Προς το περιεχόμενο

Νεκρος ΣΚΥΛΟΣ και αδιαφορια ....

axaxouxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδή ως είθισται, ξεκινάει ένα θέμα, και κύριος οίδε που θα "πάει", έτσι μία από τα ίδια και εδώ.

Και ενώ λοιπόν το θέμα ήταν "Χτυπάει κάποιος ένα ζωτανό, και αντί να το στέρξει είτε έστω να το απομακρύνει/ειδοποιήσει να το απομακρύνουν" , βγαίνει η επισήμανση ότι εφ' όσον προξενεί το ζώο το ατύχημα, κοιτάμε τον άνθρωπο.

Μέχρι εδώ "καλά".

Αλλά ρωτάω εγώ (συνεχίζοντας την τάση προς εξυπνάδες) : Πόσα σκυλιά/γάτες κυκλοφορούν μηχανοκίνητα δίτροχα/τερτράτροχα, χωρίς να έχουν την απαιτούμενη ικανότητα; Κανένα βεβαίως. Τί πα' να πει αυτή η εξυπνάδα; Πα' να πει ότι οι περιπτώσεις που ένα ζωντανό προξενεί ατύχημα/δυστύχημα είναι ελάχιστες. Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι ότι αυτό είναι που πάει αδιάβαστο.Οπότε σαν να γυρίζει το θέμα σε γενίκευση, λες και πίσω από κάθε σκοτωμένο ζώο που βλέπουμε στος δρόμους, βρίσκεται ένα ατύχημα το οποίο ΑΥΤΟ προκάλεσε. Ούτως, το κάτωθι σχόλιο πάει αδιάβαστο :

Ακολούθως, μετασχηματίζεται η δήλωση "δεν είμαι ενάντια στα ζώα", σε αχαρακτήριστη έταιρη δήλωση και για 'μένα είναι απορίας άξιο που δεν υπήρξε σχολιασμός στον όρο "κωλόσκυλο". Προσωπικά (έχοντας υπάρξει "θύμα" ο ΙΔΙΟΣ παρόμοιου συμβάντος με μηχανή και γάτα - άρα δικαιούμαι δια να ομιλώ), εξεγείρομαι και δηλώνω απερίφραστα πως δεν πρόκειται ποτέ εν γνώσει μου να κάτσω να πιω μπύρες με τον πρότερο δηλωσία.

Διότι όπως ανέφερε και άλλος, πέσαν οι μάσκες και φαίνεται τί ρόλο βαράει ο καθ' ένας (πάντα σε πλαίσια έκφρασης απόψεων).

Τώρα θα μου πεις, "κλάιν μάιν άμα δεν πιείς μπύρες μαζί μου, άσε που ούτ' εγώ γουστάρω", πράγμα αναμενόμενο και αποδεκτό.

Αλλά επειδή γενικώς μου την έδωσε, και βασισμένος ΚΑΙ σ' αυτή τη δήλωση να το συνεχίσω και να πω ότι μ' αυτό το δεδομένο, ποιός ξέρει τί ρόλο βάραγε ο εν λόγω οδηγός.Ξέρουμε όλες τις εκφάνσεις; Μάλλον όχι. Μας δικαιολογεί άρα να πάρουμε το μέρος των συγγενών του σκύλου, και να τον αποκαλέσουμε "κωλο-οδηγό;". Λογικά ναι.

Θα αλλάξω άποψη μόνο όταν συνειδητοποιήσω ότι υπάρχει εκτεταμένη συνωμοσία και συμμορίες από κωλόσκυλα και κωλόγατα λυμαίνονται τις ζωές φιλήσυχων και συνειδητοποιημένων οδηγών κι ανθρώπινων πλασμάτων, που έχουν τον νου τους στον δρόμο, το πόδι τους στο φρένο, την συνείδησή τους σε λογικά όρια ταχύτητας, το στόμα τους μακρυά από από κινητά, αλκοόλ, πεολειξίες και άλλα συναφή.

Δεν πρόκειται περί προσωπικής επίθεσης, έτσι γιατί μ' αρέσει να εξηγούμαι.

Πρόκειται για γενικό συφίλιασμα γιατί η εμπειρία μου μου λέει ότι κατά βάση έχουμε να κάνουμε όχι με κωλόζωα, αλλά με κωλανθρώπους.

