axaxouxas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ενω περνουσα απο Πετρου Ραλλη την Παρασκευη το μεσημερι με Λεωφορειο ειδα ακριβως στην γωνια Πετρου Ραλλη και Κηφισου κατω απο την γεφυρα ενα σκυλο ο οποιος ηταν ξαπλωμενος με το κεφαλι κατω απο μια διαφημιστικη πινακιδα το οποιο εξειχε στο κρασπεδο ακριβως διπλα στον δρομο να ηταν γυρω στα 10 εκατοστα. Ηταν Ασαλευτος και αφου τον παρατηρησα απο το τζαμι ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.... Εχτες ξαναπερασα το βραδυ με το λεωφορειο και τον ΕΙΔΑ παλι ετσι ακριβως οπως ηταν την Παρασκευη.... Και σκεφτηκα ποσο μικροι ειμαστε σαν ΑΠΑνθρωποι που οσο ΕΥΚΟΛΑ λεμε πως Ο ΣΚΥΛΟΣ ειναι ο καλυτερος φιλος μας ακομη πιο ΕΥΚΟΛΑ τον αφηνουμε στην ΜΟΙΡΑ του ειτε γιατι δεν τον ΧΩΡΑΕΙ το σπιτι ειτε γιατι τον ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ κτλ. Καλα απο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ αν ειναι νεκρο το ζωντανο απο τοτε ... μεχρις και ΧΤΕΣ το βραδυ δεν βρεθηκε ενας ΑΝΘΡΩΠΟΣ να το μαζεψει ??? Παρακαλω λοιπον (κανω ΕΚΚΛΗΣΗ) σε οποιον γνωριζει καποια υπηρεσια να το αναφερει γιατι ειναι ΝΤΡΟΠΗ να αντικρυζουμε τετοιο θεαμα ... ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Αν μπορουσα και ειχα αυτοκινητο θα τον μαζευα ΕΓΩ (χωρις πλακα) Ειδικα τα σκυλια τα ποναω πιο πολυ ακομη κι απο τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .... (ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ , ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ)
MantiVersuS Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι που τραυματίζουν τα ζώα και τα παρατάνε όπως όπως... πριν ένα μήνα ένα αυτοκίνητο χτύπησε τον σκύλο μου και ακόμα τρέχουμε γιατί έχει σοβαρά προβλήματα...
antonisid Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Η παιδεία μας δεν έχει φτάσει ακόμα στα όρια του να σταματάμε όταν τραυματίζουμε ένα ζώο.Δεν είναι μόνο με τ αυτοκίνητα που τα χτυπάμε ΚΑΙ Τ ΑΦΗΝΟΥΜΕ και αργοπεθαίνουν,σκεφτείτε πως στο 2008,υπάρχουν κάποιοι ΑΝΩΜΑΛΟΙ που βάζουν φόλες!και δεν είναι λίγοι,σε κάθε γειτονια υπάρχουν 2-3.Και να πείτε ότι είναι μεγάλης ηληκιας ανθρωποι και δεν εχουν μαθει να φέρονται,θα'λεγα οκ,θ αλλαξουν τα πράγματα!το λεω αυτο διοτι ενα μελος του Insomnia που δε θελω ν αναφερω,έφαγε ban διοτι σ ενα παροποιο topic εψαχνε να βρει φολα για γατες διοτι τον ενοχλουσε το νιαουρισμα.Γι αυτο λεω είναι θέμα παιδείας...και ΔΕΝ ΕΙΜΑΤΕ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΚΥΛΙΑ!
axaxouxas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι που τραυματίζουν τα ζώα και τα παρατάνε όπως όπως...πριν ένα μήνα ένα αυτοκίνητο χτύπησε τον σκύλο μου και ακόμα τρέχουμε γιατί έχει σοβαρά προβλήματα... Αυτο το διποδο ον (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ) που χτυπησε το ΣΚΥΛΟ σου το ειδες ? Αν πηρες αριθμο κυκλοφοριας καντου και μια μηνυση και ζητα του αποζημιωση για ψυχικη οδυνη .... Τι επαθε το σκυλι σου και πως ειναι τωρα ?
Filos19 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά για σκύλο μιλάμε όχι για άνθρωπο. Σιγά μην πάρει και το θάψει το σκυλί όποιος κατα λάθος το σκότωσε. Εντάξει το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι να το πάει παραδίπλα ή να αφήσει σε καμια γωνιά. Axaxaouxa μπορείς να πεις μια καλή λύση για το τι θα έπρεπε να κάνει αυτός που το χτύπησε?
