klainmaingr Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Πόσα ευρώ ας πούμε κοστολογείς εσύ ένα σκύλο;Να ξέρω πόσο να σε κοστολογήσω στη συνέχεια. Όπως αναφέρω και στο τέλος της απάντησης μου... πολύ στενο συγγενικό μου πρόσωπο έτυχε να οδηγεί και να του πεταχτεί ένα κωλόσκυλο στο δρόμο. Στην προσπάθεια του να τον αποφύγει τον χτύπησε λίγο και έπεσε σε χωράφι. Πόσο με νοιάζει τι απέγινε ο σκύλος σε σχέση με τον αδερφό μου; ΚΑΘΟΛΟΥ. Αλλιώς: Αν ποτέ σε βγάλει σκύλος απο το δρόμο σου και σε πετάξει σε χωράφι/κιγκλίδωμα/άλλο αμάξι/μηχανάκι/άνθρωπο έλα γράψε μας μετά πόσο νοιάστηκες για τον σκύλο... Αποσμασματικές εξυπνάδες ξέρουμε όλοι να γράφουμε.. edit: Επίσης παρέλειψες το γεγονός οτι ο σκύλος πετάγεται πάνω σου και όχι εσύ πάνω στο σκύλο... Δεν περιμένω απο ένα τετράποδο να έχει τη λογική του πότε πρέπει να περάσει ένα δρόμο.. αλλα δεν θα κατηγορήσω και αυτόν που τον χτύπησε.. edit2: Επάνω στο θέμα. Ο συντάκτης του θέματος κάλλιστα θα μπορούσε να τηλεφωνήσει στον δήμο ο ίδιος την πρώτη φορά που το είδε.. Γιατί να περιμένουμε απο τους άλλους;
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Αμφιβάλλω. Επίσης εκτός αν ο αδερφός σου είναι Seat Cordoba, είσαι εκτός θέματος, εγώ αναφέρθηκα στην υλική ζημιά που αναφέρεις ως το αντίβαρο ενός τρακαρισμένου σκύλου.
klainmaingr Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Αμφιβάλλω. Επίσης εκτός αν ο αδερφός σου είναι Seat Cordoba, είσαι εκτός θέματος, εγώ αναφέρθηκα στην υλική ζημιά που αναφέρεις ως το αντίβαρο ενός τρακαρισμένου σκύλου. Αδιαφορώ. Η υλική ζημιά είναι μια παράπλευρη απώλεια που αποσμασματικά επέλεξες να απομονώσεις παραβλέποντας ας πούμε τις εκδορές και την πιθανότητα ο χ οδηγός σε μηχανάκι να είναι τώρα στα κυπαρίσσια. wtvr..
PavelX Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Αδιαφορώ.Η υλική ζημιά είναι μια παράπλευρη απώλεια που αποσμασματικά επέλεξες να απομονώσεις παραβλέποντας ας πούμε τις εκδορές και την πιθανότητα ο χ οδηγός σε μηχανάκι να είναι τώρα στα κυπαρίσσια. wtvr.. Εάν ο αδερφός σου χτυπήσει έναν περαστικό που "πετάχτηκε" μπροστά του, θα πεις: Πόσο με νοιάζει τι απέγινε ο περαστικός σε σχέση με τον αδερφό μου; ?? Όχι βέβαια. Αλλά για τον σκύλο θα το έλεγες. Yeah, that makes perfect sense.
klainmaingr Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Εάν ο αδερφός σου χτυπήσει έναν περαστικό που "πετάχτηκε" μπροστά του, θα πεις:[Β]Πόσο με νοιάζει τι απέγινε ο περαστικός σε σχέση με τον αδερφό μου;[/Β] ?? Όχι βέβαια. Αλλά για τον σκύλο θα το έλεγες. Yeah, that makes perfect sense. Φυσικά το να συγκρίνεις ανθρώπους με ζώα είναι λογικότατο... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ/ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ. ΔΙΝΩ προτεραιότητα όμως στην ανθρώπινη ζωή. Αν κάποιος απο εσάς κάνει το αντίθετο με γεια του με χαρά του... Το κακό είναι οτι έχουμε ξεφύγει τελείως ως συνήθως απο το θέμα..
PavelX Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 ΔΙΝΩ προτεραιότητα όμως στην ανθρώπινη ζωή. Αν κάποιος απο εσάς κάνει το αντίθετο με γεια του με χαρά του... προτεραιότητα θα πει ασχολούμαι πρώτα με το Α και μετά με το Β. Εσύ το Β, στην περίπτωσή μας ο σκύλος, το έχεις ΓΡΑΜΜΕΝΟ. Άρα δεν δίνεις προτεραιότητα, απλά θεωρείς τους ανθρώπους ανώτερους. Καλά τα πήγες.
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ρε αγόρι μου, ανέφερες ζημιά εκατοντάδων ευρώ ως λόγο να ξανασκεφτούμε το "καημένο το ζώο". Και αντί να σταθείς δίπλα σε αυτό και να πεις "ναι οκ, βάζω τα γκαφρά πάνω από ένα αδέσποτο, σόρρυ, έτσι είμαι" αρχίζεις και τα μαζεύεις όπως-όπως. Γκάνταλφ, τον παίρνει; Ο Γκάνταλφ λέει όχι.
axaxouxas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ρε παιδια αν δεν προστατευουμε τον παραγοντα που λεγεται ΖΩΗ στην περιπτωση μας (Σκυλι-γατι-πουλι-και οτι αλλο υπαρχει + τον ΑΝΘΡΩΠΟ) τοτε ειμαστε να μας κλαινε οι ΡΕΓΓΕΣ.... Αλλα ξεχασα εδω καταστρεψαμε τον Πλανητη που ζουμε ΕΜΕΙΣ και θα παραλαβουν τα παιδια των παιδιων μας γιατι βαλαμε ως πρωτευων παραγγων το ΧΡΗΜΑ .... ενω ΣΤΑΥΡΩΣΑΜΕ τον ΧΡΙΣΤΟ για δαυτο .... Ενταξει δεν λεω καλο το χρημα αλλα πρωτα η ΖΩΗ σε οποια μορφη κι αν ειναι .... Υγ. Ποιος ειναι ο ΓΚΑΝΤΑΛΦ ???