+100000000000000000000

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χτύπησες άνθρωπο, σκύλο, περιστέρι, whatever? είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ώς λογικό όν να σταματήσεις και να κάνεις ότι μπορείς για να βοηθήσεις, ότι και αν σημαίνει αυτό.

Επειδή μου έχει τύχει να χτυπήσω σκύλο σε ταξίδι μου στην επαρχία, βράδυ, σήκωσα γή και ουρανό να βρω έναν κτηνίατρο (του έκανε ευθανασία τελικά καθώς δεν είχε ελπίδα).

Ούτε μια στιγμή δε κάθησα να σκεφτώ την ζημιά στο αμάξι μου... στ' @@ μου, μια ψυχή έφυγε και ήμουν και εγώ κομμάτι του grand plan του θανάτου του.

Κανείς δεν αναφέρεται στο ΓΙΑΤΙ υπάρχουν παντού αδέσποτα απο τον καιρό που μπορώ να θυμηθώ .

Κανείς δε αναφέρεται στο ότι ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ευρώπη (και την έχω γυρίσει σχεδόν όλη) δεν βλέπεις την κατάσταση αυτή με τα αδέσποτα/νεκρά ζώα παντού στους δρόμους-εθνικές. Φταίει μόνο το κράτος? ή μήπως φταίμε και εμείς που τα βλέπουμε σα "κωλόσκυλα"/"κωλόζωα"?

Αυτο θα πει ΑΞΙΑ στην ΖΩΗ

+100000000000000000000

Δημοσ.

Πάντως klainmaingr, εκτός του περιστατικού με τη γάτα που ανέφερα, μου έχουν τύχει τα εξής αξιομνημόνευτα : ΑΦΟΥ μου την έχουν πέσει δυο σκυλιά με την μηχανή (εγώ οδηγούσα, όχι τα σκυλιά), και στην προσπάθεια να τους την κάνω, πέφτω σύντομα σε στροφή, κι ως είθισται στις στροφές, έκοψα ταχύτητα. Ίσα -ίσα για να μ' αρπάξει εκείνο το μαλακισμένο απ' το πόδι, και παρα λίγο να φετιαστώ πάνω σε στροφή, κι ένας θεός ξέρει τί τριαξονική νταλίκα μπορεί να έπαιρνε την στροφή από την άλλη! Μια άλλη φορά, νύχτα (όχι στροφή, αλλά χιόνια), άλλα δυο να μου έχουν κάνει παρόμοιο σκηνικό. Κωλόσκυλα κι αυτά, δε λέω, αν και όλοι ξέρουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σκυλιών που επιτίθενται σε ρόδες και τους αναβάτες των δεν χιμάνε σε πεζούς.

Όπως βλέπεις, είμαι "πολυ-παθώς".

Το θέμα όμως είναι ότι ΣΥΝΕΧΊΖΩ να πιστεύω ότι η πλειοψηφία των ατυχημάτων που "προξενεί" ένα ζωντανό, δεν καταλήγει παρά μόνο στον τερματισμό της ζωής αυτού, και κλασσικά στις όποιες υλικές ζημιές του οχήματος.Κι επαναλαμβάνω πως ΕΙΔΙΚΑ τα σκυλιά (κι ας είμαι "γατάς"), έχουν γενικά πολύ αναπτυγμένο το αίσθημα της προσοχής, κάτι που ούτε οι γάτες έχουν τόσο έντονο, ούτε οι κότες. Ουκ ολίγες φορές έχω πετύχει σκύλο να κόβει πρώτα δεξιά, μετά αριστερά κίνηση, και μετά να πάει να περάσει δρόμο (κάτι που αντιθέτως έχω επανειλημμένα παρατηρήσει πως οι άνθρωποι ασχέτως φύλλου,ηλικίας και διαστρωμάτωσης, το γράφουν κανονικά, πράγμα που η νοημοσύνη τους θα έπρεπε να απαγορεύει). Ε λοιπόν παρ' ολ' αυτά αυτός ο σκύλος κάποια μέρα μάλλον θα πάει αδιάβαστος, γιατί όσο και να προσέχει, ζώο είναι, κι ο άλλος που έρχεται γκαζωμένος, ακόμα περισσότερο.

