σπιτι σου η να ψαξεις να βρεις υπηρεσια που να τα μαζευει τα νεκρα κλπ...αλλα θεματα που μας προσβαλλουν σαν ανθρωπους ειναι το ασφαλιστικο,το ντοπαρισμα,η ανεργια...το οτι ενας σκυλος τον μαζεψε ενα αυτοκινητο//νταλικα κλπ δεν νομιζω οτι ειναι θεμα του φορουμ...τα αγαπω τα σκυλια δεν λεω αλλα να πεφτουμε σε τετοια σημεια υπερβολης ειναι χαζο,βλακωδες,ηλιθιο...το πολυ-πολυ να επερνες τηλ το δημο να παει να το μαζεψει...αν κανω ενα μπλογκ και αρχισω και γραφω σημεια-τερατα του ελληνικου δημοσιου συστηματος υγειας και τι περναω στο νοσοκομειο καθε μερα εδω στο κρατος που ειμαι? πριν 3 μερες χασαμε ενα κοριτσακι 16 χρονων απο λευχεμια...3 μερες παλευε στην κυριολεξια να παρει αναπνοη και να γραφει στο τεφτερακι του "καντε κατι να σταματησει το μαρτυριο"και εσυ να κοιτας σαν μαλακας? στο γυρισμο σπιτι δεν προσεξα και κοπανησα ενα κοπροσκυλο και αρχισε ενας λαπας σαν εσενα να φωναζει και να βριζει..αλλα φωναζετε και βριζετε με τον ιδιο τροπο οταν το σαθρο συστημα υγειας της ελλαδας στερει απο φαρμακα και κρεβατια για παιδια που εχουν ογκολογικα προβληματα? στο λεω ξεκαθαρα..δεν ειμαι βιαιος ανθρωπος πιστευω οτι καθε ζωντανο πλασμα πρεπει να το σεβομαστε αλλα μεχρι εκει...δεν μπορω να καθομαι να ασχολουμαι με τον καθε τυχαρπαστο που ειδε ενα κοπροσκυλο στο δρομο και μπαινει εδω και τσιριζει σαν παιδακι που του εκλεψαν το παγωτο..παρε τηλ το δημο την επομενη φορα η ακομα καλυτερα παρε το πραμα στα χερια σου..παρε ενα φτυαρι και θαψτο αν ειναι νεκρο και τελειωσε η υποθεση Ότι και να πώ είναι λίγο. Θα συμφωνήσω μεν με τον Lucifer οτι δεν χρειάζεται εφόσον σε αγχώνει το επάγγελμα σου να βγαίνεις στους δρόμους και να βαράς σκυλιά... Αλλα θα συμφωνήσω και με εσένα στο οτι υπάρχουν ΠΟΛΥ πιο σοβαρά προβλήματα στα οποία ο κόσμος αδιαφορεί... H λύση που παραθέτεις στο τέλος είναι και η λογική.. και κάπου εκεί τελειώνει το νταβαντούρι.. δεν θα του κάνουμε και μνημόσυνο...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 στο γυρισμο σπιτι δεν προσεξα και κοπανησα ενα κοπροσκυλο και αρχισε ενας λαπας σαν εσενα να φωναζει και να βριζει..αλλα φωναζετε και βριζετε με τον ιδιο τροπο οταν το σαθρο συστημα υγειας της ελλαδας στερει απο φαρμακα και κρεβατια για παιδια που εχουν ογκολογικα προβληματα? Βασικά όπως είπα και πριν όλα είναι σχετικά! Αν ας πούμε ο σκύλος που χτύπησες από ΔΙΚΟ σου λάθος ήταν δικός μου, όχι απλά θα φώναζα αλλά θα φρόντιζα να έχεις την τύχη του! Αυτό που δεν μπορείτε να κατάλαβετε είναι το γεγονός πως ακόμη και ένας σκύλος ο οποίος ζει με μια οικογένεια, αποτελεί ΚΟΜΑΤΙ της και είναι λογικό να αντιμετωπίζεται αντίστοιχα από τα μέλη της! Την επόμενη φορά δηλαδή που θα χάσετε άλλο ένα μικρό παιδί, να περιμένουμε πως πάνω στη αγανάκτησή σου θα πατήσεις και κανέναν πεζό και δεν θα το καταλάβεις καν? Αρκετά με τις αμπελο-φιλοσοφίες και τις δακρύβεχτες αναλύσεις!
pappous_soulis Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Καλά,εδώ μερικούς αιώνες πριν λέγανε ότι οι γυναίκες δεν έχουν ψυχή,πόσο μάλλον τα ζώα..
