Προς το περιεχόμενο

MSI 9800 GX2 DVI-I output to LG 1970HQ-BF DVI-D input: Please help

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα σήμερα την MSI 9800GX2 και σύνδεσα το παρεχόμενο με την 19-άρα οθόνη μου (LG 1970HQ-BF) DVI-D to DVΙ-D καλώδιο από την έξοδο της κάρτας (DVI-I) στην είσοδο του monitor (DVI-D). Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν βλέπω τίποτα! Blank screen!

Χρησιμοποιόντας το παρεχόμενο με την MSI, DVI-I to D-Sub adapter, συνδέω το DVI-I output της MSI με το analog VGA input (D-Sub) της 19-άρας LG μου. Βλέπω εικόνα κανονικά από το αναλογικό input της οθόνης μου.

Η ερώτηση μου: Τι φταίει και δεν βλέπω εικόνα μέσω του άλλου (digital) input της οθόνης μου; Το DVI-I δεν είναι συμβατό και με DVI-A και με DVI-D καλώδια; Γιατί λοιπόν με το DVI-D to DVI-D καλώδιο μου δεν βλέπω εικόνα από την MSI στην οθόνη μου;;;

Υπάρχει τρόπος να δω εικόνα digital χρησιμοποιόντας κάποιο άλλο καλώδιο ή κάπως αλλιώς;;;

Αν ξέρετε please help!!

Επίσης σε κανά μήνα σκοπεύω να αγοράσω μία 24-άρα οθόνη, πιθανότατα την Eizo 2441W-TS. Με αυτή την οθόνη θα έχω πάλι πρόβλημα πιστεύετε;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ελπίζω σε απάντησή σας!!!!

Δημοσ.

Πρεπει να εχει ενα κουμπακι που ονομαζεται INPUT το πατας, και σε βγαζει ενα μενου για να επιλεξεις: RGB,HDMI,COMPONENT Στην δικια μου 24LG Ετσι ειναι....

Δημοσ.

Το κουμπάκι λέγεται SOURCE στην LG 1970HQ-BF. Εννοείται ότι το έχω δοκιμάσει ίσα με 100 φορές πριν post-άρω εδώ! Δεν σας ζαλίζω για το τίποτα, υπάρχει θέμα! :)

Δημοσ.

δοκίμασε με μια άλλη κάρτα για δεις τι φταίει ? ίσως η αιτία να είναι η ίδια η κάρτα των γραφικών !!! και όχι η οθόνη !!

Δημοσ.

κατι τετοιο ειχε συμβει και σε μενα με μια 6600gt,αλλαξα καλωδιο τπτ,και για πολυ καιρο καθομουν με αναλογικο,ξαναδοκιμασα μια φορα στο ασχετο να βαλω dvi και δουλεψε..θελω να πω οτι μπορει να μην φταιει τπτ απο τα δυο

Δημοσ.

Μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα σε διάφορα sites, πιστεύω ότι με DVI-I Dual Link ή με DVI-D Dual Link καλώδιο από την 9800GX2 στην LG θα δωθεί λύση στο θέμα. Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο Αγ.Παρασκευής αλλά δεν είχαν κάποιο από αυτά τα καλώδια να πάρω να δοκιμάσω..

Δημοσ.

Να σας ενημερώσω ότι το πρόβλημα λύθηκε εντέλει.. μόνο του!!! Ενώ την πρώτη φορά δοκίμασα και έβαλα το DVI-D καλώδιο της LG και στις δύο εξόδους της κάρτα γραφικών και δεν έβλεπα καθόλου εικόνα, προχθές απλά αποφάσισα να δοκιμάσω πάλι να βγάλω το D-Sub από την πρώτη έξοδο της MSI και να βάλω πάλι το DVI-D (single link) καλώδιο της LG να δω, έτσι για πλάκα(!), τι θα γίνει! Και βλέπω εικόνα λοιπόν! Μου ήρθε να σκίσω τα πτυχία μου που λένε... Δε ξέρω τι έκανα λάθος τη πρώτη φορά... Δε βαριέσαι όμως λέω, δούλεψε και αυτό έχει σημασία! Καλό μας βράδυ! ;) ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
κατι τετοιο ειχε συμβει και σε μενα με μια 6600gt,αλλαξα καλωδιο τπτ,και για πολυ καιρο καθομουν με αναλογικο,ξαναδοκιμασα μια φορα στο ασχετο να βαλω dvi και δουλεψε..θελω να πω οτι μπορει να μην φταιει τπτ απο τα δυο

υπαρχει διαφορα αφοτου την συνδεσες ψηφιακα???

πχ. οταν βλεπεις ενα DVD εχει διαφορα η εικονα στη ποιοτητα της???

συγκεκριμενα??

• Moderators
Δημοσ.

Εννοειται οτι εχεις αποσυνδεδεμενο το αναλογικο και απο την οθονη ε?

Γιατι εγω ετσι την ειχα πατησει με τη δικια μου L1952TQ.

Εαν εχεις συνδεμενο και το αναλογικο (εστω και στον αερα), δεν αναβει απο τη ψηφιακη με τι-πο-τα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...