Και κάτι για το "παιχνίδι με τις λέξεις". Δε νομίζω ότι είναι κάτι αστείο. Έπεα πτερόεντα λέγαν οι άλλοι, και μπορεί μέχρι ένα σημείο να ισχύει, αλλά νομίζω ότι γενικά είναι δηλωτικές του τί υπάρχει κάτω από αυτές.

Και μπορεί να καταλαβαίνω και την οργή σου που κόντεψε να πάθει μέχρι και την "μέγιστη ζημιά" ο αδερφός σου, αλλά δεν δικαιολογείται,ΟΧΙ να τα αποκαλείς, αλλά να τα ΒΛΕΠΕΙΣ ως "κωλόσκυλα"...

Τουλάχιστον όχι μέχρι τη μέρα που όπως είπα θα αποκαλυφθεί συνωμοσία των τετράποδων εις βάρος των κωλο-εποχούμενων...

Δημοσ.
Τις απαντήσεις για το δήμο και την φιλοζωική τις διάβασες;Εφόσον σε καίει τόσο πολύ θα έπρεπε ήδη να έχεις πάρει και να τους πείς να το μαζέψουν. Αν δεν το έχεις κάνει σημαίνει οτι είσαι τόσο υπεύθυνος όσο και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι που αδιαφόρησαν.

Δεν είπε κανείς να πάς να το πάρεις με αυτοκίνητο...

(Σ.σ: απο ότι φαίνεται το διάβασα...)

edit: Κοίτα να δείς τι βγάζει το google αν γράψεις "φιλοζωική τηλέφωνο"

http://www.filozoiki.gr/

ΓΡΑΦΕΙΟ: Τ.Θ. 120, Τ.Κ. 194 00, Κορωπί

Τηλ.: 210 6020.202 Fax: 210 6021.353

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Τ.Θ. 120, Τ.Κ. 194 00, Κορωπί

Τηλ.: 210 6020.202, 210 6626.061, Fax: 210 6021.353

ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Αγίων Αναργύρων 34, 11144, Νέα Χαλκηδόνα

Τηλ.: 210 2531.977, 210 2581.391, Fax: 210 2531.977

Ευχαριστω ....

Πηρα τηλεφωνο εκει και μου ειπαν να απευθυνθω στον δημο

Σε ποιον δημο υπαγεται το σημειο αυτο (Π. Ραλλη & Κηφησου) ???

Και που μπορουμε να βρουμε πληροφοριες ?

Δημοσ.

δεν έχετε καταλάβει μερικοί πολλά πράγματα και λέτε λέτε χωρίς να σκέφτεστε.

ο σκύλος είναι ζώο, όχι άνθρωπος.

η γάτα είναι ζώο, όχι άνθρωπος.

ο λύκος είναι ζώο, όχι άνθρωπος.

το λιοντάρι είναι ζώο, όχι άνθρωπος.

επειδή λοιπόν τυχαίνει ο σκύλος και η γάτα να μην τρώνε ανθρώπους, αλλά αντίθετα το λιοντάρι και ο λύκος να τρώνε, είναι φίλοι τα πρώτα και τα άλλα δύο εχθροί;

αν χτυπούσατε κάτι από τα 2 τελευταία θα τα πηγαίνατε στον κτηνίατρο ή μήπως θα φοβόσασταν μήπως φάνε κανα κομματάκι σας στο δρόμο;

ας μη λέμε λοιπόν οτι μας καπνίσει.

κανείς δεν κυνηγάει στο δρόμο ζώα να σκοτώσει, αυτά λειτουργούν ως ζώα που είναι, νομίζουν οτι κάτι προστατεύουν, νομίζουν οτι ο δρόμος είναι χώρος τους, οτι εισερχόμαστε στο χώρο τους και πετάγονται όπου να'ναι.

πέραν της υλικής ζημιάς που μπορεί να προξενήσουν, μπορεί να προκαλέσουν και ζημιές στον ίδιο τον άνθρωπο με όσα επακόλουθα.

Οι ιδιοκτήτες τους λοιπόν θα πρέπει να είναι προσεκτικότεροι, να κυκλοφορούν πάντα με λουρί και με σακούλες και καθαριστικά και να μαζεύουν τα σκατά τους που έχουν γεμίσει τα πεζοδρόμια και αναγκάζονται οι πεζοί να κυκλοφορούν στο δρόμο με προφανή κίνδυνο.