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 δε μπορω να φανταστω κανεναν ''ανθρωπο'' που αδιαφορει για ενα ζωο ακομα και θεωρητικα (πχ σε μια συζητηση σε φορουμ) να ειναι πιο ανθρωπος σε ο,τι αφορα προβληματα συνανθρωπων μας. η αδιαφορια ειναι το σκαλοπατι στο οποιο πατουν και οι αρρωστοι εκεινοι που βασανιζουν και σκοτωνουν ανυπερασπιστα πλασματα. απο αδιαφορους και αρρωστους σαδιστες δε νομιζω πως περιμενει κανεις ανθρωπια. μονο ομερτα μεταξυ τους μπορουν να εχουν αυτα τα οντα.
χάπι Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 "Μπορούμε να κρίνουμε την καρδιά ενός ανθρώπου από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στα ζώα." Μανωλάκης Kant Καλά,εδώ μερικούς αιώνες πριν λέγανε ότι οι γυναίκες δεν έχουν ψυχή,πόσο μάλλον τα ζώα.. Τότε οι γάτες θεωρούνταν εφτάψυχες. Τότε οι γάτες λατρεύονταν σα θεές. Οι γάτες δε θα το ξεχάσουν ποτέ αυτό...
nikos_e34 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 αγαπητε λουσιφερ δεν κανω το επαγγελμα μου δικαιολογια ουτε ειπα οτι βγηκα στο δρομο για να σκοτωσω κατι ενα σκυλο,γατα κλπ..αλλο ηθελα να πω αλλο καταλαβατε εσεις...το οτι υπαρχουν αλητες που κοιτανε πως και πως να σκοτωσουν ενα σκυλο η μια γατα μου προκαλει αηδια οπως εκεινο το τσογλανι που εβγαλαν στις ειδησεις με το τηγανιτο το λαδι...ηθελα να δωσω εμφαση στο γεγονος οτι ημουν σκεφτικος και το ειδα τον σκυλακο να πεταγεται και τον πατησα ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ!Δεν προλαβα να πατησω φρενο...στεναχωρηθηκα για το σκυλι αλλα πιο πολυ στεναχωρηθηκα για τον προφυλακτηρα του αυτοκινητου και εκανα το σταυρο μου που δεν ηταν καποιο παιδακι..αυτο ηθελα να πω ελπιζω να καταλαβατε πλεον...παιδια και μεγαλους χανουμε καθε μερα φιλε μου και δεν ειναι αμπελοφιλοσοφια αλλα καθημερινοτητα και δεν χτυπαω ουτε κοιμαμαι ορθιος πανω στο τιμονι...το αν το σκυλι το σκοτωσα απο λαθος δικο μου δεν μπορω να πω αλλα οταν ενας σκυλος κυκλοφορει χωρις αλυσιδα και ο ιδιοκτητης του "σαχλαμαριζεται"και δεν εχει το σκυλι υπο την επιβλεψη του και καποια στιγμη σου πεταγεται μπροστα σου ε τοτε ο ιδιοκτητης του ειναι για σφαλιαρες διοτι οπως ενα μικρο παιδι ετσι και τα ζωα δεν εχουν αισθηση του κινδυνου,το καταλαβαινεις??? επισης μεχρι τωρα δεν εχει τυχει να καβαλαω πεζοδρομια και να κυνηγαω σκυλακια η γατακια για να τα σκοτωσω...καταλαβαινεις δλδ οτι ολο το βαρος αν οχι το πλειστο πεφτει επανω στον ιδιοκτητη του που οφειλει να το προσεχει και να το εχει υπο την επιτηρηση του...