steve62742 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 παιδια αγορασα πριν 4 μερες τον εξωτερικο 500αρι της μαξτορ(οχι αυτον που ειναι σαν πυραμιδα,τον αλλον τον φυσιολογικο).τον συνδεσα στο πισι και ξεκινισα το ατελειωτο download.Εχτες και αφου ειχαν κατεβει καμια 200αρια γιγα,μου βγαζει οτι δεν εχει γινει φορματ στον δισκο και πρεπει να κανω!ενολιγης εχασα ολα τα αρχεια που κατεβασα και περασα απο τους αλους μου σκληρους και τον εκανα φορματ...αυτο γτ εγινε?εχει τυχει σε καναν αλλον?υπαρχει περιπτωση να ξαναγινει και να χασω παλι τοσα γιγα?
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 μπορει να ετυχε οτιδηποτε.τωρα μια φορα που εγινε δεν λεει κατι.αλλα οπως λενε backup backup backup
Oakenfold_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Το ίδιο συνέβη και σε μένα με τον maxtor ενός φίλου. Άρχισα να περνάω αρχεία και στα 200+gb περίπου, τσούπ.. κόλλησε, αντέγραφε ένα αρχείο μισή ώρα.. -λέω WTF! -λέει "The disk is not formated" -λέω FFS! Εν ολίγης τον κάνω ένα quick format απλά για να τον διαβάζει το σύστημα και αρχίζω να τρέχω data recovery apps. To αποτέλεσμα μετά απο 2 μέρες και πολλά scan από διαφορετικά προγράμματα ήταν ότι εβρίσκε μόνο αυτά που είχα περάσει εγώ, δηλαδή κάτι υπόλοιπα 150gb μουσικής από πρίν, απλά χάθηκαν! Και όλα αυτά λόγω usb.. χάθηκε το filesystem (όπως μου έχει συμβεί και σε usb stick). Δεν ξέρω αλλά, αν ποτέ πάρω εξ. σκληρό, σίγουρα δεν θα είναι usb!
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 τωρα με το e-sata και το firewire μαλλον ειναι καλυτερα απο το usb.
Harkon Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 ωχ! αυτό δεν το έχω ξανακούσει. πως γίνεται να φταίει το USB (ως πρωτόκολλο φαντάζομαι το εννοείς) γι αυτό;
MaTRiX57 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Απλά ΜΑΚΡΙΑ απο maxtorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μην αναθεματίζουμε το USB για την ζημιά αν δεν είμαστε σίγουροι. Μπορεί να φταίει ο ελεγκτής ή κάτι άλλο.
soulnick Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 steve62742 αυτα τα προβληματα συνηθως συμβαινουν επειδη δεν εκανε καλη επαφη το βυσμα.. το ειχα για πολυ καιρο σε εναν εσωτερικο, μεχρι που αλλαξα καλωδιοταινιες..
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μην αναθεματίζουμε το USB για την ζημιά αν δεν είμαστε σίγουροι.Μπορεί να φταίει ο ελεγκτής ή κάτι άλλο. και τα usb δεν ειναι οτι πιο stable υπαρχει.αν υπαρχει κατι για αντικατασταση του πχ στον ρουτερ το ethernet η στον δισκο το sata h firewire τοτε καλυτερα αυτα.
steve62742 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 παντως εμενα συνεχισε να το κανει καθε 2-3 μερες...ε μετα απο μια βδομαδα το πηγα στο πλαισιο και μου τον αλλαξανε,τωρα εχω παρει παλι τον ιδιο σκληρο και τον εχω συνδεσει στο πισι με το ιδιο καλωδιο(κηριολεκτικα το ιδιο,το κρατησα απο τον προιγουμενο) και δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.