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Ξέχασες ένα:

Ο άνθρωπος είναι ζώο.

• Super Moderators
Δημοσ.

επειδή λοιπόν τυχαίνει ο σκύλος και η γάτα να μην τρώνε ανθρώπους, αλλά αντίθετα το λιοντάρι και ο λύκος να τρώνε, είναι φίλοι τα πρώτα και τα άλλα δύο εχθροί;

αν χτυπούσατε κάτι από τα 2 τελευταία θα τα πηγαίνατε στον κτηνίατρο ή μήπως θα φοβόσασταν μήπως φάνε κανα κομματάκι σας στο δρόμο;

κανείς δεν κυνηγάει στο δρόμο ζώα να σκοτώσει, αυτά λειτουργούν ως ζώα που είναι, νομίζουν οτι κάτι προστατεύουν, νομίζουν οτι ο δρόμος είναι χώρος τους, οτι εισερχόμαστε στο χώρο τους και πετάγονται όπου να'ναι.

πέραν της υλικής ζημιάς που μπορεί να προξενήσουν, μπορεί να προκαλέσουν και ζημιές στον ίδιο τον άνθρωπο με όσα επακόλουθα.

Οι ιδιοκτήτες τους λοιπόν θα πρέπει να είναι προσεκτικότεροι, να κυκλοφορούν πάντα με λουρί και με σακούλες και καθαριστικά και να μαζεύουν τα σκατά τους που έχουν γεμίσει τα πεζοδρόμια και αναγκάζονται οι πεζοί να κυκλοφορούν στο δρόμο με προφανή κίνδυνο.

Επίσης μια από τις συζητήσεις που δεν πρόκειται ποτέ να βγάλουμε άκρη...

Προφανώς και σε ένα ατύχημα με ένα ζώο, το τελευταίο που θα με απασχολούσε θα ήταν οι υλικές ζημιές! Έχει τύχει να είμαι μπροστά σε ατύχημα όπου τύπος με μια BMW του κουτιού παρέσυρε σκύλο 100 κιλών και του έφτασε η μηχανή στο τιμόνι, ενώ ο σκύλος σηκώθηκε και έφυγε... Και φυσικά το χάρηκα για τον οδηγό-ζώο μιας και οδηγούσε με ταχύτητα άνω των 100km μέσα σε πυκνοκατοικημένο χώρο!

Επίσης προσωπικά δεν θέλω να έχω καμία σχέση με ανθρώπους που σιχαίνονται τα ζώα και κατα συνέπεια δε δίνω δεκάρα για αυτούς. Τους ξεχωρίζω από μακριά κάθε φορά που βγάζω βόλτα τον Skippy (φωτό στο τέλος :-)) και με κοιτάζουν χλευάζοντας όταν μαζεύω τις ακαθαρσίες του φορώντας το γάντι μιας χρήσεως. Η ακόμα χειρότερα όταν έχουν και μικρά παιδιά και τα κάνουν σαν τα μούτρα τους με αποτέλεσμα όταν τα πλησιάζει ο σκύλος, τα μικρά να κάνουν σαν υστερικά και οι γονείς να ουρλιάζουν μην τυχόν και κολήσουν ...χολέρα!

Τώρα σχετικά με τα ανόητα διλλήματα για το αν θα τρέξει κάποιος να βοηθήσει τον άνθρωπο ή το ζώο και αυτό είναι σχετικό! Αν πχ την ώρα που είμαι βόλτα με το σκύλο μου στον πεζόδρομο του πάρκου, περάσει με 100km ένας με μηχανή και παρασύρει το σκύλο και τσακιστεί και ο ίδιος, προφανώς και θα ασχοληθώ πρώτα με το σκύλο μου και μετά με αυτόν (ειδικά αν δεν πάθει και κάτι σοβαρό ο οδηγός, τότε είναι που θα "ασχοληθώ" λίγο περισσότερο μαζί του :devil: ).

Αυτά! Πάρτε και μερικές φωτό του θηρίου να έχετε να γουστάρετε!

2270474597_17bbb5635d.jpg

2270473939_b88372a5a0.jpg

2269397656_0d23e2fa59.jpg

PS: Την επόμενη φορά θα σας πω πως έβαλα μέσα στο smart έναν ρινόκερο που χτύπησα στην Πανεπιστημίου!

