Προς το περιεχόμενο

Νεκρος ΣΚΥΛΟΣ και αδιαφορια ....

axaxouxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στην περιπτωση του εν λογω καλλιτεχνη ειναι ο ανθρωπος για το πεος...το ειδα το βιντεο και αηδιασα ε αυτος θελει σφαλιαρες και τσαπα στο κεφαλι δεν ειναι πραγματα αυτα...αλλα με το θεμα του αχαχουχα και του γουοσκλαουντ κλπ δεν ειμαι συμφωνος 100 τοις εκατο αλλα ενα μεγαλο ποσοστο με βρισκει συμφωνο οτι πρεπει να καλειται η αρμοδια υπηρεσια του δημου για να μαζευει αδεσποτα και σκοτωμενα...σε αλλο νημα ομως παρατηρω οτι τα ιδια ατομα που με "εφτυναν" υποστηριζουν οτι οι αλλοδαποι εφεραν ολη την εγκληματικοτητα στην ελλαδα εαν αυτο δεν ειναι σαθρο επειχηρημα τοτε τι να πω...επομενως ειχα δικιο οταν ελεγα οτι οι συγκεκριμενοι (οχι ολοι οι φιλοζωοι) συμπληρωνουν κενα στη ζωη τους και επιλυουν συμπλεγματα κατωτεροτητας με το να το "παιζουν"φιλοζωοι και επιτιθενται σε συνανθρωπους τους που δεν ειναι τοσο "μανιακοι" στο θεμα φιλοζωιας..παν μετρον αριστον ελεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι...τα αγαπαω τα ζωα ναι

οταν δω σκοτωμενο στο δρομο ναι το παραδεχομαι οτι δεν εκατσα να παρω τηλ την αρμοδια υπηρεσια του δημου δεν θα σας πω ψεματα αλλα μετα απο ενα τετοιο νημα θα το κανω

εαν κατα λαθος στο δρομο δω καποιο ζωακι χαμηλωνω ταχυτητα,κανω τους ελιγμους που πρεπει να κανω εαν ομως η ασφαλεια η δικη μου και των τριγυρω οδηγων δεν το επιτρεπει και δεν μπορεσω να αποφυγω τη συγκρουση τοτε θα το χτυπησω,δυστυχως...

φιλε αχαχουχα ντανο μανο κλπ λυστε τα κομπλεξ σας με τους συνανθρωπους σας..το οτι εχετε μια μανια με τα ζωα δεν μπορεις να την μοιραστεις σωνει και καλα με ολους και δεν εχετε το δικαιωμα να τους αποκαλειτε υπανθρωπους ,αλητες κλπ επειδη ετσι σας καπνισε εσας...σεβαστειτε τους συνανθρωπους σας για να σας σεβονται και αυτοι διοτι σε αλλο νημα δειξατε το αληθινο σας προσωπο ντεμεκ οπως λενε στην λαικη τα κομπλεξ σας αλλου εκει που σας παιρνει οχι μεσω ιντερνετ...καλη σας μερα

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν όσοι έχουν κατοικίδια, ξόδευαν τα λεφτά αυτά για να βοηθήσουν συνανθρώπους, ίσως και ο κόσμος να ήταν λίίίίίίγο καλύτερος.

οποτε ακομα και ενα αδεσποτο παιδι να υιοθετησει κανεις, δε λυνει το προβλημα, ετσι δεν ειναι? δεν το παμε λιγο παραπερα το θεμα? γιατι ο καθενας μας πρεπει να πληρωνει (μεσω του εθνικου συστηματος υγειας) τον πονο του καθε πικραμενου ζευγαριου που ενω εχει προβλημα θελει ντε και καλα να κανει ''δικο του'' παιδι, αντι να υιοθετησει ενα απο τα τοσα που ζουν μονα τους σε απαραδεκτες συνθηκες?

η συλλογιστικη σου αγαπητε κανει νερα. και το ερωτημα δεν ειναι αν οι φιλοζωοι ειναι πιο μαλακες απ τους αλλους που αξιολογουν τη λαμαρινα και τον προφυλακτηρα τους σαν τα πιο σημαντικα. το ερωτημα ειναι ενα (κατα τη γνωμη μου παντα): θα ηθελες κοντα σου ή κοντα στα παιδια σου εναν ''ανθρωπο'' που φολιαζει ζωα?

ολα ταλλα ειναι δυσκολο να τα κρινεις αλλα πολυ ευκολο να τα ομαδοποιεις. και αναμεσα στους ναζι υπηρχαν καλλιεργημενοι που δακρυζαν με βαγκνερ, και αναμεσα στους σαδιστες που κανουν τεχνη με το βασανισμο ζωων υπαρχουν φιλοτεχνοι, και αναμεσα στους λατρεις της λαμαρινας θα υπαρχουν ευαισθητοι. αλλα τι να το κανεις? πλαι μου δε θα τους ηθελα εγω τουλαχιστο. και μην εισαι απολυτος οτι οποιος νοιωθει την αναγκη να δωσει στοργη σε ενα αδεσποτο ειναι αρρωστος. θα στεναχωρηθεις πολυ οταν καταλαβεις ποσο λαθος εισαι.

