Προς το περιεχόμενο

Νεκρος ΣΚΥΛΟΣ και αδιαφορια ....

axaxouxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εσύ βλέπω πρέπει να έχεις εκτοξευτεί από μόνος σου και βρίσκεσαι "Ανάμεσα σε Άρη και Αφροδίτη" από ότι λες.

Ευτυχώς που συνεχώς απομακρύνεσαι...

Ωραίος.

Μολίς επιβεβαίωσες ένα στοίχημα που έβαλα με τον εαυτό μου.

Να τονίσω καθώς απομακρύνεσαι (η κίνηση είναι σχετική κι έχει να κάνει με τον παρατηρητή), ότι αν έκανες λίγο τον κόπο να σκεφτείς τί ακριβώς βρίσκεται μεταξύ

Άρη κι Αφροδίτης, μάλλον δεν θα την θεωρούσες τόσο πετυχημένη την μεταφορά σου.

Και 2 συμβουλές : 1ον κάνε μια κουβέντα με κτηνίατρο, αν θέλεις οι δηλώσεις σου να έχουν βάση και να μην είναι απλά απόψεις. 2ον, εύχομαι να μην σου τύχει να σε δαγκώσει σκύλος και να πάρεις σβάρνα τα φαρμακεία για ΕΜΒΟΛΙΟ. Μέγα λάθος.

* billdanos , μην τον ( ; ) φρικάρεις, γιατί αν συνειδητοποιήσει ότι ούτε ο ίδιος ( ; ) ξέρει τί αρρωστιές μπορεί να κουβαλάει/-ήσει, μπορεί να μην χαϊδέψει ποτέ ούτε το ίδιο του ( ; ) το παιδί...

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επίσης ο σωστός ιδιοκτήτης σκύλου φροντίζει να τον έχει εμβολιασμένο και να έχει βάλει το μεταλλικό ταμπελάλι με τον τελευταίο εμβολιασμό στο κολλάρο του. Επίσης και ένας άνθρωπος που θα έρθει να χαιδέψει το παιδάκι σου, δεν ξέρεις τι έχει πιάσει πριν ή τι αρρώστιες κουβαλάει!

παραβλέπω τα "διάφορα" σχόλιά σου, δεν έχει νόημα να τα συνεχίσω ενώ θα ήταν πολύ εύκολο, αλλά θα υπάρξουν απαντήσεις επί απαντήσεων χωρίς να πιάσουμε την ουσία που είναι και το ζητούμενο.

κατ' αρχήν νομίζω δεν συμφωνείς ούτε εσύ, ούτε όσοι έχουν σκύλο, γάτα οτι ο σκύλος και η γάτα είναι ζώα. Αν δεν συμφωνείς δεν έχει νόημα να πάμε παραπέρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
παραβλέπω τα "διάφορα" σχόλιά σου, δεν έχει νόημα να τα συνεχίσω ενώ θα ήταν πολύ εύκολο, αλλά θα υπάρξουν απαντήσεις επί απαντήσεων χωρίς να πιάσουμε την ουσία που είναι και το ζητούμενο.

κατ' αρχήν νομίζω δεν συμφωνείς ούτε εσύ, ούτε όσοι έχουν σκύλο, γάτα οτι ο σκύλος και η γάτα είναι ζώα. Αν δεν συμφωνείς δεν έχει νόημα να πάμε παραπέρα.

Μου φαίνεται πως κάτι έχεις μπερδέψει-παρεξηγήσει! Ο σκύλος και η γάτα είναι ζώα, όπως επίσης είμαστε και εμείς (και δεν το λέω υποτιμητικά). Τώρα αν εσύ πιστεύεις πως εμείς οι ζωόφιλοι παίζουμε σκάκι με το σκύλο μας, είναι δικό σου πρόβλημα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω!

