manos04 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Γεια σας και συγχαρητήρια στους υπευθυνους γι αυτό το forum. Αν και διαβάζω καιρό άρθρα από το συγκεκριμένο forum, σήμερα αποφάσισα να γραφτώ. Πριν αγοράσω το Creative zen (4Gig) , ήθελα να κάνω και εγώ κάποιες ερωτήσεις. 1)Επειδή μ'αρέσει ο καλός ήχος, ήθελα να ρωτήσω αν ο ήχος του συγκεκριμένου μοντέλου είναι πολύ καλύτερος από ένα φορητο σύγχρονο mp3 diskman πχ. της sony.(επειδή το έχω). 2)Και αν είναι καλύτερος από ενα κινητό τηλ. πχ Erricsson W660. (επειδή δεν ξέρω σε ποιο επίπεδο ποιότητας ήχου έχουν φτάσει τα συγκεκριμένα της σειράς Walkman). Aν η διαφορά στον ήχο δεν είναι και πολύ μεγάλη, να προτιμήσω το erricsson w660 για αγορά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
Lemuria Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Τα creative και τα iriver ειναι μακραν τα καλυτερα σε ποιοτητα ηχου.... τα sony αολουθουν μαζι με τα ipod... τωρα φυσικα σε σχεση με ενα κινητο εχεις καλυτερη ποιοτητα ηχου...ομως πρεπει να εχεις και καλα ακουστικα που να δινουν απο 12 εως 25000hz για να εισαι σιγουρος οτι θα εκμεταλλευτεις στο επακρο τις δυνατοτητες του mp3 player της creative και οχι μονο. Α και μια διορθωση γιατι ο τιτλος βγαζει ματια....ειανι creative zen....οχι gen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.