Δημοσ.

φραντσεσκα το θεμα επειδη οντως το πατε παραπερα και δεν ξερετε ποτε να σταματησετε γιαυτο εχει καταντησει κουραστικο..τα φορουμ ειναι μεσο διαλογου και οχι επιθεσης στην προσωπικοτητα του αλλου και να βγαζουμε ετικετουλες τι ειναι ο ενας ναζι και ο αλλος σαδιστης...σας παρακαλω ξεφυγατε πολυ απο το θεμα και το τραβατε εκει ... το ενα θεμα δεν εχει σχεση με το αλλο...εσυ θα υιοθετουσες παιδακι αλλο?δλδ με την πρωτη φορα που θα αποτυγχανατε να κανετε παιδι με το συζυγο σου αμεσως βουρ για το ορφανοτροφειο?μηπως θα το διαλεγες κιολας? "α ναι θα ηθελα κοριτσακι ξανθο με γαλανα ματια χωρις αρρωστειες ελεγμενο και με ολα τα εμβολια" καταλαβες τωρα προς τα που παει η συζητηση?? εχω δουλεψει και σε ορφανοτροφειο και τα εβλεπα με τα ματια μου...το 100 τοις εκατο ηθελε καταλογο να διαλεξει σαν να αγοραζε ζαντες η προφυλακτηρα για το αμαξι....μη δινετε παραδειγματα οταν δεν μπορειτε να τα θεμελιωσετε με στοιχεια διοτι γινεστε γραφικοι

Δημοσ.

Ρε παιδιά για ποιους φιλόζωους μιλάμε τώρα…υπάρχουν τέτοιοι στην Ελλάδα?

Φιλόζωος είναι αυτός που θα κάνει έρευνες πάνω στα αποδημητικά, στις αρκούδες, θα προσπαθήσει να σώσει και να αισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για είδη υπό εξαφάνιση να γυρίζει ντοκιμαντέρ κτλ.

Όλοι αυτοί αγοράζουν ένα σκυλί εντύπωση θέλουν να κάνουν και να το παίξουν προχωρημένοι στους φίλους συγγενείς γκόμενους κτλ, και μόλις περάσει η μόδα και κάνουν το εφέ τους, μετά το πετάν στο δρόμο και έχει γεμίσει ο τόπος αδέσποτα.

Και δεν παίρνουν ότι νάναι σκυλί…το αγοράζουν να ναι μάρκας, επώνυμα σκυλιά ή τεσπα επιλέγουν την ράτσα. Είναι σα να λέω εγώ ότι είμαι φιλάνθρωπος αλλά δεν πλησιάζω Γύφτους, Μαύρους, Ινδούς Πακιστανούς, μόνο Άγγλους Γάλλους Πορτογάλους.

Καλά πάμε

χαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

το γελοιο της υποθεσης φιλε χιουστον δεν ειναι ποιος το παιζει κλπ...ο καθενας κανει κουμαντο στον εαυτο του δεν με ενδιαφερει εμενα τι κανει...εγω για μια κουβεντα να κανω σε νορμαλ πολιτισμενα πλαισια μπηκα να μπω οχι να μου κολλανε ετικετες ο καθε τυχαρπαστος τζιτζιφιογκος..το γελοιο ειναι οτι το παιζουν φιλοζωοι , αλλαζουν λογια δλδ αντι για σκυλος παιδι ,ριξανε και μια υιοθεσια μεσα ετσι για το κερασακι της τουρτας αλλα κανενας απο αυτους δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει τι ρολο βαραει ο καθενας...δουλεψα ενα χρονο σε ορφανοτροφειο και ερχονταν γονεις να παρουν παιδι για υιοθεσια και γυρναγαν τα δωματια να διαλεξουν...τα δε παιδακια με συνδρομο νταουν,κλαινεφελτερ,τερνερ,θαλασσαιμια κλπ ουτε καν γυρναγαν το κεφαλι να τα δουν...μονο εκαναν τσκ τσκ κριμα ρε παιδι μου και αντε στο επομενο κρεβατακι...για πες φραντσεσκα και αχαχουχα με το χερι στην καρδια θα τα περνατε αυτα τα παιδακια??? κοβω το κεφαλι μου οτι δεν θα τα περνατε...ετικετες δεν θα κολλησω ουτε θα επιτεθω τα συμπερασματα δικα σας

Δημοσ.

Και δε μιλάμε τώρα για σκυλιά με σύνδρομο ντάουν, κλαινεφελτερ κτλ. Μιλάμε για μια χαρά αδέσποτα, απόλυτα υγιή και δραστήρια.

Γιατί δεν υιοθετούν ένα από αυτά αφού είναι τόσο φιλόζωοι και τα αφήνουν να τα πατάνε τα αυτοκίνητα ?

Ρατσιστές του κερατα είναι.

Δημοσ.
Για διάβασε λίγο καλύτερα..

