Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για σύνδεση αποσύνδεση χρηστών σε ιστοσελίδα

ioannak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλυσπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας για να προσθέσω σε ένα σαιτ την σύνδεση αποσύνδεση (log in/log out) σε html σελίδα που θα εχει forum και download section.

Δημοσ.

Θες μία βάση δεδομένων όπου θα καταχωρείς (ή θα καταχωρούντε αυτόματα οι χρήστες) και μερικές Server-Side pages όπου θα γίνεται το logon - logoff

Δημοσ.

ειμαι καινουργια στο χωρο.ξερω αρκετα καλα html και θελω να ξεκινησω και σε php.εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μπορουν οι χρηστες να καταχωρουντε στη βαση δεδομενων αυτοματα.σε html γινεται;;;η μονο σε php και να την ενσωματοσω στην html....αυτο ειναι που δεν εχω καταλαβει ακομα(τον τροπο που περναω την php στην html)

Δημοσ.
η μονο σε php και να την ενσωματοσω στην html....αυτο ειναι που δεν εχω καταλαβει ακομα(τον τροπο που περναω την php στην html)

Το κλειδί εδώ είναι να καταλάβεις ότι την HTML περνάς στην PHP .. όχι το ανάποδο.

Δημοσ.

Αυτό θέλει κάποια "Server-Side" γλώσσα (ASP / ASP.Net, PHP, JSP).

Η πολύ γενική ιδέα είναι ότι αυτές οι γλώσσες παράγουν HTML.

Οπότε εσύ γράφεις σε απλή html ότι είναι στατικό και σε Server-Side ότι είναι δυναμικό, όταν ο χρήστης ζητάει μία σελίδα, η server-side γλώσσα τρέχει (στον Server) και δημιουργεί την HTML (για τα δυναμικά data) και την στέλνει στον χρήστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...