B)

2270474597

Δημοσ.

...Συγνώμμη δηλαδή ρε συ vision...Αλλά τί vision είχες όταν τα έγραφες αυτά ;

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν έχεις δει ΠΟΤΕ (μη σου πω να είσαι και συνεπιβάτης...) "άνθρωπο" να έχει βάλει ΣΗΜΑΔΙ γάτα (κυρίως, διότι ο σκύλος ως γνωστόν είναι πιο "επιζήμιος" στόχος ) ;

Δεν λέω ότι όλοι ξαμολιούνται τις Κυριακές για γάτες στις λεωφόρους αντί για λαγούς στο δάσος, αλλά ΚΑΝΕΙΣ ;;; (btw...που μένεις ; )

...κι αυτό το κομμάτι...παρακαλώ να πάει ξέχωρο από το υπόλοιπο post στα "Κουφά του Insomnia".

Eκτός του ότι δεν σκεφτόμαστε και του ότι λέμε ό,τι μας καπνίσει, μας λες κι όλας ότι ο Νο 1 παράγοντας επικινδυνότητας ως προς πρόκληση ατυχημάτων πεζών είναι το ότι έχουμε πήξει στο σκυλόσκατο...

Έχει κανείς κα' να τσιγάρο ; Απ' τ' άλλα λέω.

Nα κι ένα βιντεάκι για να χαρείτε (ακόμη κι οι γεροντοκόρες) ένα ζωντανό...

Δημοσ.

Η ακόμα χειρότερα όταν έχουν και μικρά παιδιά και τα κάνουν σαν τα μούτρα τους με αποτέλεσμα όταν τα πλησιάζει ο σκύλος, τα μικρά να κάνουν σαν υστερικά και οι γονείς να ουρλιάζουν μην τυχόν και κολήσουν ...χολέρα!

επειδή φαίνεται οτι δεν γνωρίζεις αρκετά πράγματα θα σου κάνω την εξής ερώτηση. Πες μου λοιπόν γιατί όλοι οι γιατροί του κόσμου λένε στις εγγύους όχι επαφή με γάτες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο φίλε. Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι και τα ζώα ζώα (το οτι υπάρχουν άνθρωποι που συμπεριφέρονται σαν ζώα δεν αλλάζει τη φυσική υπόστασή τους).

Επίσης σε έχει δαγκώσει σκύλος ποτέ είτε αδέσποτος είτε όχι; Δεν κάνεις εμβόλιο; που ξέρεις τι κουβαλάει ο κάθε σκύλος πάνω του και αν τον χαιδέψει ένα παιδάκι και βάλει τα χέρια του στο στόμα μετά...

λοιπόν μη λέμε οτι θέλουμε επειδή αγαπάμε τα ζώα.

κι εγώ τα αγαπάω και είχα σκύλο που τον πρόσεχα (όχι σε διαμέρισμα), αλλά μέχρι ενός σημείου.

PS: Την επόμενη φορά θα σας πω πως έβαλα μέσα στο smart έναν ρινόκερο που χτύπησα στην Πανεπιστημίου!

B)

P.S. εντάξει ωραίο το αστείο, αλλά επί της ουσίας δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το να γελάσουμε.

Να σου πω κι εγώ ένα. Γιατί δεν προτίμησες ρινόκερο αντί για σκύλο; Τρώει πολύ είναι ασύμφορος ε;

Δημοσ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν έχεις δει ΠΟΤΕ (μη σου πω να είσαι και συνεπιβάτης...) "άνθρωπο" να έχει βάλει ΣΗΜΑΔΙ γάτα (κυρίως, διότι ο σκύλος ως γνωστόν είναι πιο "επιζήμιος" στόχος ) ;

Δεν λέω ότι όλοι ξαμολιούνται τις Κυριακές για γάτες στις λεωφόρους αντί για λαγούς στο δάσος, αλλά ΚΑΝΕΙΣ ;;;

Εγώ πάντως ευτυχώς δεν έχει τύχει να δώ..

Και αν έβλεπα/ήξερα θα ήμουν ο πρώτος που θα τον άρχιζε στις σφαλιάρες...