Δεν είπε κανείς οτι η συμπόνοια πάει μόνο στα δικά σας κατοικίδια, αλλα πηγάζει απο την επαφή σας με αυτά

Δεν χρειάζομαι να διαβάσω καλύτερα, μάλλον εσύ να προσέχεις τί γράφεις :

Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε παραπάνω, κάποιος που δεν είχε ποτέ του σκυλι/γατί (οι περισσότεροι που έχουν μεγαλώσει σε αστικό περιβάλλον) ΧΕΣΤΗΚΕ για τα σκυλιά/γατιά σε σύγκριση πάντα με εσάς που έχετε/είχατε/θα έχετε...

...και τί καταλαβαίνεις από αυτό που διαβάζεις παρεμπιπτόντως, διότι για ακόμη μια φορά, "δεν χρειάζομαι για να νοιαστώ για ένα καγκουρώ αν δω να το χτυπάει όχημα, να έχω προηγουμένως αναθρέψει/ζήσει από κοντά τα καγκουρώ". Συμπέρασμα, οι άνθρωποι είναι άνθρωποι, τα ζώα είναι ζώα, αλλά αμφότερα είναι ΠΛΑΣΜΑΤΑ και νιώθουν. Και ό,τι νιώθω για τα ΠΛΑΣΜΑΤΑ δεν το διακρίνω με βάση το στα πόσα πόδια περπατάει,ή αν χρησιμοποιεί αντίχειρες ή όχι, το τί βαθμό ευφυίας έχει,και αν μου είναι χρήσιμο ή όχι. Διάκριση όμως κάνω όταν το αγγίζει το μέγεθος της ζημιάς ενός προφυλακτήρα, δυσανάλογα με το μέγεθος του ζοριού που τραβάει αυτό το οποίο ευθύνεται για την ζημιά.

Η συμπεριφορά του κάθε ανθρώπου καθορίζεται απο τρομερά πολλούς παράγοντες. Η συμπεριφορά ενός ανθρώπου απέναντι στα ζώα επηρεάζεται πάρα πολύ απο το 'ιστορικό επαφής' του με αυτά.. Αν ένα παιδάκι το δαγκώσει ένας σκύλος όταν είναι 12, θα φοβάται και θα μισεί τα σκυλιά στην υπόλοιπη ζωή του... Αν δεν μπορείς να το κατανοήσεις αυτό, καλώς

κάποιος, κάπου είπε για ψυχολογικά...Ενδιαφέρον.

Τα πανό και τα πλακάτ που τονίζουν την αγάπη μου για τον προφυλακτήρα μόλις τα έβαλα στην αποθήκη. Αν ήθελα να καταθέσω τον εαυτό μου θα πήγαινα σε ψυχολόγο ή σε πνευματικό (ανάλογα με τις πεποιθήσεις). Το φόρουμ είναι κατα κανόνα χώρος διαλόγου.. ο διάλογος απο τα λίγα που ξέρω είναι ανταλλαγή απόψεων.. οι απόψεις αυτές μπορεί να αλλάξουν/ενισχύσουν τις δικές σου ή να περάσουν επιφανειακά αδιάφορες. Εσύ απο τα παραπάνω έγινες πιο αρνητικός απέναντι στους φαν του προφυλακτήρα όπως λές και εγώ αντίστοιχα βλέπω με πιο περίεργο μάτι πλέον τους απανταχού φανατικούς ζωόφιλους

1ον κανείς δεν σου απεύθυνε προσωπικά ότι την βρίσκεις με τον προφυλακτήρα σου.

2ον σε ψυχολόγο πάει κάποιος για να αντιμετωπίσει κάποιο θέμα του. Δεν πάει ούτε για να πιάσει ψιλοκουβέντα, ούτε για να κάνει καταθέσεις. Κι αν χρειάζεσαι εξήγηση τί εννοούσα με "κατάθεση εαυτού", το κάνω πιο καθαρό : Σ' ένα φόρουμ, αυτό που βλέπω εγώ, δεν γίνεται τίποτα περισσότερο από το να γράψει κάποιος. Ούτε θα χειροδικήσει, ούτε θα μεθύσει, ούτε θα χορέψει, ούτε θα μηνύσει, ούτε θα γαμ.... . Άρα το μόνο που θα γίνει θα είναι να περάσει το πνεύμα του.

Ή αλλιώς, θα καταθέσει τον εαυτό του. Αν τώρα τύχει και η κατάθεση αυτή επηρρεάσει με διάφορους τρόπους κάποιον άλλο που διαβάζει, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Κι αν δε ξεκινήσει κάποιος με ΣΚΟΠΟ να δει αλλαγές στον όποιο άλλο, τότε μιλάμε για πολύ μεγάλο ψώνιο (ενοχλητικό και επικίνδυνο ίσως μάλιστα)

Επίσης, προσωπικά δεν έχω δει κάτι "καινούριο" στη ζωή μου μέσα απ΄αυτό το θέμα, δεν έπεσα από τα σύννεφα, και δεν ενδυναμώθηκε καμμιά συμπάθεια ή αντιπάθειά μου σε κάτι γενικό.