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ένας ΜΑΓΟΣ που ήταν με το ΠΛΕΥΡΟ των ΚΑΛΩΝ στον άρχοντα ΤΩΝ δαχτυλιδιών.
The_Judas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Εγώ πάτησα ένα μυρμήγκι με το αυτοκίνητο... ακόμη δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια... the horror... the horror.... Σοβαρά τώρα... σεβαστά τα δικαιώματα των ζώων άλλα μέχρι ενός σημείου. Αν κάποιος θέλει να το παίζει φιλόζωος να σέβεται τα δικαιώματα όλων των ζώων και να προσέχει να μην πατήσει κανένα φυτό, γιατί και αυτά ζωντανά είναι. Επίσης γιατί θεωρούμε δεδομένο οτι αυτός που χτύπησε τον σκύλο το έκανε επίτηδες? Αν ναι είναι καταδικαστέος, αλλιώς δεν θεωρώ οτι έπρεπε να πάρει τον σκύλο και να τον θάψει κιολας με δικά του έξοδα και με τιμές αρχηγού κράτους.
axaxouxas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Φιλε μου δεν ειμαι υπερβολικος .... δεν ειπα πουθενα για θαψιμο με τιμες .... Αλλα δεν νομιζεις οτι πρεπει να αναλαμβανει κανεις τις ευθυνες του ??? Αυτη την σταση εχεις για την αξια της ζωης ??? Δηλ. (μονο ο Ανθρωπος και ολα τα αλλα να πανε να Γ....Ν) Να λοιπον πως εχουμε φτασει μια ανασα απο την ολικη καταστροφη του ΠΛΑΝΗΤΗ μας Εγώ πάτησα ένα μυρμήγκι με το αυτοκίνητο... ακόμη δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια... the horror... the horror.... Φανταζομαι να σε κυνηγουν εκατομμυρια μυρμηγκια (κοκκινα) να σε φανε :lol:
klainmaingr Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 προτεραιότητα θα πει ασχολούμαι πρώτα με το Α και μετά με το Β. Εσύ το Β, στην περίπτωσή μας ο σκύλος, το έχεις ΓΡΑΜΜΕΝΟ. Άρα δεν δίνεις προτεραιότητα, απλά θεωρείς τους ανθρώπους ανώτερους. Καλά τα πήγες. ... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ! Αν είχες δίπλα δίπλα έναν άνθρωπο αιμόφυρτο και ένα σκυλί να αργοπεθαίνει τι θα έκανες; 1)Θα έβαζες γάζες στον σκύλο και θα άφηνες τον άλλο να ψοφάει; 2)Θα έτρεχες τον Άνθρωπο στο νοσοκομείο και "παράλληλα" θα σταματούσες και απο κάνα κτηνίατρο; 3)Θα πήγαινες τον άνθρωπο στο νοσοκομείο και μετά θα γυρνούσες να πάρεις και το σκύλο; 4)Θα χάζευες και θα περίμενες να δείς μήπως κάνει κάποιος κάτι; 5)Θα καθόσουν να έγραφες σε ένα φόρουμ πράγματα που "ντεμέκ" θα έκανες αλλα άμα σου έμπαινε το αυγό στον... θα έκανες την πάπια; Όποιος δεν έχει ζήσει ατύχημα μπορεί να λέει ότι θέλει... Στη δύσκολη στιγμή να δώ ποιος απο σάς θα είναι για να λέει εξυπνάδες και να αερολογεί (η να κλαίγεται το πιθανότερο)... Κάνα αυτοκίνητο καταστρέψαμε σήμερα; Δήθεν... Όλα τα παραπάνω εννοείται αναιρούνται αν απλά βρείς ένα σκύλο στο δρόμο να χαροπαλεύει.. (όταν δεν μπαίνει ο παράγοντας άνθρωπος)... εκεί πράττεις ανάλογα.. Αλλα να μου πείς ποιος έχασε την ανθρωπιά...
klainmaingr Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Ρε αγόρι μου, ανέφερες ζημιά εκατοντάδων ευρώ ως λόγο να ξανασκεφτούμε το "καημένο το ζώο". Και αντί να σταθείς δίπλα σε αυτό και να πεις "ναι οκ, βάζω τα γκαφρά πάνω από ένα αδέσποτο, σόρρυ, έτσι είμαι" αρχίζεις και τα μαζεύεις όπως-όπως. Γκάνταλφ, τον παίρνει; Ο Γκάνταλφ λέει όχι. Όταν θα δουλέυεις 5-6 μήνες αποκλειστικά και μόνο για να ξεπληρώσεις την ζημιά απο το αδέσποτο ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΗ(σίδερα) (δεν έχουν ασφαλιστικές απο όσο θυμάμαι) σφύρα μου κλέφτικα.. edit: axaxouxa εσύ ακόμα δεν μου εξήγησες (φιλόζωος ώντας) για ποιό λόγο δεν έκανες ΕΣΥ κάτι γι αυτό..
palawiaris Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Τι θα γίνει ρε παιδιά,θα πάει να το μαζέψει κανείς σας ή θα παριστάνετε τους φιλόζωους μόνο στα λόγια;Ή καλύτερα μόνο στα φόρουμ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.