HighT3ch Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 axaxouxas μια βόλτα γύρω γύρω από την Αθήνα να κάνεις θα βρεις παρόμοια θεάματα παντού. Ψόφια ζώα που σαπίζουν παρατημένα όπως σκοτώθηκαν όπου σκοτώθηκαν. Το πολύ πολύ να εξαφανιστούν από το πολύ πάτημα αφού απλώσουν σε όλο το οδόστρωμα. Δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί κανείς μα κανείς ούτε υπεύθυνος ούτε ανεύθυνος. Απορώ αν θα έπρεπε τα ζώα να λέγονται ζώα και οι άνθρωποι έπρεπε να λέγονται άνθρωποι. Αυτό που με λυπεί ακόμα περισσότερο όμως είναι - μιας και εχω ζήσει στο εξωτερικό και εχω δει πώς λειτουργούν σε παρόμοιες περιπτώσεις - που δίπλα στην λέξη Έλληνας υπάρχει η λέξη κάφρος.
tsakonas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ρε σεις, ανθρωπους εγκαταλειπουν στο Ellada ....τι να λεμε τωρα....
katerina807 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 νομιζω οτι πρεπει να καλεσεις την υπηρεσια καθαριοτητας του δημου και να τους το πεις, πρεπει να εχουν καποιο τμημα που τα αναλαμβανει αυτα.
Freakster Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 μπορείς να πεις μια καλή λύση για το τι θα έπρεπε να κάνει αυτός που το χτύπησε? Να το πάει σε κτηνίατρο; Να καλέσει την φιλοζωική; Τίποτα;
axaxouxas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Axaxouxa μπορείς να πεις μια καλή λύση για το τι θα έπρεπε να κάνει αυτός που το χτύπησε? Επειδη μιλαμε για ΣΚΥΛΟ (Ο καλυτερος φιλος του ΑΝΘΡΩΠΟΥ) Ο αχα'ι'ρευτος που το χτυπησε θα μπορουσε να το παει σε καποιον κτηνιατρο και να αναλαβει την περιθαλψη του οσο γινοταν (αφου ο υπαιτιος ηταν αυτος) η στην χειροτερη των περιπτωσεων θα μπορουσε να το παει καπου να το θαψει ... Να αναλαβει την ευθυνη του βρε αδελφε .... ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ , ΕΔΩ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ....
Bougas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Axaxaouxa μπορείς να πεις μια καλή λύση για το τι θα έπρεπε να κάνει αυτός που το χτύπησε? να σου πω εγω τι εκανα σε δικη μου περιπτωση πριν 3 χρονια? 1)τον σταυρο μου. 2)το εθαψα. 3)3 χρονια μετα,και ακομα με βασανιζουνε οι τυψεις. 4)δεν επιασα μηχανη για τον επομενο 1 χρονο. 5)εγινα καλυτερος ανθρωπος.
klainmaingr Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ρε σεις, ανθρωπους εγκαταλειπουν στο Ellada ....τι να λεμε τωρα.... +1 σ'αυτό... Για να μην αναφέρω ατυχήματα (και θανατηφόρα κατα καιρούς) που προκαλούνται απο σκυλιά/γατιά κτλ.. Σκέψου αυτόν που το χτύπησε. Δεδομένο: ο σκύλος βγήκε απότομα μπροστά του είτε επειδή απλά δεν τον κόβει είτε επειδή του ήρθε να γαυγίσει στα φώτα. Κανένας δεν θέλει να καταστρέψει το αυτοκίνητο του για να χτυπάει σκυλιά.. Σε περίπτωση που ήταν φυσιολογικών διαστάσεων σκύλος: 1)Αν αυτός που το χτύπησε ήταν με μηχανάκι υπάρχει μια καταπληκτικά μεγάλη περίπτωση να είναι και αυτός στην ίδια κατάσταση με το σκύλο, στην καλύτερη ελαφρά τραυματισμένος. 2)Αν ήταν με αυτοκίνητο θα έχει πολύ μεγάλη ζημιά (αρκετές εκατοντάδες ευρώ) και πολύ πιθανό στην προσπάθεια του να το αποφύγει να πήρε και άλλον στο λαιμό του. 3)Αν ήταν με τα πόδια θα... Πείτε μου σε ποια απο τις παραπάνω περιπτώσεις θα καλούσατε την φιλοζωική να μαζέψει το σκύλο... Θα λυπηθείς σίγουρα αλλα μην φτάνουμε στο άλλο άκρο.. Δεν λέω να βγαίνουμε να χτυπάμε σκυλιά και γατιά στους δρόμους αλλα δείτε λίγο την λογική πλευρά των πραγμάτων.. Έτυχε να είμαι μπροστά σε σχετικό συμβάν και σφίχτηκα πάρα πολύ... αλλα ήταν ένα μικρό σκυλάκι το οποίο είχε ξεφύγει για λίγο απο τον ιδιοκτήτη του. Δεν ξέρω βέβαια αν στεναχωρέθηκα περισσότερο για το σκυλάκι η για τις φωνές του ιδιοκτήτη Αντίστοιχα έχει τύχει ο αδερφός μου να φύγει σε χωράφι λόγω σκύλου και την γλύτωσε στο τσάφ με εκδορές και με ένα μισο-κατεστραμμένο αυτοκίνητο... Εσείς θα φωνάζατε την φιλοζωική η το δήμο; Υπάρχουν τρομερά πολλές εκφάνσεις σε κάθε ιστορία..
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 2)Αν ήταν με αυτοκίνητο θα έχει πολύ μεγάλη ζημιά (αρκετές εκατοντάδες ευρώ) Πόσα ευρώ ας πούμε κοστολογείς εσύ ένα σκύλο; Να ξέρω πόσο να σε κοστολογήσω στη συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.