Όσο για το ειδικό, κάτι είπα για μπύρες.

Κι αν εσύ βλέπεις πλέον με "πιο περίεργο μάτι" ανθρώπους

να εξεγείρονται στο άκουσμα του "προφυλακτήρα", κάτσε και δες τα με τον εαυτό σου.

Όσο για το κομμάτι όπου ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ότι δεν είσαι εκτός θέματος, και προχωράς με το να το στηρίζεις με το επιχείρημα πως "παρα-ασχολιόμαστε με τα ζώα" κι αφήνουμε στην άκρη τους ανθρώπους...ε, το λιγότερο που μπορώ να πω ότι για 'ΜΕΝΑ θέλει θράσος τέτοια δήλωση (...ναι θα ήταν πολύ καλύτερος με μια μαζική εξόντωση των απανταχού κατοικιδίων άπαξ' δια παντός, θα είχαμε περισσότερη "ζωή" να διαθέσουμε για τους ανθρώπους - δεν λέω ότι το προτείνεις, αλλά πως σου φαίνεται να το τραβήξουμε λίγο ; )

Και μόλις έφτασα στο τέλος αυτού που διάβαζα, κι απ' ότι φαίνεται...

Επιγραμματικά να πω ότι η διαφορά με τους ανθρώπους είναι ότι

α)καταννοούν πολύ περισσότερα από τα ζώα

β)μπορούν να λάβουν παιδεία

Αλλά μιας και φαίνεται πως η διαθεσή σου πλέον είναι απλά να παίξεις γράφοντας....

Αυτά.

Τώρα όσο για τον άλλον που έχει φτάσει στο σημείο ΚΑΙ να μαζεύει ό,τι βρει στο φόρουμ για να φτιάξει χάρτη προσωπικοτήτων ΚΑΙ να το μεταφέρει όπως νομίζει/τον βολεύει, για να στηρίξει το ντελίριό του (αλλιώς σύνδρομο καταδίωξης) (...που ελπίζω απλά να είναι ενοχικό σύνδρομο) όπου φαινομενικά τον φτύνουν, τον βρίζουν, τον αποκαλούν διάφορα, ΚΑΙ μιλάει και για συμπλέγματα, δυό κουβέντες, κι αυτές για το ΘΕΜΑ κι όχι για περεταίρω :

Ενδιαφέρσου, όπως λες, ΛΙΓΟ περισσότερο πλέον για τα ζωντανά/πεθαμένα που μοιράζονται τον χώρο που ζεις. Δε χρειάζονται πολλά. Ούτε θα στερήσεις από τους ανθρώπους την προσφορά έτσι, ούτε κακό πουθενά θα κάνεις. Μάλλον διάφορα καλά.

Και δεύτερον, αν τύχει να χτυπήσεις παρών μου ζωντανό και αρχίσεις τα περί προφυλακτήρα, να είσαι σίγουρος πως τα κόμπλεξ μου θα τα βγάλω και πέραν του ίντερνετ.

Χωρίς καφέδες και καλημέρες.

Δημοσ.

εγω με κομπλεξικους ανθρωπους δεν συναναστρεφομαι τους αποφευγω εαν ομως πρεπει σωνει και καλα να μου αποσπασουν την προσοχη τοτε θα σας "δωσω" οση προσοχη θελετε αλλα καλα θα ειναι να παρεις και παρεα διοτι η προσοχη μου ειναι πολυ μεγαλη για να την φας ολη εσυ :devil:

γινομαι υπερβολικος? δεν θα το ελεγα διαβαζοντας ολα τα παραπανω περι εξοντοσης ολων των κατοικιδιων...αλλα πως τα καταφερες να ξεφτιλισεις μια συζητηση που δεν ηταν αλλη απο το να υπαρχει υπηρεσια που να μαζευει τα αδεσποτα...εσεις ανακατεψατε παιδια,σκυλια,ναζι,σαδιστες,βιαστες,καλιτεχνες,παλαιστες,προφυλακτηρες και ζαντες...ολα τα εχει ο μπακτσες απὀτι βλεπω ..τεσπα προβλημα σας και σας ευχομαι χαμογελαστα καλη μερα :)

επισης εαν το ζωντανο σου βγει στο δρομο και το χτυπησω κατα λαθος εννοια σου και θα δειρω ασχημα το βοδι το αφεντικο του που το αμολησε χωρις αλυσιδα ΚΑΙ θα σε βαλω να μου πληρωσεις προφυλακτηρα capish?

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν όσοι έχουν κατοικίδια, ξόδευαν τα λεφτά αυτά για να βοηθήσουν συνανθρώπους, ίσως και ο κόσμος να ήταν λίίίίίίγο καλύτερος.