αμπελοφιλοσοφιες και δακρυβρεχτα επομενως τα λες εσυ φιλε μου οχι εγω και το αν θα μοιραστω την τυχη του σκυλου δεν θα το ελεγα διοτι αν δω ενα υστερικο ατομο να ερχεται καταπανω μου το πολυ πολυ φωναζω και την αστηνομια και σου κανω και μυνηση διοτι ερχεσαι καταπανω μου με απειλητικες διαθεσεις και χρηζεις ψυχιατρικης παρακολουθησης διοτι για ενα σκυλο η γατα εισαι ετοιμος να αφαιρεσεις η να βλαψεις ανθρωπινη ζωη...και θα μου πληρωσεις και τα εξοδα επισκευης του αυτοκινητου και αυτο επειδη απο δικο σου φταιξιμο αφησες το σκυλακι να τρεχει δεξια και αριστερα... δεν μπορω να πω οτι ειμαι φιλοζωος διοτι δεν εχω καποιο ζωακι σπιτι και δεν εχω την ορεξη να παρω διοτι δεν μου φτανει ο χρονος και για να μην το εχω να παιδευετε και εγω καταδικαζω τετοια βαρβαροτητα προς τα ζωα αλλα ηθελα να σας επιστησω την προσοχη οτι υπαρχουν και αλλα πιο σοβαρα πραγματα απο το να ασχολιουμαστε με αυτα...επισης χαρακτηρισμοι του στυλ "υπανθρωπος κλπ" δεν νομιζω οτι ολοι οσοι χτυπησαμε ζωο με το αυτοκινητο το καναμε επιτηδες ...αυτα ειχα να πω...καλη σας μερα! ΥΓ. τωρα διαβασα το ποστ μου και εβγαλα και εγω το ιδιο νοημα...χαχαχαχ το εσκισα το συντακτικο τελειως...πανω στη βιασυνη να γραψω τοτε βγηκε το νοημα οτι οταν χανω ασθενη παω και σκοτωνω ζωα! παιδια σορρυ συντακτικο λαθος αλλο ηθελα να γραψω αλλο βγηκε...στην εκθεση ημουν σκραπας το ξερω
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 αγαπητε λουσιφερ δεν κανω το επαγγελμα μου δικαιολογια ουτε ειπα οτι βγηκα στο δρομο για να σκοτωσω κατι ενα σκυλο,γατα κλπ..αλλο ηθελα να πω αλλο καταλαβατε εσεις...το οτι υπαρχουν αλητες που κοιτανε πως και πως να σκοτωσουν ενα σκυλο η μια γατα μου προκαλει αηδια οπως εκεινο το τσογλανι που εβγαλαν στις ειδησεις με το τηγανιτο το λαδι...ηθελα να δωσω εμφαση στο γεγονος οτι ημουν σκεφτικος και το ειδα τον σκυλακο να πεταγεται και τον πατησα ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ!Δεν προλαβα να πατησω φρενο...στεναχωρηθηκα για το σκυλι αλλα πιο πολυ στεναχωρηθηκα για τον προφυλακτηρα του αυτοκινητου και εκανα το σταυρο μου που δεν ηταν καποιο παιδακι..αυτο ηθελα να πω ελπιζω να καταλαβατε πλεον...παιδια και μεγαλους χανουμε καθε μερα φιλε μου και δεν ειναι αμπελοφιλοσοφια αλλα καθημερινοτητα και δεν χτυπαω ουτε κοιμαμαι ορθιος πανω στο τιμονι...το αν το σκυλι το σκοτωσα απο λαθος δικο μου δεν μπορω να πω αλλα οταν ενας σκυλος κυκλοφορει χωρις αλυσιδα και ο ιδιοκτητης του "σαχλαμαριζεται"και δεν εχει το σκυλι υπο την επιβλεψη του και καποια στιγμη σου πεταγεται μπροστα σου ε τοτε ο ιδιοκτητης του ειναι για σφαλιαρες διοτι οπως ενα μικρο παιδι ετσι και τα ζωα δεν εχουν αισθηση του κινδυνου,το καταλαβαινεις???επισης μεχρι τωρα δεν εχει τυχει να καβαλαω πεζοδρομια και να κυνηγαω σκυλακια η γατακια για να τα σκοτωσω...καταλαβαινεις δλδ οτι ολο το βαρος αν οχι το πλειστο πεφτει επανω στον ιδιοκτητη του που οφειλει να το προσεχει και να το εχει υπο την επιτηρηση του...