Προς το περιεχόμενο

Νεκρος ΣΚΥΛΟΣ και αδιαφορια ....

axaxouxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) ουτε εγω θα το επερνα αλλα μιας και με παρομοιασατε οτι το σκυλι δεν με εκανε εντυπωση ποση εντυπωση θα μου εκανε ενα παιδακι δλδ εσεις που αγαπατε τα σκυλια αγαπατε πολυ περισοτερο απο μενα τα παιδια και σας εδωσα ενα παραδειγμα

2) απ'τα τοσα εκατομυρια σπερματοζωαρια εσυ ησουν το πιο εξυπνο απ΄ολα

3)τελος συζητησης καιρος να φορεσεις την κουκουλα να πας να καθαρισεις τα εξαρχεια απο τους λαθρομεταναστες δεν νομιζεις? παρε λευκη κελεμπια με λευκη κουκουλα θα σου παει πολυ

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tί να σου κάνω που ακόμα κι ένα φόρουμ έχει πιο πάνω από την τσίπα του προφυλακτήρα και ανέχεται να περιφέρεσαι. Έπρεπε να 'ταν άλλος στη θέση του λαπά όμως, γιατί από 'κει ήταν που πήρες αέρα ακόμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τελικά είναι τόσο δύσκολο να συνεχίσουμε μια κουβέντα χωρίς να βριστούμε?

B)

Έρχεται το κλείδωμα το βλέπω! :devil:

Δημοσ.
Tί να σου κάνω που ακόμα κι ένα φόρουμ έχει πιο πάνω από την τσίπα του προφυλακτήρα και ανέχεται να περιφέρεσαι. Έπρεπε να 'ταν άλλος στη θέση του λαπά όμως, γιατί από 'κει ήταν που πήρες αέρα ακόμα.

εγω πηρα αερα εσυ με το φιλο σου τον αχαχουχα δεν πηρατε φορα και οταν φτασετε στη μαντρα αττικης να δω τι θα κανετε :lol:

Δημοσ.
Τελικά είναι τόσο δύσκολο να συνεχίσουμε μια κουβέντα χωρίς να βριστούμε?

B)

Έρχεται το κλείδωμα το βλέπω! :devil:

Μα ρε συ billdanos, τί είναι τώρα αυτό, έκκληση για "ψυχραιμία" ;

Δεν σε καταλαβαίνω.

Κι ένα θέμα ΙΣΩΣ οφείλει να κλειστεί, αν γενικώς δεν προσφέρεται από τη φύση του για νορμάλ συνέχεια, ή αν οι συμμετέχοντες επιδίδονται συλλήβδην σε συμπεριφορά που παραβαίνει τους κανόνες του φόρουμ. Ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω πως θα έπρεπε να ήταν. Δεν βλέπω γιατί να κλειστεί εάν μεμονωμένα υπάρχει η εν λόγω παραβίαση. Υπάρχει άλλη διαδικασία νομίζω γι' αυτό.

Και για να το συνεχίσουμε, καλό θα ήταν αν κάποιος έχει πρόχειρα ένα link για το τί ακριβώς προβλέπεται νομικά για την περίπτωση που κάποιος εμπλέκεται σε ατύχημα με ζώο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Και για να το συνεχίσουμε, καλό θα ήταν αν κάποιος έχει πρόχειρα ένα link για το τί ακριβώς προβλέπεται νομικά για την περίπτωση που κάποιος εμπλέκεται σε ατύχημα με ζώο.

Paredwse??? (Θα κάνω αργότερα οικονομική ενίσχυση για τους ...καρχαρίες)

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Δεν είμαι πρόχειρος αλλά καλύτερα να διευκρινήσεις: τι ακριβώς ζητάς να μάθεις για να ξέρω τι θα ψάξω; :-)

Paredwse??? (Θα κάνω αργότερα οικονομική ενίσχυση για τους ...καρχαρίες)

B)

Το Shark Trust σε περιμένει - http://www.sharktrust.org/

Μπορείς να αρχίσεις από το petition: http://www.sharktrust.org/petition/

;)

Δημοσ.

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως μπορείς να καταλάβεις αν ένα σκυλί το χυπήσανε ή αν έχει πάθει ψωρίαση? Καταρχάς η ψωρίαση θα φαίνεται πάνω του?

• Super Moderators
Δημοσ.
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως μπορείς να καταλάβεις αν ένα σκυλί το χυπήσανε ή αν έχει πάθει ψωρίαση? Καταρχάς η ψωρίαση θα φαίνεται πάνω του?

Ε??? :rolleyes:

Μήπως να το πας στον κτηνίατρο???

:shifty:

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως να το πάω. Φαίνεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και απο το πρωί έχει έρθει κι κάθισε σε ένα μαγαζί απέναντι απο το σπίτι μου. Νιώθω ότι αν το ακουμπήσω θα πεθάνει απο τον πόνο. Το σκέφτομαι να το πάω αλλά δεν ξέρω πως.

Δημοσ.

Την Καλησπερα μου σε ΟΛΟΥΣ

Ζωοφιλους και μη ....

Παρεπιπτωντος το ΣΚΥΛΙ ειναι ΑΚΟΜΑ εκει ....

ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ & ΚΗΦΗΣΟΥ ΓΩΝΙΑ κατω απο την γεφυρα και μαλλον σε προχωρημενη αποσυνθεση

Καλα τοση αδιαφορια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για τους Ανθρωπους που πιθανον κινδυνευουν απο ΤΥΧΟΝ αρρωστιες τωρα ????

Δημοσ.

Ποια ειναι η μονη χωρα στην Ε.Ε που δεν εχει τον κλασικο μπογια?

Ποια ειναι η χειροτερη χωρα στην Ε.Ε

Και πολλα αλλα....

Απορω τι συζηταμε....

Σαν να λεμε γιατι στην ζιμπαμπουε ειναι χαλια τα παντα...

Δημοσ.

@ paredwse : Πολύ απλά, τί ΑΚΡΙΒΩΣ προβλέπει η νομοθεσία για την περίπτωση που κάποιος εμπλέκεται σε ατύχημα με ζώο.

Το ανάλογο δηλαδή του τί προβλέπεται από τη νομοθεσία όταν κάποιος εμπλέκεται σε ατύχημα με άνθρωπο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...