Για να θέσω το θέμα όπως θα το έθετε και ο αχαχούχας. Στην αφρική οι συνθήκες διαβίωσης είναι ΠΟΛΥ πιο τραγικές απο αυτές της γάτας και του σκύλου στην πόλη (πολύ ξεπεσμένο παράδειγμα..δεν βρίσκεις; ). Γιατί δεν στειρώνουν τους άντρες στην αφρική ή δεν βγάζουν την μήτρα απο τις γυναίκες; Η ακόμα καλύτερα γιατί δεν δίνουν όλα τα παιδάκια για υιοθεσία παίρνοντας τα απο τους γονείς τους; Ε φιλόζωοι;

Ότι μας βολεύει...

Αυτές οι απόψεις είναι μόνο για κάνουν εντύπωση και τίποτα περισσότερο! Να υποθέσω πως εσύ έκοψες τις βόλτες στις καφετέρειες και τα μισά γέυματα της ημέρας (μιας και μπορείς να ζήσεις και με τα μισά) και έδωσες τα χρήματα στις φιλανθρωπικές οργανώσεις? Επίσης δεν μπορεί ένας που έχει κατοικίδιο να βοηθάει και ανθρώπους που έχουν κάποιο πρόβλημα?

Τα υπόλοιπα που λες μοιάζουν με παραλήρημα! Δηλαδή οι φιλόζωοι είναι κάτι σαν το φαινόμενο της πεταλούδας? Παίρνει κάποιος ένα σκύλο στην Ελλάδα και ταυτόχρονα μια αφρικανή μένει έγγυος? ;)

στην περιπτωση του εν λογω καλλιτεχνη ειναι ο ανθρωπος για το πεος...το ειδα το βιντεο και αηδιασα ε αυτος θελει σφαλιαρες και τσαπα στο κεφαλι δεν ειναι πραγματα αυτα...αλλα με το θεμα του αχαχουχα και του γουοσκλαουντ κλπ δεν ειμαι συμφωνος 100 τοις εκατο αλλα ενα μεγαλο ποσοστο με βρισκει συμφωνο οτι πρεπει να καλειται η αρμοδια υπηρεσια του δημου για να μαζευει αδεσποτα και σκοτωμενα...σε αλλο νημα ομως παρατηρω οτι τα ιδια ατομα που με "εφτυναν" υποστηριζουν οτι οι αλλοδαποι εφεραν ολη την εγκληματικοτητα στην ελλαδα εαν αυτο δεν ειναι σαθρο επειχηρημα τοτε τι να πω...επομενως ειχα δικιο οταν ελεγα οτι οι συγκεκριμενοι (οχι ολοι οι φιλοζωοι) συμπληρωνουν κενα στη ζωη τους και επιλυουν συμπλεγματα κατωτεροτητας με το να το "παιζουν"φιλοζωοι και επιτιθενται σε συνανθρωπους τους που δεν ειναι τοσο "μανιακοι" στο θεμα φιλοζωιας..παν μετρον αριστον ελεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι...τα αγαπαω τα ζωα ναι

οταν δω σκοτωμενο στο δρομο ναι το παραδεχομαι οτι δεν εκατσα να παρω τηλ την αρμοδια υπηρεσια του δημου δεν θα σας πω ψεματα αλλα μετα απο ενα τετοιο νημα θα το κανω

εαν κατα λαθος στο δρομο δω καποιο ζωακι χαμηλωνω ταχυτητα,κανω τους ελιγμους που πρεπει να κανω εαν ομως η ασφαλεια η δικη μου και των τριγυρω οδηγων δεν το επιτρεπει και δεν μπορεσω να αποφυγω τη συγκρουση τοτε θα το χτυπησω,δυστυχως...

φιλε αχαχουχα ντανο μανο κλπ λυστε τα κομπλεξ σας με τους συνανθρωπους σας..το οτι εχετε μια μανια με τα ζωα δεν μπορεις να την μοιραστεις σωνει και καλα με ολους και δεν εχετε το δικαιωμα να τους αποκαλειτε υπανθρωπους ,αλητες κλπ επειδη ετσι σας καπνισε εσας...σεβαστειτε τους συνανθρωπους σας για να σας σεβονται και αυτοι διοτι σε αλλο νημα δειξατε το αληθινο σας προσωπο ντεμεκ οπως λενε στην λαικη τα κομπλεξ σας αλλου εκει που σας παιρνει οχι μεσω ιντερνετ...καλη σας μερα

Σε πολλά πράγματα προφανώς και είσαι σωστός! Ο φανατισμός σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτός. Σε άλλα πάλι διαφωνούμε!

Το να καλέσεις την υπηρεσία του δήμου για να μαζέψει ένα σκοτωμένο ζώο από το δρόμο, δεν το κάνεις μόνο γιατί το λυπάσαι, αλλά γιατί σε λίγες ώρες θα αποτελεί μια εστία μικροβίων από την οποία μπορεί να περάσουν και άλλα ζώα ή ακόμη και παιδάκια που θα παίζουν εκεί κοντά!