αμπελοφιλοσοφιες και δακρυβρεχτα επομενως τα λες εσυ φιλε μου οχι εγω και το αν θα μοιραστω την τυχη του σκυλου δεν θα το ελεγα διοτι αν δω ενα υστερικο ατομο να ερχεται καταπανω μου το πολυ πολυ φωναζω και την αστηνομια και σου κανω και μυνηση διοτι ερχεσαι καταπανω μου με απειλητικες διαθεσεις και χρηζεις ψυχιατρικης παρακολουθησης διοτι για ενα σκυλο η γατα εισαι ετοιμος να αφαιρεσεις η να βλαψεις ανθρωπινη ζωη...και θα μου πληρωσεις και τα εξοδα επισκευης του αυτοκινητου και αυτο επειδη απο δικο σου φταιξιμο αφησες το σκυλακι να τρεχει δεξια και αριστερα... δεν μπορω να πω οτι ειμαι φιλοζωος διοτι δεν εχω καποιο ζωακι σπιτι και δεν εχω την ορεξη να παρω διοτι δεν μου φτανει ο χρονος και για να μην το εχω να παιδευετε και εγω καταδικαζω τετοια βαρβαροτητα προς τα ζωα αλλα ηθελα να σας επιστησω την προσοχη οτι υπαρχουν και αλλα πιο σοβαρα πραγματα απο το να ασχολιουμαστε με αυτα...επισης χαρακτηρισμοι του στυλ "υπανθρωπος κλπ" δεν νομιζω οτι ολοι οσοι χτυπησαμε ζωο με το αυτοκινητο το καναμε επιτηδες ...αυτα ειχα να πω...καλη σας μερα! ΥΓ. τωρα διαβασα το ποστ μου και εβγαλα και εγω το ιδιο νοημα...χαχαχαχ το εσκισα το συντακτικο τελειως...πανω στη βιασυνη να γραψω τοτε βγηκε το νοημα οτι οταν χανω ασθενη παω και σκοτωνω ζωα! παιδια σορρυ συντακτικο λαθος αλλο ηθελα να γραψω αλλο βγηκε...στην εκθεση ημουν σκραπας το ξερω Κοίτα, αν ο ιδιοκτήτης του ζώου είναι ανεύθυνος, οκ έχεις το δίκιο με το μέρος σου. Αν όμως ο ιδιοκτήτης βρίσκεται σε ένα πάρκο με πεζόδρομο γύρω γύρω και είτε αφήσει για λίγο το σκύλο, είτε τον έχει με το επεκτεινόμενο λουράκι και εσύ καβαλήσεις τον πεζόδρομο με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή και το χτυπήσεις, τότε ...δε σε παίρνει! Τι περιμένεις τότε να σου πει? "Ντάξει ρε φίλε, no problem ένας σκύλος ήταν"? Προφανώς θα αντιδράσει όπως και αν χτυπούσες ένα άλλο μέλος της οικογένειάς του (και πίστεψέ με, δεν θα προλάβαινες να καλέσεις την αστυνομία ). Επίσης εκτός από τα ζώα με ιδιοκτήτες, υπάρχουν και χιλιάδες άλλα αδέσποτα ή ακόμη και άλλα που ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον και μερικές φορές βρίσκονται στο δρόμο μας. Αλήθεια όταν χτύπησες το σκύλο με το αμάξι σου, πέρα από τη στεναχώρια σου για τον προφυλακτήρα, έκανες κατί άλλο? πχ τον μάζεψες? τον πέταξες στα σκουπίδια, τον έβαλες στην άκρη? ή απλά συνέχισες βρίζοντας αφήνοντας το ζώο να απλωθεί σε όλο το οδόστρωμα? Αν έκανες το τελευταίο, να σου θυμίσω πως κάπως έτσι θα αντέδρασαν πριν μερικές μέρες, οι διερχόμενοι οδηγοί στον Κηφισό με αποτέλεσμα μια γυναίκα να βρεθεί σε κομματάκια σε μια απόσταση εκατοντάδων μέτρων...