Για τα υπόλοιπα που δεν θέλεις να απαντήσεις, μπορώ ανά πάσα στιγμή να σε ενημερώσω για το τι λένε οι γιατροί σχετικά με τις εγγύους, τις γάτες κλπ. Ενημερωτικά να σου πω απλά πως ένα 40% του συνολικού πληθυσμού, έχει προσβληθεί από τοξοπλάσμα, χωρίς απαραίτητα να έχει γάτο στο σπίτι!

B)

B)

Δημοσ.
* billdanos , μην τον ( ; ) φρικάρεις, γιατί αν συνειδητοποιήσει ότι ούτε ο ίδιος ( ; ) ξέρει τί αρρωστιές μπορεί να κουβαλάει/-ήσει, μπορεί να μην χαϊδέψει ποτέ ούτε το ίδιο του ( ; ) το παιδί...

Τι στοχευμένος παραλληλισμός.... το παιδί του και το σκυλί του...

Δημοσ.
Ωραίος.

Μολίς επιβεβαίωσες ένα στοίχημα που έβαλα με τον εαυτό μου.

Να τονίσω καθώς απομακρύνεσαι (η κίνηση είναι σχετική κι έχει να κάνει με τον παρατηρητή), ότι αν έκανες λίγο τον κόπο να σκεφτείς τί ακριβώς βρίσκεται μεταξύ

Άρη κι Αφροδίτης, μάλλον δεν θα την θεωρούσες τόσο πετυχημένη την μεταφορά σου.

Και 2 συμβουλές : 1ον κάνε μια κουβέντα με κτηνίατρο, αν θέλεις οι δηλώσεις σου να έχουν βάση και να μην είναι απλά απόψεις. 2ον, εύχομαι να μην σου τύχει να σε δαγκώσει σκύλος και να πάρεις σβάρνα τα φαρμακεία για ΕΜΒΟΛΙΟ. Μέγα λάθος.

είναι γρίφος όντως! μάλλον στο φεγγάρι πρέπει να βρίσκεσαι. στη γη αποκλείεται.

• Super Moderators
Δημοσ.
είναι γρίφος όντως! μάλλον στο φεγγάρι πρέπει να βρίσκεσαι. στη γη αποκλείεται.

Πάρε και κάτι σχετικό!

moro.jpg

B)

Δημοσ.

Ο φόβος φίλε klainmaingr, μπορεί να φυλάει τα έρημα, αλλά καίει και τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Και η αρρωστοφοβία είναι δηλωμένη πάθηση και όχι απλά ένας ( στοχευμένος ; ! ; ) παραλληλισμός.Συνήθως πάει χέρι-χερι με την αμάθεια ή έστω την ημιμάθεια, αλλά και όχι μόνο.

vision, u have a lack of it.

Δημοσ.
Μου φαίνεται πως κάτι έχεις μπερδέψει-παρεξηγήσει! Ο σκύλος και η γάτα είναι ζώα, όπως επίσης είμαστε και εμείς (και δεν το λέω υποτιμητικά). Τώρα αν εσύ πιστεύεις πως εμείς οι ζωόφιλοι παίζουμε σκάκι με το σκύλο μας, είναι δικό σου πρόβλημα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω!

οκ αν πιστεύεις οτι είμαστε ζώα ούτε εγώ μπορώ να σε βοηθήσω.

Για τα υπόλοιπα που δεν θέλεις να απαντήσεις, μπορώ ανά πάσα στιγμή να σε ενημερώσω για το τι λένε οι γιατροί σχετικά με τις εγγύους, τις γάτες κλπ. Ενημερωτικά να σου πω απλά πως ένα 40% του συνολικού πληθυσμού, έχει προσβληθεί από τοξοπλάσμα, χωρίς απαραίτητα να έχει γάτο στο σπίτι!

για ποια υπόλοιπα δε θέλω δεν κατάλαβα.

για το μεγαλύτερο ποσοστό να σε ενημερώσω φταίνε οι γάτες. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις γάτα στο σπίτι. Επαφή με γάτα αρκεί.