Θέλω να πιστεύω οτι όταν μιλάμε για ανθρώπους μιλάμε για νοήμονα όντα και όχι πιο ζώα απο ζώα..

Μην φτάνουμε δλδ στο άλλο άκρο...

Δημοσ.
...Συγνώμμη δηλαδή ρε συ vision...Αλλά τί vision είχες όταν τα έγραφες αυτά ;

Δεν λέω ότι όλοι ξαμολιούνται τις Κυριακές για γάτες στις λεωφόρους αντί για λαγούς στο δάσος, αλλά ΚΑΝΕΙΣ ;;; (btw...που μένεις ; )

...κι αυτό το κομμάτι...παρακαλώ να πάει ξέχωρο από το υπόλοιπο post στα "Κουφά του Insomnia".

Eκτός του ότι δεν σκεφτόμαστε και του ότι λέμε ό,τι μας καπνίσει, μας λες κι όλας ότι ο Νο 1 παράγοντας επικινδυνότητας ως προς πρόκληση ατυχημάτων πεζών είναι το ότι έχουμε πήξει στο σκυλόσκατο...

Έχει κανείς κα' να τσιγάρο ; Απ' τ' άλλα λέω.

Εσύ βλέπω πρέπει να έχεις εκτοξευτεί από μόνος σου και βρίσκεσαι "Ανάμεσα σε Άρη και Αφροδίτη" από ότι λες.

Ευτυχώς που συνεχώς απομακρύνεσαι...

• Super Moderators
Δημοσ.
Πες μου λοιπόν γιατί όλοι οι γιατροί του κόσμου λένε στις εγγύους όχι επαφή με γάτες.

Επίσης σε έχει δαγκώσει σκύλος ποτέ είτε αδέσποτος είτε όχι; Δεν κάνεις εμβόλιο; που ξέρεις τι κουβαλάει ο κάθε σκύλος πάνω του και αν τον χαιδέψει ένα παιδάκι και βάλει τα χέρια του στο στόμα μετά...

λοιπόν μη λέμε οτι θέλουμε επειδή αγαπάμε τα ζώα.

κι εγώ τα αγαπάω και είχα σκύλο που τον πρόσεχα (όχι σε διαμέρισμα), αλλά μέχρι ενός σημείου.

P.S. εντάξει ωραίο το αστείο, αλλά επί της ουσίας δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το να γελάσουμε.

Να σου πω κι εγώ ένα. Γιατί δεν προτίμησες ρινόκερο αντί για σκύλο; Τρώει πολύ είναι ασύμφορος ε;

Μάθε πρώτα ακριβώς τι λένε οι γιατροί στις εγγύους για το "τοξόπλασμα" και μετά πες την εξυπνάδα! Και στο χωριό μου επίσης λέγανε πως όταν ο σκύλος ουρλιάζει ή τρίβει τον κώλο του κάτω, είναι σημάδι πως κάποιος θα πεθάνει και έτσι σκότωναν το σκύλο για να ...ξεγελάσουν τον Χάρο! B)

Επίσης ο σωστός ιδιοκτήτης σκύλου φροντίζει να τον έχει εμβολιασμένο και να έχει βάλει το μεταλλικό ταμπελάλι με τον τελευταίο εμβολιασμό στο κολλάρο του. Επίσης και ένας άνθρωπος που θα έρθει να χαιδέψει το παιδάκι σου, δεν ξέρεις τι έχει πιάσει πριν ή τι αρρώστιες κουβαλάει!

Τέλος δεν προτίμησα ρινόκερο γιατί πρώτον είναι παράνομη η εισαγωγή του και δεύτερον δεν χωρούσε στη μπανιέρα μου!

B)

Δημοσ.
Ευχαριστω ....

Πηρα τηλεφωνο εκει και μου ειπαν να απευθυνθω στον δημο

Σε ποιον δημο υπαγεται το σημειο αυτο (Π. Ραλλη & Κηφησου) ???

Και που μπορουμε να βρουμε πληροφοριες ?

Αχ αυτό το google...

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ

Μπιχάκη 8, 182 33, Αγ. Ι. Ρέντης

Τηλ.: 210 4825700, Fax: 210 4815676

e-mail: [email protected]

better:

http://www.dhmoi.gr/content.php?id=962&design=1&lang=hellenic&type=showmunicipality&show=contactlist

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...