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Πάντως δεν προξενεί αηδία μόνο εκεινο το τσογλανι που εβγαλαν στις ειδησεις με το τηγανιτο το λαδι αλλά κι αυτός :στο γυρισμο σπιτι δεν προσεξα και κοπανησα ενα κοπροσκυλο (για να γίνει μετά από μια σελίδα) ηθελα να δωσω εμφαση στο γεγονος οτι ημουν σκεφτικος και το ειδα τον σκυλακο να πεταγεται (για να καταλήξει η αναγούλα με το) στεναχωρηθηκα για το σκυλι αλλα πιο πολυ στεναχωρηθηκα για τον προφυλακτηρα του αυτοκινητου Κρίμα που ο λαπάς ήταν λαπάς.
vision Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 αγαπητε λουσιφερ δεν κανω το επαγγελμα μου δικαιολογια ουτε ειπα οτι βγηκα στο δρομο για να σκοτωσω κατι ενα σκυλο,γατα κλπ..αλλο ηθελα να πω αλλο καταλαβατε εσεις...το οτι υπαρχουν αλητες που κοιτανε πως και πως να σκοτωσουν ενα σκυλο η μια γατα μου προκαλει αηδια οπως εκεινο το τσογλανι που εβγαλαν στις ειδησεις με το τηγανιτο το λαδι...ηθελα να δωσω εμφαση στο γεγονος οτι ημουν σκεφτικος και το ειδα τον σκυλακο να πεταγεται και τον πατησα ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ!Δεν προλαβα να πατησω φρενο...στεναχωρηθηκα για το σκυλι αλλα πιο πολυ στεναχωρηθηκα για τον προφυλακτηρα του αυτοκινητου και εκανα το σταυρο μου που δεν ηταν καποιο παιδακι..αυτο ηθελα να πω ελπιζω να καταλαβατε πλεον...παιδια και μεγαλους χανουμε καθε μερα φιλε μου και δεν ειναι αμπελοφιλοσοφια αλλα καθημερινοτητα και δεν χτυπαω ουτε κοιμαμαι ορθιος πανω στο τιμονι...το αν το σκυλι το σκοτωσα απο λαθος δικο μου δεν μπορω να πω αλλα οταν ενας σκυλος κυκλοφορει χωρις αλυσιδα και ο ιδιοκτητης του "σαχλαμαριζεται"και δεν εχει το σκυλι υπο την επιβλεψη του και καποια στιγμη σου πεταγεται μπροστα σου ε τοτε ο ιδιοκτητης του ειναι για σφαλιαρες διοτι οπως ενα μικρο παιδι ετσι και τα ζωα δεν εχουν αισθηση του κινδυνου,το καταλαβαινεις???επισης μεχρι τωρα δεν εχει τυχει να καβαλαω πεζοδρομια και να κυνηγαω σκυλακια η γατακια για να τα σκοτωσω...καταλαβαινεις δλδ οτι ολο το βαρος αν οχι το πλειστο πεφτει επανω στον ιδιοκτητη του που οφειλει να το προσεχει και να το εχει υπο την επιτηρηση του...αμπελοφιλοσοφιες και δακρυβρεχτα επομενως τα λες εσυ φιλε μου οχι εγω και το αν θα μοιραστω την τυχη του σκυλου δεν θα το ελεγα διοτι αν δω ενα υστερικο ατομο να ερχεται καταπανω μου το πολυ πολυ φωναζω και την αστηνομια και σου κανω και μυνηση διοτι ερχεσαι καταπανω μου με απειλητικες διαθεσεις και χρηζεις ψυχιατρικης παρακολουθησης διοτι για ενα σκυλο η γατα εισαι ετοιμος να αφαιρεσεις η να βλαψεις ανθρωπινη ζωη...