Το ότι κάποιος αγαπάει τα ζώα δεν είναι ταυτόχρονα και φανατισμένος! Απλά νοιάζεται και φροντίζει να προστατεύει το ζώο του από τυχόν ανεύθυνους, ψυχικά διαταραγμένους κλπ κλπ που κυκλοφορούν έξω. Χθες στο πάρκο ήταν ένα μικρό κουτάβι και ήταν ο μπαμπάς με 2 παιδάκια και το ένα άρχισε να παίζει μπάλα με το σκυλάκι (με το σκύλο ως μπάλα) και ο μπαμπάς φώναζε με καμάρι: "Μπράβο μικρέ! Ρίξτου, πιο δυνατά"! Ε sorry κιόλας αλλά έχω κάθε δικαίωμα να του ρίξω άνετα μια ...ευχή για το Πάσχα!

Φιλόζωος είναι αυτός που θα κάνει έρευνες πάνω στα αποδημητικά, στις αρκούδες, θα προσπαθήσει να σώσει και να αισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για είδη υπό εξαφάνιση να γυρίζει ντοκιμαντέρ κτλ.

Όλοι αυτοί αγοράζουν ένα σκυλί εντύπωση θέλουν να κάνουν και να το παίξουν προχωρημένοι στους φίλους συγγενείς γκόμενους κτλ, και μόλις περάσει η μόδα και κάνουν το εφέ τους, μετά το πετάν στο δρόμο και έχει γεμίσει ο τόπος αδέσποτα.

Και δεν παίρνουν ότι νάναι σκυλί…το αγοράζουν να ναι μάρκας, επώνυμα σκυλιά ή τεσπα επιλέγουν την ράτσα. Είναι σα να λέω εγώ ότι είμαι φιλάνθρωπος αλλά δεν πλησιάζω Γύφτους, Μαύρους, Ινδούς Πακιστανούς, μόνο Άγγλους Γάλλους Πορτογάλους.

Καλά πάμε

χαχαχαχαχαχα

Τώρα σε σένα δεν έχει νόημα να σου εξηγήσω τίποτα μιας και οι θεωρίες σου είναι ...σε άλλο επίπεδο! B) Το ότι χρησιμοποιείς λέξεις όπως: εφέ, γκόμενες, μάρκα κλπ για να περιγράψεις τους λόγους που κάποιος παίρνει ένα ζώο, μου λέει πολλά! Προφανώς υπάρχουν και αυτοί που λες που μόνο φιλόζωοι δεν είναι, αλλά εσύ τους βάζεις όλους στο ίδιο ...τσουβάλι!

Δηλαδή από ότι κατάλαβα τώρα, μας είπες πως εγώ δεν είμαι φιλόζωος αλλά ο Κουστό ήταν? :P

...δουλεψα ενα χρονο σε ορφανοτροφειο και ερχονταν γονεις να παρουν παιδι για υιοθεσια και γυρναγαν τα δωματια να διαλεξουν...τα δε παιδακια με συνδρομο νταουν,κλαινεφελτερ,τερνερ,θαλασσαιμια κλπ ουτε καν γυρναγαν το κεφαλι να τα δουν...μονο εκαναν τσκ τσκ κριμα ρε παιδι μου και αντε στο επομενο κρεβατακι...για πες φραντσεσκα και αχαχουχα με το χερι στην καρδια θα τα περνατε αυτα τα παιδακια??? κοβω το κεφαλι μου οτι δεν θα τα περνατε...ετικετες δεν θα κολλησω ουτε θα επιτεθω τα συμπερασματα δικα σας

Από τη μία λες πως είναι χαζό να εξισώνεις ένα σκύλο με τον άνθρωπο και απο την άλλη χρησιμοποιείς παραδείγματα όπως το παραπάνω! Είναι το ίδιο να υιοθετήσεις ένα παιδί με κάποιο πρόβλημα με το να πάρεις ένα σκύλο? Για την πρώτη περίπτωση θα πρέπει να προετοιμαστείς για αγώνες, στεναχώριες, έξοδα κλπ κλπ κλπ για μια ζωή και δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ικανοί να τα αντέξουν όλα αυτά!

Και δε μιλάμε τώρα για σκυλιά με σύνδρομο ντάουν, κλαινεφελτερ κτλ. Μιλάμε για μια χαρά αδέσποτα, απόλυτα υγιή και δραστήρια.

Γιατί δεν υιοθετούν ένα από αυτά αφού είναι τόσο φιλόζωοι και τα αφήνουν να τα πατάνε τα αυτοκίνητα ?

Ρατσιστές του κερατα είναι.

Οι πραγματικοί φιλόζωοι υιοθετούν και αδέσποτα! Σου φαίνεται απίθανο?

B)

Δημοσ.

Καλά πάμε

χαχαχαχαχαχα

τι λες ωρέ μαν;

για να πω πως είμαι φιλόζωος πρέπει να κάνω έρευνες;;;

το να σέβομαι τα ζώα και όσο μου επιτρέπουν οι δυνάμεις και τα οικονομικά μου, να φροντίζω μερικά από αυτά αρκεί πιστεύω.

στο παράδειγμά σου δηλαδή για να λέγεσαι φιλάνθρωπος πρέπει να έχεις σπίτι σου και να κάνεις έρευνες σε Ινδούς, Πακ. κτλ;

Δημοσ.