• Super Moderators
Δημοσ.
οκ αν πιστεύεις οτι είμαστε ζώα ούτε εγώ μπορώ να σε βοηθήσω.

για ποια υπόλοιπα δε θέλω δεν κατάλαβα.

για το μεγαλύτερο ποσοστό να σε ενημερώσω φταίνε οι γάτες. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις γάτα στο σπίτι. Επαφή με γάτα αρκεί.

Ναι που είναι το περίεργο, είμαστε ζωά θηλαστικά που είναι το υποτιμητικό???

Και κοίτα τώρα μπας και μάθεις μερικά πράγματα για τα "βρωμο"γατα:

"Το τοξόπλασμα μπορεί να προκαλέσει αποβολή του εμβρύου, αν η γυναίκα προσβληθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Για να προσβληθεί όμως ο άνθρωπος από το τοξόπλασμα, θα πρέπει να καταπιεί τη μολύνουσα μορφή του παρασίτου, την οποία αποβάλλει η γάτα με τα κόπρανά της. Η εκδοχή αυτή είναι πρακτικώς αδύνατη, καθώς όλοι λίγο πολύ έχουμε υιοθετήσει στην καθημερινή μας ζωή κάποιες βασικές συνθήκες υγιεινής. Αν η γάτα μας τρώει μόνο μαγειρευτό σπιτικό φαγητό ή τυποποιημένα σκευάσματα του εμπορίου (ξηρά τροφή / κονσέρβες), δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Αντί λοιπόν να στρέφουμε τα πυρά μας εναντίον του χαριτωμένου τετράποδου, καλό θα ήταν να πλένουμε και να καθαρίζουμε σχολαστικότερα τα λαχανικά που προορίζονται για ωμές σαλάτες. Γνωρίζατε ότι το 95% των περιστατικών τοξοπλάσμωσης στην Ελλάδα «τσίμπησαν» την ασθένεια με αυτόν τον τρόπο;"

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathcommon_2_08/11/2003_1281473

B)

Συνεπως δε φταίει η γάτα αλλά ο βρωμιάρης της γειτονιάς! :P

Δημοσ.
Ο φόβος φίλε klainmaingr, μπορεί να φυλάει τα έρημα, αλλά καίει και τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Και η αρρωστοφοβία είναι δηλωμένη πάθηση και όχι απλά ένας ( στοχευμένος ; ! ; ) παραλληλισμός.Συνήθως πάει χέρι-χερι με την αμάθεια ή έστω την ημιμάθεια, αλλά και όχι μόνο.

δε μου λες, εκεί που βρίσκεσαι (στη γη είπαμε αποκλείεται), adsl έχεις ή pstn;

πως τα κατάφερες από τόσο μακριά να γράφεις τόσο γρήγορα. adsl αλλιώς δεν εξηγείται.

• Super Moderators
Δημοσ.
οκ αν πιστεύεις οτι είμαστε ζώα ούτε εγώ μπορώ να σε βοηθήσω.[...]

Εσύ δηλαδή τι πιστεύεις; Ότι δεν είμαστε ζώα; Τι είμαστε, robot; Ή Daleks; :lol:

Δημοσ.

vision, u have a lack of it.

Δεν μιλάμε για φόβο φυσικά ούτε για υπερβολικούς/υπερβολικές που χοροπηδάνε όταν βλέπουν ένα σκυλάκι...

Αλλα και εγώ δεν θα άφηνα τη γυναίκα μου π.χ. να παίζει με το "χ" γατί που μπορεί να είχαμε αν ήταν έγγυος.. Απλά για να είμαι σίγουρος... Δεν σημαίνει πως είμαι αρρωστοφοβικός.. Απλά προσέχω...

Δημοσ.

O "φοβικός" της παρέας δεν είσαι εσύ klainmaingr.

vision, βρίσκεσαι σε καλό δρόμο : χρησιμοποιείς σκέψη , και φτάνεις σε λογικά συμπεράσματα.

