Προς το περιεχόμενο

PHILIPS CONNEX ενεργοποίηση WEP

plintiriopiaton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να ενεργοποιήσω το WEP στο ADSL WIRELESS MODEM Philips (Connex) ώστε να μη μου παίρνει όλη η γειτονιά το ιντενρετ?

Δημοσ.

Επειδή οδηγίες βήμα βήμα είναι δύσκολο να σου δώσω (το philips δεν το έχω τώρα αλλά το

είχα πριν κάμποσο καιρό) , θα πας εδώ :

http://www.otenet.gr/hd/

και κλικ εδώ : Οδηγίες χρήσης και λειτουργίας ADSL

επιλέγεις το Philips και κλικ στο Οδηγίες και μετά Εισαγωγή Κλειδιού Ασφαλείας

Έχει οδηγίες.

Πάντως το WEP είναι πλέον διάτρητο οπότε καλύτερα να βάλεις WPA .

Νομίζω ότι είναι η επιλογή WPK ( δηλαδή WPA-PSK (pre shared key)).

Δημοσ.

ξέρεις τι γίνετε; το βάζω το wep το κάνω save κάνει restart το modem και όταν πάω στον άλλο υπολογιστή μπαίνει κατευθείαν στο interent χωρίς να ζητήσει τον δεκαψήφιο κωδικό που έβαλα στο WEP. Τι να κάνω λες;

Δημοσ.
ξέρεις τι γίνετε; το βάζω το wep το κάνω save κάνει restart το modem και όταν πάω στον άλλο υπολογιστή μπαίνει κατευθείαν στο interent χωρίς να ζητήσει τον δεκαψήφιο κωδικό που έβαλα στο WEP. Τι να κάνω λες;

To WEP είναι ένα μάτσο χάλια. Και το Philips είναι το πιο εύκολο Router μαζί με τα Linksys από την εμπειρία μου για ευρεση του κλειδιού.

Να βάλεις WPA.

Περίεργο που δεν στο αποθηκεύει...

Μήπως στον υπολογιστή που πας να μπεις είναι ήδη το κλειδί από πριν ;

Δοκίμασε να διαγράψεις το δίκτυο από τις καταχωρήσεις.

Όταν πας να συνδεθείς λέει, δίκτυο με ασφάλεια, ή έχει την ασπίδα επάνω που σημαίνει χωρίς κρυπτογράφηση ;

Δημοσ.

ξέρεις τι γίνετε, σώζω τον κωδικό 4 φορές σε κάθε κλειδί και όλα οκ, αλλά δεν μου ζητάει πουθενά να βάλω τον κωδικό. Με το που μπαίνω στα windows μπαίνει στο ιντενρετ. έχει ένα κάτι στο εικονίδιο της σύνδεσης αλλά δεν μιαζει με ασπίδα κάτι σαν μπαλονάκι μιαζει...

Δημοσ.

και κάτι ακόμα με το που έκανε το wep μου έβγαλε την οθόνη για το ASCII το έβαλα enabled και δεν μπορούσα να μπω στο ιντενρετ. Αναγκάστηκα να βάλω LAN καλώδιο για να μπω στις ρυθμίσεις του ρουτερ και έτσι το έκανα disabled και μπαίνει στο ιντενρετ αλλά χωρίς να ζητάει κωδικό.

Δημοσ.

Το μπαλονακι (υδρογειος) σημαινει απλα οτι εχεις ιντερνετ. Στο philips πρεπει να βαλεις το WPA και αφου βαλεις το κλειδι που θες, ξετικαρεις μια επιλογη απο κατω ,δε θυμαμαι ακριβως, που λεει ποσο θα διαρκει το κλειδι. Μετα πας στα ασυρματα δικτυα στο pc σου και διαγραφεις τα παντα. Ξανακανεις αναζητηση και θα σου ζητησει κωδικο. Αν δεν ζητησει σημαινει οτι δε το βαζεις σωστα στο philips, δε πατας apply/save klp.

Δημοσ.

Κοίτα ας πούμε από έναν φίλο μου...:devil:

Ο οποίος έχει βάλει το Default key 1 ASCII

Όλα αυτά ΔΕΝ προτείνονται. Αντί να παιδεύεσαι στο ξαναλέω βάλε WPA.

Aν το μπαλονάκι που λες ε΄ναι κίτρινο σημαίνε ότι το δίκτυο δεν έχει προστασία άρα μπαίνουν οι πάντες μέσα, ακόμη και στο ρούτερ σου.

post-99932-129062963788_thumb.jpg

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ το έφτιαξα τελικά...συνδέθηκε το PS3 μου και ο κάτω υπολογιστής και μια χαρά...απλά στο linksys adaptor receiver που έχω στο PC μου δεν έχει την επιλογή WAP αλλά κάπως αλλιώς και μετά επιλέγεις AES και μετά βάζεις τον κωδικό...στο PS3 απλά έκανε αναζήτηση και το βρήκε έβαλα τον κωδικό και όλα οκ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΕΝΔΙΕΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Ενα τελευταίο, το σήμα γιατί έπεσε στα 54%? είμαι δίπλα από τον router...έχει να κάνει με το WAP?

Δημοσ.
ΠΑΙΔΙΑ το έφτιαξα τελικά...συνδέθηκε το PS3 μου και ο κάτω υπολογιστής και μια χαρά...απλά στο linksys adaptor receiver που έχω στο PC μου δεν έχει την επιλογή WAP αλλά κάπως αλλιώς και μετά επιλέγεις AES και μετά βάζεις τον κωδικό...στο PS3 απλά έκανε αναζήτηση και το βρήκε έβαλα τον κωδικό και όλα οκ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΕΝΔΙΕΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Ενα τελευταίο, το σήμα γιατί έπεσε στα 54%? είμαι δίπλα από τον router...έχει να κάνει με το WAP?

Κανονικά δεν θα έπρεπε. Είναι μάλλον λόγω κακής υλοποίησης του WPA, με 2 λόγια όταν μαζέψεις κάπου χρήματα, πάρε το συντομότερο ένα σωστό ρούτερ από την παπ@ριά του OTE.

Τουλάχιστον τώρα θα ξενέρωσες τους τζαμπατζήδες γείτονες που τσιγγουνεύονται 20 ευρώ τον μήνα.

• 5 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...