ωωωωωωωωωωωωωωωω ο φίλος μου ο harkon

αμα έρθεις καμια βόλτα από βόλο έλα για κανα καφεδάκι να τα πούμε

@billdanos δεν αμφιβάλω ότι υπάρχουν και πραγματικοί φιλόζωοι, αλλά πόσοι είναι από αυτούς?

@Harkon

''Είναι σα να λέω εγώ ότι είμαι φιλάνθρωπος αλλά δεν πλησιάζω Γύφτους, Μαύρους, Ινδούς Πακιστανούς, μόνο Άγγλους Γάλλους Πορτογάλους.''

Όταν θέλεις να κάνεις τον φιλάνθρωπο βοηθάς τα παιδιά του τρίτου κόσμου, άπορες οικογένειες, όσο μπορείς, (δεν αποστρέφεσαι την δυστυχία, τον ανθρώπινο πόνο κτλ.) ,,,,,,,,, ΔΕΝ βοηθάς μόνο αμερικανάκια και εγγλεζάκια.

Το αντίστοιχο με τους ''φιλόζωους'' είναι που θα κοιτάξουν πρώτα την ράτσα ενός καλοζωισμένου ζώου για να το αποκτήσουν και όχι το αν έχει ανάγκη από περίθαλψη, είναι νηστικό αδέσποτο

Δημοσ.
Αυτές οι απόψεις είναι μόνο για κάνουν εντύπωση και τίποτα περισσότερο! Να υποθέσω πως εσύ έκοψες τις βόλτες στις καφετέρειες και τα μισά γέυματα της ημέρας (μιας και μπορείς να ζήσεις και με τα μισά) και έδωσες τα χρήματα στις φιλανθρωπικές οργανώσεις? Επίσης δεν μπορεί ένας που έχει κατοικίδιο να βοηθάει και ανθρώπους που έχουν κάποιο πρόβλημα?

Αυτές οι απαντήσεις είναι μόνο για να προσπεράσουν την ουσία και τίποτα άλλο...

Τα υπόλοιπα που λες μοιάζουν με παραλήρημα! Δηλαδή οι φιλόζωοι είναι κάτι σαν το φαινόμενο της πεταλούδας? Παίρνει κάποιος ένα σκύλο στην Ελλάδα και ταυτόχρονα μια αφρικανή μένει έγγυος? ;)

Αν αυτό κατάλαβες πάω πάσο..

Το να καλέσεις την υπηρεσία του δήμου για να μαζέψει ένα σκοτωμένο ζώο από το δρόμο, δεν το κάνεις μόνο γιατί το λυπάσαι, αλλά γιατί σε λίγες ώρες θα αποτελεί μια εστία μικροβίων από την οποία μπορεί να περάσουν και άλλα ζώα ή ακόμη και παιδάκια που θα παίζουν εκεί κοντά!

Το ότι κάποιος αγαπάει τα ζώα δεν είναι ταυτόχρονα και φανατισμένος! Απλά νοιάζεται και φροντίζει να προστατεύει το ζώο του από τυχόν ανεύθυνους, ψυχικά διαταραγμένους κλπ κλπ που κυκλοφορούν έξω. Χθες στο πάρκο ήταν ένα μικρό κουτάβι και ήταν ο μπαμπάς με 2 παιδάκια και το ένα άρχισε να παίζει μπάλα με το σκυλάκι (με το σκύλο ως μπάλα) και ο μπαμπάς φώναζε με καμάρι: "Μπράβο μικρέ! Ρίξτου, πιο δυνατά"! Ε sorry κιόλας αλλά έχω κάθε δικαίωμα να του ρίξω άνετα μια ...ευχή για το Πάσχα!

Και πολύ καλά θα του έκανες (αν δεν του έκανες κιόλας). Αν δείς το θέμα αυτό πίσω ξαναξεκίνησε κάπου απο το "είναι το αυτοκίνητο σας στο χαντάκι.. μέσα είναι το σόι σας/εσείς και στο δρόμο είναι ξάπλα ένας σκύλος.. wil you give a fuck για τον σκύλο;" Όχι.. βλέπετε ένα σκύλο στο δρόμο

1)θα τον σφάζατε

2)θα τον κλωτσούσατε...

3)μπλα μπλα μπλα...

Απο εκει και πέρα κατανοητότατον να αγαπάει κάποιος τα ζώα στην καθημερινότητα του.

Τώρα σε σένα δεν έχει νόημα να σου εξηγήσω τίποτα μιας και οι θεωρίες σου είναι ...σε άλλο επίπεδο! B) Το ότι χρησιμοποιείς λέξεις όπως: εφέ, γκόμενες, μάρκα κλπ για να περιγράψεις τους λόγους που κάποιος παίρνει ένα ζώο, μου λέει πολλά! Προφανώς υπάρχουν και αυτοί που λες που μόνο φιλόζωοι δεν είναι, αλλά εσύ τους βάζεις όλους στο ίδιο ...τσουβάλι!

