Προς το περιεχόμενο

Remote Aθόρυβο κατεβαστήρι

Vice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To θέμα πάει ώς εξής:

έχω ένα ΑΡΧΑΙΟ PC:

CPU: pentium 2

mobo: ????

VGA: intel 8MB

HDD: 20GB

PSU: μάνα μ'εκαψες

wireless adapter b/g

και θέλω να το κάνω κατεβαστήρι. ένα πρόβλημμα είναι οτι κάνει πολύ θόρυβο το PSU το οποίο μάλλον παρέδωσε πνεύμα και θέλω να το αλλάξω. τι προτείνετε έτσι ώστε να μην καίμε και πολύ ρεύμα να είναι όμως όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο.

Επίσης το συγκεκριμένο μηχάνημα θα είναι σε άλλο δωμάτιο και επειδή δεν έχω δεύτερη οθόνη θέλω να μου πείτε ένα τρόπο να το διαχειρίζομαι από το main PC μου remotely

σίγουρα θα χρειαστώ και wireless router...

δώστε μου ένα πλάνο με εξοπλισμό και αν ειναι δυνατόν τιμές να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Δημοσ.

παντως αν θες μπορεις να κανεις πολυ ευκολα αθορυβο το υπαρχων τροφοδοτικο(εαν δουλευει) το ανοιγεις (μερικες βιδες ειναι μονο) βλεπεις τι ανεμιστηρα εχει και αγοραζεις εναν ιδιο αθορυβο.ειναι πανευκολο στην αλλαγη αν αυτο φοβασαι...

Δημοσ.

Αν τελικά προχωρήσεις στην επισκευή του τροφοδοτικού, θα πρέπει να προσέξεις μήπως οι πυκνωτές του έχουν ακόμα φορτίο μέσα τους.

Είχα κάνει πριν από κάτι μήνες μια τέτοια "εγχείρηση" και όντως ήταν επιτυχημένη. Αλλά δεν θυμάμαι καλά. Χωρίς να είμαι σίγουρος, ελπίζω κάποιος να ξέρει, θα πρέπει να τους βραχυκυκλώσεις για λίγο ώστε να τους εκφορτίσεις.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό είναι noname και νομίζω βγάζει γύρω στα 200watt. Και να γίνεται αυτό που λέτε με την αντικατάσταση του fan θα είναι full πατέντα :-)

billys7 αυτό το προγρμματάκι πώς ακριβώς δουλεύει? μέσω ίντερνετ ή μέσω lan?

Δημοσ.

άντε να δουμε...

για τον τρόπο που θα το διαχειρίζομαι αναρωτιέμαι τώρα

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις mldonkey. Έχω κάνει εδώ και 2 μήνες ένα παλιό xbox κατεβαστήρι (με linux όμως) και όλα πάνε άψογα. Διαχειριζομαι τα downloads από web interface αν και υπάρχουν και gui για το mldonkey και τα αρχεία τα βλέπω είτε με samba (κοινώς κοινή χρήση αρχείων) είτε μεσω sftp.

Δημοσ.
Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις mldonkey. Έχω κάνει εδώ και 2 μήνες ένα παλιό xbox κατεβαστήρι (με linux όμως) και όλα πάνε άψογα. Διαχειριζομαι τα downloads από web interface αν και υπάρχουν και gui για το mldonkey και τα αρχεία τα βλέπω είτε με samba (κοινώς κοινή χρήση αρχείων) είτε μεσω sftp.

Αν και off topic αυτό με το xbox κατεβαστήρι πως το έκανες? για δώσε καμιά πληροφορία αν γίνετε, γιατί το έχω σε αχρηστία και θα ήταν καλή φάση αν μπορούσα να το κάνω κι εγώ. Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσ.
Αν και off topic αυτό με το xbox κατεβαστήρι πως το έκανες? για δώσε καμιά πληροφορία αν γίνετε, γιατί το έχω σε αχρηστία και θα ήταν καλή φάση αν μπορούσα να το κάνω κι εγώ. Ευχαριστώ πολύ!!!!

Για να μη συνεχιστεί εδώ το offtopic, άνοιξα ένα νέο θέμα

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2101132#post2101132

Μπορώ να απαντήσω και σε τυχόν απορίες.

Δημοσ.

Αφού θέλεις τροφοδοτικό που θα καίει 24ωρα θα πρέπει να διαλέξεις ένα που να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο efficiency για να μη χάνεις σε απώλειες ενέργειας.

Εγώ θα πρότεινα το Seasonic που ειναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές για 80%+ efficiency, είναι απόλυτα αθόρυβο, φθηνό και εξαιρετικά αξιόπιστο.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700112

Για απομακρυσμένη διαχείριση να χρησιμοποιήσεις το "remote desktop connection" των windows και θα έχεις στην οθόνη απ' το 2ο PC σου την εικόνα του κατεβαστηριού σα να καθόσουν μπροστά στην οθόνη του.

Δημοσ.

και ας τα αφησεις ολα αυτα και να κανει το xbox κατεβαστηρι... και αν δεν ειχες να επαιρνες ενα καινουριο...

ο υπολογιστης και περισσοτερο ρευμα θα καιει, και θα σου λειπει η οθονη... ενω το χκουτι μπορεις να το εχεις σσε μια τηλεοραση κοντα. και μεταφερεται και πιο ευκολα...

λεω εγω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...