Δημοσ.
Ναι που είναι το περίεργο, είμαστε ζωά θηλαστικά που είναι το υποτιμητικό???

Και κοίτα τώρα μπας και μάθεις μερικά πράγματα για τα "βρωμο"γατα:

"Το τοξόπλασμα μπορεί να προκαλέσει αποβολή του εμβρύου, αν η γυναίκα προσβληθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Για να προσβληθεί όμως ο άνθρωπος από το τοξόπλασμα, θα πρέπει να καταπιεί τη μολύνουσα μορφή του παρασίτου, την οποία αποβάλλει η γάτα με τα κόπρανά της. Η εκδοχή αυτή είναι πρακτικώς αδύνατη, καθώς όλοι λίγο πολύ έχουμε υιοθετήσει στην καθημερινή μας ζωή κάποιες βασικές συνθήκες υγιεινής. Αν η γάτα μας τρώει μόνο μαγειρευτό σπιτικό φαγητό ή τυποποιημένα σκευάσματα του εμπορίου (ξηρά τροφή / κονσέρβες), δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Αντί λοιπόν να στρέφουμε τα πυρά μας εναντίον του χαριτωμένου τετράποδου, καλό θα ήταν να πλένουμε και να καθαρίζουμε σχολαστικότερα τα λαχανικά που προορίζονται για ωμές σαλάτες. Γνωρίζατε ότι το 95% των περιστατικών τοξοπλάσμωσης στην Ελλάδα «τσίμπησαν» την ασθένεια με αυτόν τον τρόπο;"

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathcommon_2_08/11/2003_1281473

B)

Συνεπως δε φταίει η γάτα αλλά ο βρωμιάρης της γειτονιάς! :P

εσύ κοίτα καλύτερα μπας και ανοίξει το μυαλό σου. Για του λόγου το αληθές θα σε παραπέμψω στη σελίδα που πήρες τη φωτογραφία που έστειλες. Διαβάζουμε και τη σελίδα, ολόκληρη, όχι παίρνουμε μόνο τις φωτογραφίες και απομονώνουμε οτι μας βολεύει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν μιλάμε για φόβο φυσικά ούτε για υπερβολικούς/υπερβολικές που χοροπηδάνε όταν βλέπουν ένα σκυλάκι...

Αλλα και εγώ δεν θα άφηνα τη γυναίκα μου π.χ. να παίζει με το "χ" γατί που μπορεί να είχαμε αν ήταν έγγυος.. Απλά για να είμαι σίγουρος... Δεν σημαίνει πως είμαι αρρωστοφοβικός.. Απλά προσέχω...

Μα αυτό λέμε! Ειναι λογικό μια έγγυος να μην έρχεται σε επαφή με ένα αδέσποτο γατί! Αν όμως αυτό ζει μαζί τους και τρέφεται σωστά, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μολύνσης!

Τώρα βέβαια έχουμε ξεφύγει αρκετά από το θέμα (τι πρωτότυπο) αλλά να αναφέρω και κατι ασχετο-σχετικό που διάβασα τελευταία:

Έλεγε λοιπόν μια έρευνα που λεδειξε πως τα παιδιά που μεγάλωναν σε "αποστειρωμένο" περιβάλλον και οι γονείς τους δεν τα άφηναν να εκτεθούν σε μέρη με πολύ κόσμο, σε εφωτερικούς χώρους κλπ (ή ακόμη όσοι δεν τα έστελναν στα προνήπια για αυτούς τους λόγους), είχαν πολλαπλάσιες πιθανότητες μεγαλώνοντας να αποκτήσουν κάποια μορφή άσθματος ή αλλεργίας. Ενώ τα υπόλοιπα παιδία που μεγάλωναν πιο χαλαρά ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση μιας και είχαν αναπτύξει τα σωστά αντισώματα!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...