Προς το περιεχόμενο

siemens cl-110 problem

fortytao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.

Exω παραλάβει το siemens cl-110 router ,προχθές μου μπήκε η σύνδεση 2play της forthnet αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ. Εκτελώ τις οδηγίες του manual αλλά δεν μπορώ να μπώ στον internet explorer με το 192.168.1.1 Βγαζει μύνημα λανθασμένης σελιδας. Με το παλιό modem Crypto συνδέομαι στα 7Μ περιπου αλλα με το cl-110 δεν γίνεται. Εχει καποιος ιδέα γιατί;

Δημοσ.

Μήπως στα tcp/ip settings είχες δώσει "καρφωτή" ip για το Crypto και

είναι διαφορετική απο 192.168.1.1?

Για κοιταξέ το λίγο....

Δημοσ.
Μήπως στα tcp/ip settings είχες δώσει "καρφωτή" ip για το Crypto και

είναι διαφορετική απο 192.168.1.1?

Για κοιταξέ το λίγο....

Δεν νομίζω οτι είναι αυτό διότι και στο crypto και στο cl-110 στις tcp/ip settings έχω βάλει αυτόματη απόδοση διευθυνσης ip και διακομιστή dns. Με το μεν crypto συδέεται ενώ με το cl-110 οχι. Επισης στο manual του router λεει να βάλω αυτόματη απόδοση διακομιστή dns , ενώ στο forthnet.gr στην ενότητα τεχνική υποστήριξη λέει συγκεκριμένο διακομιστή dns. Τι παίζει απο τα δύο; Πάντως βάζοντας είτε το ενα είτε το αλλο δεν συνδέεται.

Δημοσ.

Αν το έχεις αυτόματα να παίρνει ip τότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα απο 'κει όντως...

Για τους dns δε νομίζω να παίζει ρόλο στο αν θα μπορείς να δεις έστω τη σελίδα του router.

Δοκίμασε το σε κάνα άλλο pc να δείς.

Δημοσ.

ειτε αυτοματα ειτε καρφωτα θα παιξει.β.ελπιζω να μην εχεις βαλει proxy.δοοκιμασε σε αλλο pc.δοκιμασε να κανεις reset to router στα εργοστασιακα.και δοκιμασε το με ethernet.

Δημοσ.
ειτε αυτοματα ειτε καρφωτα θα παιξει.β.ελπιζω να μην εχεις βαλει proxy.δοοκιμασε σε αλλο pc.δοκιμασε να κανεις reset to router στα εργοστασιακα.και δοκιμασε το με ethernet.

Δεν μπορώ να δω τις ρυθμίσεις proxy μηπως εχω βάλλει αν και δεν νομίζω, ούτε να κανω reset στα εργαστηριακά γιατι δεν μπορώ να μπω στο μενού, δηλ. στη σελιδα.

Δημοσ.

πίσω απο το ρούτερ έχει ένα κουμπακι, κάνε απο εκέι ρεσέτ.

Ακόμα μπορείς να βάλεις το καλόδιο usb και να το διαχειριστείς μεσα απο εκέι....μια φορά που μου κόλλησε αυτό έκανα....κάνεις απο εκέι ένα ρεσέτ σε φάκτορυ ντεφόλτ κ μετά βάζεις το λάν κ όλα οκ...

Δημοσ.
ειτε αυτοματα ειτε καρφωτα θα παιξει

Επειδή είχα άλλη εντύπωση...

Αν είχε βάλει δηλαδή καρφωτή πχ. 10.0.0.2 default gateway, και στον browser

πληκτρολογούσε 192.168.1.1 θα του άνοιγε τη σελίδα του router?

Δημοσ.

τα ευκολως εννουμενα παραλειπονται. αν ο ρουτερ ειναι 192.168.1.1 δεν θα βαλεις ip 10.0.0.138.απλα μπορει να θες να δωσεις καρφωτα ip για να κανεις port forward.

Δημοσ.

΄Εκανα τουλάχιστον δυο reset στα εργοστασιακά από το κουμπάκι στο πίσω μέρος αλλά δεν γίνεται τίποτα.Το δοκίμασα και σε άλλο pc και πάλι τίποτα.Εξακολουθώ να μη μπορώ να μπω στο interface page. Είναι πρωτοφανές!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...