Δηλαδή από ότι κατάλαβα τώρα, μας είπες πως εγώ δεν είμαι φιλόζωος αλλά ο Κουστό ήταν? :P

Είπε ένα μέρος της ζωοφιλικής πραγματικότητας. Παίρνω ένα σκυλάκι των 1000? γιατί είναι χαριτωμένο και το βγάζω και βόλτα στην τσάντα μου αμα λάχει.. Φυσικά αμα το βαρεθώ η δεν το μπορώ αλλο να μου χέζει το σπίτι το αφήνω στον δρόμο... Αλλα να το προσπεράσουμε και αυτό ε;

• Super Moderators
Δημοσ.

Είπε ένα μέρος της ζωοφιλικής πραγματικότητας. Παίρνω ένα σκυλάκι των 1000? γιατί είναι χαριτωμένο και το βγάζω και βόλτα στην τσάντα μου αμα λάχει.. Φυσικά αμα το βαρεθώ η δεν το μπορώ αλλο να μου χέζει το σπίτι το αφήνω στον δρόμο... Αλλα να το προσπεράσουμε και αυτό ε;

Αυτός που θα πάρει το ζώο για να το δείχνει στους φίλους του δεν είναι φιλόζωος αλλά ένας βλάκας που αγόρασε ένα ζωντανό οπως θα αγόραζε και ένα πουκάμισο D&G.

Πέρα απο αυτούς όμως υπάρχουν και φιλόζωοι που δίνουν 1000 euro για να πάρουν ένα σκύλο ο οποίος θα είναι καθαρόαιμος, γιατί είτε τους αρέσει η συγκεκριμένη ράτσα (δεν μπορείς να πάρεις έναν μολοσό για να τον βάλεις μέσα σε μια ...γκαρσονιέρα), είτε γιατί θέλουν να γνωρίζουν από πριν για την καλή κατάσταση της υγείας και τα χαρακτηριστικά που θα αποκτήσει ο σκύλος μεγαλώνοντας (γενικότερα τα καθαρόαιμα είναι στατιστικώς λίγο ανθεκτικότερα σε θέματα ασθενειών κλπ).

Σχετικά με την τσάντα, φαντάζομαι εσύ εννοείς τσάντα Louis Vuitton αλλά γενικότερα τα μικρόσωμα σκυλιά για να τα μεταφέρεις με μέσα μαζικής μεταφοράς κλπ, είσαι υποχρεωμένος να τα έχεις μέσα σε ειδική τσάντα για όσο είσαι μέσα στο μετρό, ηλεκτρικό κλπ κλπ.

B)

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ κι εγώ με τον από πάνω. Βέβαια το όλο σκεπτικό "δίνω 1000 ευρώ για να πάρω σκύλο", είτε αυτός είναι καθαρόαιμος είτε όχι, μου φαίνεται εξωπραγματικό για φιλόζωο. (δε νομίζω ότι κάποιος πραγματικά φιλόζωος θα αγόραζε σκύλο)

Δημοσ.
το γελοιο της υποθεσης φιλε χιουστον δεν ειναι ποιος το παιζει κλπ...ο καθενας κανει κουμαντο στον εαυτο του δεν με ενδιαφερει εμενα τι κανει...εγω για μια κουβεντα να κανω σε νορμαλ πολιτισμενα πλαισια μπηκα να μπω οχι να μου κολλανε ετικετες ο καθε τυχαρπαστος τζιτζιφιογκος..το γελοιο ειναι οτι το παιζουν φιλοζωοι , αλλαζουν λογια δλδ αντι για σκυλος παιδι ,ριξανε και μια υιοθεσια μεσα ετσι για το κερασακι της τουρτας αλλα κανενας απο αυτους δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει τι ρολο βαραει ο καθενας...δουλεψα ενα χρονο σε ορφανοτροφειο και ερχονταν γονεις να παρουν παιδι για υιοθεσια και γυρναγαν τα δωματια να διαλεξουν...τα δε παιδακια με συνδρομο νταουν,κλαινεφελτερ,τερνερ,θαλασσαιμια κλπ ουτε καν γυρναγαν το κεφαλι να τα δουν...μονο εκαναν τσκ τσκ κριμα ρε παιδι μου και αντε στο επομενο κρεβατακι...για πες φραντσεσκα και αχαχουχα με το χερι στην καρδια θα τα περνατε αυτα τα παιδακια??? κοβω το κεφαλι μου οτι δεν θα τα περνατε...ετικετες δεν θα κολλησω ουτε θα επιτεθω τα συμπερασματα δικα σας

Μην κοψεις το κεφαλακι σου Προς Θεου ....:devil:

θα σε ρωτησω ομως ....:devil:

ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ???:devil::devil::devil:

Μην βιαστεις να απαντησεις γιατι η ερωτηση ειναι πολυ σοβαρη και εχει να κανει

με την ΕΥΘΥΝΗ που θα αναλαβει ΞΕΝΟ ατομο και οχι ΑΥΤΟΣ που προκαλεσε το συμβαν

(Αυτη που το γεννησε και μολις ειδε το προβλημα το εγκαταλειψε στο ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...