και θα μου πληρωσεις και τα εξοδα επισκευης του αυτοκινητου και αυτο επειδη απο δικο σου φταιξιμο αφησες το σκυλακι να τρεχει δεξια και αριστερα... δεν μπορω να πω οτι ειμαι φιλοζωος διοτι δεν εχω καποιο ζωακι σπιτι και δεν εχω την ορεξη να παρω διοτι δεν μου φτανει ο χρονος και για να μην το εχω να παιδευετε και εγω καταδικαζω τετοια βαρβαροτητα προς τα ζωα αλλα ηθελα να σας επιστησω την προσοχη οτι υπαρχουν και αλλα πιο σοβαρα πραγματα απο το να ασχολιουμαστε με αυτα...επισης χαρακτηρισμοι του στυλ "υπανθρωπος κλπ" δεν νομιζω οτι ολοι οσοι χτυπησαμε ζωο με το αυτοκινητο το καναμε επιτηδες ...αυτα ειχα να πω...καλη σας μερα! ΥΓ. τωρα διαβασα το ποστ μου και εβγαλα και εγω το ιδιο νοημα...χαχαχαχ το εσκισα το συντακτικο τελειως...πανω στη βιασυνη να γραψω τοτε βγηκε το νοημα οτι οταν χανω ασθενη παω και σκοτωνω ζωα! παιδια σορρυ συντακτικο λαθος αλλο ηθελα να γραψω αλλο βγηκε...στην εκθεση ημουν σκραπας το ξερω πέστα ρε φίλε (και για αυτό το post και για το προηγούμενο) γιατί μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν. Νομίζουν οτι το κατοικίδιο τους έχει πάντα δίκιο. Πήγαν ποτέ να δώσουν αίμα για συνάνθρωπό τους είτε συγγενή, είτε φίλο, είτε είτε είτε; Αν πήγαν μπράβο τους, αλλά μερικοί και μερικές μόνο αχ τι ωραίο σκυλάκι ξέρουν να λένε. Στα νοσοκομεία κάθε μέρα ζητούν αίμα και κάναμε θέμα γιατί δεν μάζεψε ο δήμος (ή έστω κάποιος οδηγός) ένα σκύλο. Οι λακούβες που είναι διάσπαρτες με το κιλό σε κάθε χιλιόμετρο και δεν φαίνονται δεν μας νοιάζει. Εκεί δεν ψάχνουμε για τηλέφωνα... κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αν ανέβει το αμάξι στο πεζοδρόμιο και χτυπήσει κατοικίδιο, φταίει ο οδηγός, αν πεταχτεί στο δρόμο ξαφνικά φταίει το κατοικίδιο και βασικά αυτός που το έχει (πληρώνει και τις ζημιές) αν δεν είναι αδέσποτο. Κανείς δεν είπε οτι υπάρχουν άνθρωποι που τηρούν τους κανόνες υγιεινής με τα παντός είδους ζωάκια τους (που στο κάτω κάτω πολλά είναι και χαριτωμένα) αλλά υπάρχουν και άλλοι που δεν τηρούν βασικά πράγματα. Κανείς δεν κυνηγάει κατοικίδια στο δρόμο, 1ον) γιατί θα γίνει ζημιά στο αμάξι που σημαίνει έξοδα και 2ον) έχουμε σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε από το να χαλάσουμε το χρόνο μας σε συνεργεία και ότι συνεπάγεται μια σύγκρουση με κατοικίδιο/αδέσποτο. Κάποιοι που θεωρούν μέλος της οικογένειάς τους και το κατοικίδιο (που σημαίνει οτι το αφήνει να κοιμάται στα σεντόνια του και να ξαπλώνει στο σαλόνι του μετά τη βόλτα ή του πλένει πρώτα τα πόδια; α είπαμε δεν έχουν τρίχες τα ζώα), εντάξει, ελεύθερη χώρα είμαστε ο καθένας έχει άλλα μέτρα και σταθμά για τον όρο υπερβολή.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 πέστα ρε φίλε (και για αυτό το post και για το προηγούμενο) γιατί μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν. Νομίζουν οτι το κατοικίδιο τους έχει πάντα δίκιο. Πήγαν ποτέ να δώσουν αίμα για συνάνθρωπό τους είτε συγγενή, είτε φίλο, είτε είτε είτε; Αν πήγαν μπράβο τους, αλλά μερικοί και μερικές μόνο αχ τι ωραίο σκυλάκι ξέρουν να λένε. Στα νοσοκομεία κάθε μέρα ζητούν αίμα και κάναμε θέμα γιατί δεν μάζεψε ο δήμος (ή έστω κάποιος οδηγός) ένα σκύλο. Οι λακούβες που είναι διάσπαρτες με το κιλό σε κάθε χιλιόμετρο και δεν φαίνονται δεν μας νοιάζει. Εκεί δεν ψάχνουμε για τηλέφωνα... κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αν ανέβει το αμάξι στο πεζοδρόμιο και χτυπήσει κατοικίδιο, φταίει ο οδηγός, αν πεταχτεί στο δρόμο ξαφνικά φταίει το κατοικίδιο και βασικά αυτός που το έχει (πληρώνει και τις ζημιές) αν δεν είναι αδέσποτο. Κανείς δεν είπε οτι υπάρχουν άνθρωποι που τηρούν τους κανόνες υγιεινής με τα παντός είδους ζωάκια τους (που στο κάτω κάτω πολλά είναι και χαριτωμένα) αλλά υπάρχουν και άλλοι που δεν τηρούν βασικά πράγματα. Κανείς δεν κυνηγάει κατοικίδια στο δρόμο, 1ον) γιατί θα γίνει ζημιά στο αμάξι που σημαίνει έξοδα και 2ον) έχουμε σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε από το να χαλάσουμε το χρόνο μας σε συνεργεία και ότι συνεπάγεται μια σύγκρουση με κατοικίδιο/αδέσποτο. Κάποιοι που θεωρούν μέλος της οικογένειάς τους και το κατοικίδιο (που σημαίνει οτι το αφήνει να κοιμάται στα σεντόνια του και να ξαπλώνει στο σαλόνι του μετά τη βόλτα ή του πλένει πρώτα τα πόδια; α είπαμε δεν έχουν τρίχες τα ζώα), εντάξει, ελεύθερη χώρα είμαστε ο καθένας έχει άλλα μέτρα και σταθμά για τον όρο υπερβολή. Χμ πλεον είναι σίγουρος πως ο σκύλος που είχες κάποτε ...υπέφερε! Πάμε παρακάτω τώρα... Που λες, οι άρρωστοι συνανθρωποι, οι λακούβες, το ασφαλιστικό, ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ κλπ κλπ είναι μέρος του κόσμου στον οποίο ζούμε και οφείλουμε να νοιαζόμαστε για το σύνολό τους. Το ότι κάποιος πεθαίνει σε ένα νοσοκομείο, δεν είναι λόγος εγώ να αγαπώ λιγότερο το σκύλο μου! Προφανώς έχεις αναπτύξει δικές σου θεωρίες και νομίζεις πως αυτό είναι και η πραγματικότητα! BTW, ο σκύλος μου κοιμάται και στα σεντόνια, και στον καναπέ στο σαλόνι και ΝΑΙ μετά τη βόλτα που καθαρίζω και τα πόδια, βλέπεις κάπου κάτι το εξωφρενικό? Επίσης εσύ όταν ξαπλώνεις σε άσπρα σεντόνια δεν αφήνεις καμία τρίχα (εκτός και αν κάνεις χαλάουα ή είσαι ημίθεος που δεν ανήκει στα ΤΡΙΧΩΤΑ ζώα)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.